Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah:2 dilim kare tost ekmeğinin üstüne peynir,domates,yumurta sürüp fırınladım,ceviz
Öğle : 2 dilim pırasalı börek,çay
Akşam:sütlü yarım kase nesfit,yulaf ezmesi ;1 Kavala dürüm döner yaptım
Ara: yarım mandalina.

Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz eğer yaşayanınız varsa tabii bata 14 gün kaladan buyana çok karnım ağrıyor sürekli değil ara ara adet olacakmışım gibi bir karın ağrısı hiç olmazdı bat 24 ocak sizce sebebi ne olabilir gebelik belirtisi olabilirim

Sabah tost. Öğlen tost ıhlamur
Allahım ben başka bişi yiyemicek miyimmmm

Bence buna da şükür :) ben ilk zamanlarda günde 1 elma yediğimi biliyorum. Bazende onu da yiyemiyorum.2 gün hastanede yatıyordum. Gelsin serumlar gitsin serumlar modundaydımm :( resmen 2 ay kadar serumlar ile ayakta kaldım ben. Şişirdikçe şişirdi onlarda :sinirli::KK70:

Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz eğer yaşayanınız varsa tabii bata 14 gün kaladan buyana çok karnım ağrıyor sürekli değil ara ara adet olacakmışım gibi bir karın ağrısı hiç olmazdı bat 24 ocak sizce sebebi ne olabilir gebelik belirtisi olabilirim

Kasık ağrısı bir hamilelik belirtisi ama adet belirtilerinde de var. Bata daha 9 günün var. İyisi mi sen özel gününü bekle. Özel gününde hala olamazsan gidip kan testi yaptırıp öğren :)

Ay inanmıyorum.bi gün girmedim ne ara doğurdun canım maş!!Tebrik ediyorum seni.hayırlı olsun.valla 5kilo ile bitirdin.keşkeeee ben de öyle olsam.

Valla tatlım doğurdum Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah canlarım
cool_lime cool_lime güncel kilom 53 51 ile hamile kaldım 53 le doğumdan çıktım

Valla tatlım doğurdum Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah canlarım
cool_lime cool_lime güncel kilom 53 51 ile hamile kaldım 53 le doğumdan çıktım

Şişlerin insin 50 kg altına düşersin sen hiç Doğum yapmamış gibi :)

Kahvaltı:
2 yumurta ve biraz peynir ile omlet
Domates,salatalık,çay, 1 dilim çavdar ekmeği

Ara:
3 ceviz

Öğlen:
Ispanak çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

Ara:
1 portakal

Akşam:
2 tane fırınlanmış tavuk but
Salata
Ayran

~Elma sirkeli su
Kahvalti:
2 kizarmis chiali ekmek suzme peynir domates biber sut ananas 7 zeytin
Ogle: (misafirim vardi)
2 dilim pirasali kek, 2 kurabiye "bol kuru meyveli" domates peynir biber kizartmasi ve ananas 1 dilim kadar
Aksam yemek yemem acikirsam sut ve muz yerim

Bence buna da şükür :) ben ilk zamanlarda günde 1 elma yediğimi biliyorum. Bazende onu da yiyemiyorum.2 gün hastanede yatıyordum. Gelsin serumlar gitsin serumlar modundaydımm :KK43: resmen 2 ay kadar serumlar ile ayakta kaldım ben. Şişirdikçe şişirdi onlarda :sinirli::KK70:
Ben de haftalar ilerledikçe öyle olcaö bu gidişle.. başım da dönüyor

Benim bebeğin hareketleri iyice azaldı. Artık büyüyüp sıkıştığı İçin mi böyle oldu? Sizde de durumlar böyle mi? V volveron cool_lime cool_lime

Kuzum anne karnında ya ve büyüdükçe alanı küçülüyor onun yerine gerildiğini falan hissediyor musun ben anlıyordum karnım yamuluyordu

Benim bebeğin hareketleri iyice azaldı. Artık büyüyüp sıkıştığı İçin mi böyle oldu? Sizde de durumlar böyle mi? V volveron cool_lime cool_lime
Yeri daraldi baya az da olsa hareketleri devam.ediyorsa korkma hareketlerini say bende aynı hareketleri degişmedi ama.azıcik oynamasında baya canim yanıyor bir de bebeğin de kan sekeri dusebiliyormuş yemek yemen nasıl ?yemeni artır olmadı ben gebelik öncesi gibi beslenmeye başladım bu arada yoksa ayakda duramıyorum belliki bebeğin ihtiyacı var

Listelerin bayaga azaldi canim. Yani icerik olarak :) takip ediyorum bayaga iyisin masAllah
Yaa acayip halsizlik var Ben de. Yemek yemeye de yapmaya da useniyorum :KK70: aksamlari muzlu veya cilekli sut iciyorum yogurt yiyorum falan ama gunluk menumu onceden yazdigim icin siz bilmiyorsunuz :) gerci simdi birseyler atistircam. Cunku yarin seker yuklemesi yapilcak. Oglene kadar birsey yiyemeyecegim. Bir de o kadar guzel saglikli besleniyorum ama ona ragmen Kilom yine artti :KK43:

Yeri daraldi baya az da olsa hareketleri devam.ediyorsa korkma hareketlerini say bende aynı hareketleri degişmedi ama.azıcik oynamasında baya canim yanıyor bir de bebeğin de kan sekeri dusebiliyormuş yemek yemen nasıl ?yemeni artır olmadı ben gebelik öncesi gibi beslenmeye başladım bu arada yoksa ayakda duramıyorum belliki bebeğin ihtiyacı var

Listeleri atıyorum canım son 3 gündür . Midem bulansada zorluyorum yemeğe... ondan mı azaldı yeri daraldı diye mi emin olamıyorum. Ama karnımın verildiğini hissediyorum. En çok da kolunun çıkıntısını hissediyorum

Back
X