Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

(Bugun kan vermeye gittiğim icin kahvaltimi gec yaptım)
KAHVALTI: 2 dilim çavdar ekmek 1 dilim suzme peynir 7 zeytin 3 çeri domates tarçınlı sut 2 selanik gevregi
OGLE : (misafirlikteydim)
1 kepce tavuk çorbası, ispanak salatasi ve pirasa"zeytinyagli" tadımlık borek 1 kasik basamelli tavuk birazda kucuk kucuk tatlilardan yedim hamile olup yemeyince insanlar cok laf yapiyo amaan sen hamilesin ye diye kanima giriyolar :KK70:
AKSAM:
1 muz 2 ekler
Dun aldigim kararlararin cokusu oldu bu liste en azindan tadimlik yiyorum bakalim...
Off o hamilesin yemen lazim baskilari cok.kotu zaten dayanmak zor geliyor

Kızlar bilen var mi acaba simdi biz boyle az yemeye alıştık hep diyoruz ya normalde olsa zayiflardik diye iyi kotu bi duzen oturttuk diyelim ki.istedigimiz kilo ile bitirdik e ama dogum sonrası yeme duzeni nasil olucak artırırsak kilo artar mi.yoksa istedigimiz kiloda kalir mıyız benim.daha fazla tahammülüm kalmadi bi de dogum sonrsi boyle olmak zorunda olmayız demi ???Bu ara iştah yine açık yedigim herseyden lezzet alıyorum hep buraya dert yandım.ama bildigin nefis mücadelesi son haftalar iştah açılıyormuş kızlar pek de kolay deģilmiş yani :KK43: :işsiz:

Kızlar bilen var mi acaba simdi biz boyle az yemeye alıştık hep diyoruz ya normalde olsa zayiflardik diye iyi kotu bi duzen oturttuk diyelim ki.istedigimiz kilo ile bitirdik e ama dogum sonrası yeme duzeni nasil olucak artırırsak kilo artar mi.yoksa istedigimiz kiloda kalir mıyız benim.daha fazla tahammülüm kalmadi bi de dogum sonrsi boyle olmak zorunda olmayız demi ???Bu ara iştah yine açık yedigim herseyden lezzet alıyorum hep buraya dert yandım.ama bildigin nefis mücadelesi son haftalar iştah açılıyormuş kızlar pek de kolay deģilmiş yani :KK43: :işsiz:
Emzirirken daha beter nefis mücadelesi gerekecek.

Eşim artık fenalık getirdi tokum, midem bulanıyor, yeni yedim adama birşey ifade etmiyor sanırım turkce anlamiyor kocam :deli: sayesinde ikizlerle kurbanlık dana gibi olacağım diye çok korkuyorum
Eş dost anne baba anlamiyor işte hamilesin yemelisin diye dusunuyorlar ama olmuyor Allah kolaylik versin canim daha başindasın burayi takip de olmani.tavsiye ederim diyetisyen kontrolü gibi geliyor bana :spor::spor::spor:

Yapma yaa abartmamak.sartiyla ama simdiki haliile de değil ikisinin ortası olsa razıyim yani onla da mi kilo alırız metabolizma allak bullak oldu benim de kafam karıştı:işsiz: zaten diyetisyenler bile ilk 6 aydiyete falan girdirmiyor
Ilerde kilo olayinı boşuna kafana taktiğini farkedeceksin. Istah cok açılıyor ama emzirince kilo da gidiyor. Ben de çok ıstahliyım ve baya yiyorum. Acken 76.3 yokken 77.5 çıkıyorum. Kilo vermem lazım ama yapacak birşey yok. Beslenme listem vardı onu arayıp bulacağım kitapların arasından. Onu uygularsam cok kilo almam inşallah.

V volveron bende zorlanıyorum bu zamana kadar iyi guzel geldik Allahtan cunku artis daha hizli oluyo gibi bu ara.. bende skldim kendimi tutmaktan heleki bu ara cok saldim yani haftada 500 gr.a razi olur durumdayim yeterki daha fazlasini almiyim

Eş dost anne baba anlamiyor işte hamilesin yemelisin diye dusunuyorlar ama olmuyor Allah kolaylik versin canim daha başindasın burayi takip de olmani.tavsiye ederim diyetisyen kontrolü gibi geliyor bana :spor::spor::spor:
Aynen canım kimseye laf anlatamıyorum midemi bulandıran şeyi bile burnumun dibine uzatip tiksindiriyorlar yani insanların anlama yetileri mı yok oldu acaba

Emzirirken cok istahim acikti çılgınlar gibi yiyordum ama kilo almadim demekki yememe dikkat etsem kalan kilolarimi veririm.. tabi onden konusmak kolay basa gelince dayanamiyoruz :)))

Ilerde kilo olayinı boşuna kafana taktiğini farkedeceksin. Istah cok açılıyor ama emzirince kilo da gidiyor. Ben de çok ıstahliyım ve baya yiyorum. Acken 76.3 yokken 77.5 çıkıyorum. Kilo vermem lazım ama yapacak birşey yok. Beslenme listem vardı onu arayıp bulacağım kitapların arasından. Onu uygularsam cok kilo almam inşallah.
Hamile misin şuan ? Ya emzirirken verilir diyorlar da verilmiyor ya kalan kalıyor zor mor ama rahatmisin de nefes alip.vermem falan yurumem cok ıyi agir degilim kuş gibiyim saglik icin 10 numara ama nefis işte bol bol.yemek.yemek istiyor

V volveron bende zorlanıyorum bu zamana kadar iyi guzel geldik Allahtan cunku artis daha hizli oluyo gibi bu ara.. bende skldim kendimi tutmaktan heleki bu ara cok saldim yani haftada 500 gr.a razi olur durumdayim yeterki daha fazlasini almiyim
Bebek büyüdü ya ondan galiba bir de vucud daha cok odem tutmak istiyor malesef Canimhaftada 500 gayet iyi o kadar olursa çok cok iyiyiz de amac onu asmamak ama aşmayız bence biz de bu kafa varken

Hamile misin şuan ? Ya emzirirken verilir diyorlar da verilmiyor ya kalan kalıyor zor mor ama rahatmisin de nefes alip.vermem falan yurumem cok ıyi agir degilim kuş gibiyim saglik icin 10 numara ama nefis işte bol bol.yemek.yemek istiyor
Daha yeni hamileyim. Henüz 5 haftalik. Ve ben kilolu başladım. Hala inanamıyorum. Bazen hamile değilmişim gibi geliyor. Henüz karından kese görmedik ve 5cm kistim var.

Merhaba kızlar. Bugün eve geldim. İlk kilo bildirimi benden gelsin. Yarın artış görürsem tekrar güncellerim.
Hafta 32
Başlangıç:58,5
Geçen hafta 64
Güncel 63,5 :/

Son düzenleme:
Back
X