Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Günaydınnnn
Hafta 10
Kilo 60
Başlangıç kiloma geri döndüm annem sağolsun toparladı beni. Şimdi hedef ilk üç ayı hiç kilo almadan kapatmak. 4. Ayın sonunda en fazla yarım kilo almış olmak aminnnn
Hadi bakalim maraton başlıyor :P 24-30 arasi dikkat edersen o sira almazsan fazla rahat edersin

Hahahaha cok guldum mesajına hayata bakisida ters demissin ya :KK70:
Ay valla kız. Deli ediyor beni her şeyi mi ters olur bir insanın. Annem çözdü olayı bişi yaptırcağı zaman tersini söylüyor ehehehhe şu koyduğum yemekten yeme sakın diyor yicem diye bağrınıp yiyo benim paçoz ahahahah

Hadi bakalim maraton başlıyor :p 24-30 arasi dikkat edersen o sira almazsan fazla rahat edersin
Umarım. Bu sefer bilinçli bir gebeyim ama geçen sefer hiç değildim. Heleki eltim 40 ı çıktığında gebe kaldığı kilosuna ulaştıydı onu gördüm ya öylr rahattıki bir de kilo depresyonuyla uğraşmadı. Sarkmış bir göbek olmadığından rahatça hareket etti canı acımadı dikişlerin üstünde göbek yok diye. Ben niye eziyet çekeyim bile bile dimi. Bir kez çektim bunu bir daha tövbe. Mühürledim ağzımı

Haftada 500 gr. Alsam ve en fazla 40 haftaya kadar beklesem 2 kilo falan almis olurum 10 küsür rakamla bitirmis olurum hamileligimi. :) bakalim son haftalar daha cok alanda var daha az alanda benim nasil olucak umarim daha az alirim..

Umarım. Bu sefer bilinçli bir gebeyim ama geçen sefer hiç değildim. Heleki eltim 40 ı çıktığında gebe kaldığı kilosuna ulaştıydı onu gördüm ya öylr rahattıki bir de kilo depresyonuyla uğraşmadı. Sarkmış bir göbek olmadığından rahatça hareket etti canı acımadı dikişlerin üstünde göbek yok diye. Ben niye eziyet çekeyim bile bile dimi. Bir kez çektim bunu bir daha tövbe. Mühürledim ağzımı
Katılıyorum canm hamilelik boyunca zor geliyor yeri geliyor kendini zor tutuyorsun ama doğumdan sonra onun mutluluğunu anlatamam yeni yaşamış biri olarak hemen eski kıyafetlerini giyiyorsun kucağında bebek var ama hiç doğum yapmamışsın gibi bende ilk kızımda 20 kilo aldim ikincide 10 kilo aldim ama 82 kiloyla hamile kalmıştım 20 kilo almış gibiydim yine bunda hırslandım ve iyiki dedim hep doğum sonrasını düşün motive et kendini :)

Back
X