Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun senin icin suan surec daha farkli onceligin kilo degil bebisinle senin sagligin daha basindasin biraz toparlan dengelersin bi şekildeKizlar iyi geceler, ben tiksintiden doğru düzgün yemek bile yiyemezken geçen hafta kanamadan sonra verdikleri ilaçlar beni 5 günde balon gibi sisirdi napcam ben ya![]()
Ay bildirmeye utaniyorum 8 gündür progestan iciyorum günde 3 kere aynı basketbol topu gibi oldumBu arada kilo bildirimini unutmayiniz kizlar :)))
İnsallah canım amin, benim bebiş 2 tane bu arada :)Olsun senin icin suan surec daha farkli onceligin kilo degil bebisinle senin sagligin daha basindasin biraz toparlan dengelersin bi şekilde
Canım zaten düzgün bişey yememişsin ki.akşam Kazandibi olmasa açsın sen.Bende bugun o kadar sacma ve sagliksiz beslendim ki yazmicaktim ama kendine ceza yine yaziyorum
Sabah misafirlikteydim
Kizarmis ekmek pisi recelleri goturdum bol bol bide sosis yedim aslinda son 3 senedir bu 3. Falan ama canim istedi bugu yedim neyse biraz suzme peynir yedim
Arada sade kahvee 2 soda ictim
Daha sonra biraz fıstıklı cikolata yedim
Aksam 1 buyuk portakal 1 amasya elma yedim
Esim disardan gelirken kazandibi almisti bide onu yedim
Anlamsiz bir liste oldu :)
Aman canım tek derdin kilo olsun,boşver.bebişten daha önemli bişey yok aslında.yeterki sağlıklı olsunlar,gerisi hikaye.Kizlar iyi geceler, ben tiksintiden doğru düzgün yemek bile yiyemezken geçen hafta kanamadan sonra verdikleri ilaçlar beni 5 günde balon gibi sisirdi napcam ben ya![]()
Neee ikiz miiii??çok isterdim.aman sallla kilo milo.bebişlere odaklan.İnsallah canım amin, benim bebiş 2 tane bu arada :)
İkiz canımNeee ikiz miiii??çok isterdim.aman sallla kilo milo.bebişlere odaklan.
Canim gebelik haftani ve başlangıç kilonu yazar misin ekledim senicool_lime merhaba beni de listeye eklermisiniz lütfen boy 162 kilo 68
amin canim bende ikiz isterdim hep nasip Rabbim ne taktir ettiyse o kolayliginida verir ins.İkiz canımçok kanamam olmuştu endişe inan ki 2 kat oluyor acaba birine mı birşey oldu acaba ikisine mı birşey oldu vs vs vs... Annem çok sakinlestiriyor beni arayıp konuşup durumlarimi soyledigimde. Doğum ve sonrası da zor olacak ama Allah onları bize beraber gondermeyi uygun gordu hayırlısıyla gelsinler :)
Aynen öyle kasılmalar şiddetli ve bebek hareketi olmuyor birde dinlenmeyle falan gecmez sancı ve kramplar o zaman dogum dan şüphe etmek gerekiyorKizlar bide bu arada iki veya uc gundur kasiklarima bazi vakitler sanci giriyor acaba basladi mi diyorum korkuyorum ozellikle sag kasiktan bacagima vuruyodu bugun neyse şimdi daha iyiyim yarin doktora gidicem insAllah bakalim sancilar olunca bebek hareket etmiyordu dimi
Hep okuduğum bilgiler ama basa gelince insan afalliyor.. sen nst ye girdin miAynen öyle kasılmalar şiddetli ve bebek hareketi olmuyor birde dinlenmeyle falan gecmez sancı ve kramplar o zaman dogum dan şüphe etmek gerekiyor
Aynen canim ustelik senin tecruben var gercek dogum kasılmassı cok siddetli oluyor yani bende oyle oldu evet nst ye girdim sanci çıkmadi çok şükür birde kontrol yok artik direk doğuma gidicem ilgimç demiiHep okuduğum bilgiler ama basa gelince insan afalliyor.. sen nst ye girdin mi
Bayaga heyecanli, insAllah sıkınti olmaz duygulandim simdi bir nevi beraber gecirdik bu süreci :) guzel gunler gorelim hepimiz insAllahAynen canim ustelik senin tecruben var gercek dogum kasılmassı cok siddetli oluyor yani bende oyle oldu evet nst ye girdim sanci çıkmadi çok şükür birde kontrol yok artik direk doğuma gidicem ilgimç demii![]()
Tabi yani ben daha yeni hamileyim kese yarın göreceğiz ama takvim de 5+2 yazıyor beş hafta bitti demek sanırım başlangıç kg 68 boyda 162 teşekkürler bu arada rabbim sağlıklı dogum nasip etsinCanim gebelik haftani ve başlangıç kilonu yazar misin ekledim seni
Aynen canım yaa hamileliğin sonuna geldik baksana inşallah bebeklerimize.kavusur emzirme postu da açarız burdanBayaga heyecanli, insAllah sıkınti olmaz duygulandim simdi bir nevi beraber gecirdik bu süreci :) guzel gunler gorelim hepimiz insAllah
Kabızlık var mı canim? E seninde son haftalar ya ödem artişi dir yüzde 90 hem yağ deposu olduğunu sanmıyorum listelerin ortada birde bu haftasan sonra kilo kaybın bile olabilir anneler kilo verebiliyormuşKizlar moralim cok bozuldu.saat sabah 7 ye geliyo ve uykum kaçtı
Gecen hafta 71.8 iken bu hafta 73.5 ciktim belki yarisi odemdir ama hic boyle bir artisim olmadı. Sabah tekrar tartilicam umarim biraz gider. Ve bir suredir elma sirkesi icmiyodum sebebini buna bağlıyorum doguma kadar en fazla 1.5 kilo alma hakkim kaldi koydugum hedefe gore 10 kilo ile bitirmek istiyorum.. umarim basarabilirim...
Kabizlik sorunum yok cok sukur..ins. dedigin gibi olur canim... bu hızda gidersem hersey bosa gider... birde gecen haftaki bildirimde eksiyi gormustum ne zaman almasam veya versem bi sonraki hafta cikiyo acisiKabızlık var mı canim? E seninde son haftalar ya ödem artişi dir yüzde 90 hem yağ deposu olduğunu sanmıyorum listelerin ortada birde bu haftasan sonra kilo kaybın bile olabilir anneler kilo verebiliyormuş