kesinlikle yapmanız lazım, gebelikte özellikle.Evet dogru diyosunuz mesela simdi ogle yemeginden beri hicbisey yemedim eve gidip yemege abancam ara ogun yapsam iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle yapmanız lazım, gebelikte özellikle.Evet dogru diyosunuz mesela simdi ogle yemeginden beri hicbisey yemedim eve gidip yemege abancam ara ogun yapsam iyi olur
Yarasın minik bebişe
Ahaha beklerim bi dahakine.
Makarna bende cok seviyorum hele soslu falan oldu mu ne kadar yesem gidiyor
Ton balığı gebelikte sakıncalı diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba?Kahvalti, bir haslanmis yumurta, peynir, domates bir dilim ekmek.
Oglen ton balikli salata
Aksam, bir tabak yogurtlu pilav yedim.
Arada muzlu sut, mandalina ve ceviz.
Süper menü.hiç fazlalık yok.dünkü menüm
uyanınca: 1 adet ceviz ve suyu
kahvaltı: muzlu yulaf lapası
ara: 6 fındık,sütlü kahve
öğlen: kıymalı karnabahar,2 minik ekşili köfte,4 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
ara: elma,1 ceviz
akşam: 6 kaşık barbunya, 100 gr kdr bulgur köftesi,yoğurt , salata,1/2 dilim ekmek.
Acıkınca yiyorum ben,hamileyim ya ben,yiycem tabe!!Kızlar ben alsam yemeğini 17:30 gibi yiyorum sma gece 11 kadar mutlaka meyve yiyorum saat 11 ben bir açık gözüm dönüyor resmen siz geç saat açılmalarına nasıl çözüm buldunuz ki
Amannnn Sefa’n olsun.Tarcinli limonlu ılık su
Kahvalti:
Bir bardak süt 2 dilim ahududulu kek
Ogle:
Yarim dilim su boregi bir parca ev yapimi ekmek
Ara
1 portakal 1 yerli muz
Daha sonra: yarim lahmacun
Aksam:
Bi iki kasik corba, pilav bir tabak bol yogurtla, sebzeli et yemegi 3 kasik ve biraz salata
Çayin yanina kek 1 dilim
-pilavı cok kacirdim ama ozlemisim yav![]()
Evet yanlis biliyorsun. Haftada Iki uc porsiyon yiyebilirsin. Daha fazlasi iyi degil ama.Ton balığı gebelikte sakıncalı diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba?
Ama turkiye de doktorlar yasakliyor ise bilemem tabiki. Mesela burada Ciger yemek kesinlikle yasak diyor doktorlar ama turkiye de arada cok olmamak sartiyla yiyebilirsin diyor.Ton balığı gebelikte sakıncalı diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba?
cnm çok saol :) 4.5 kg aldım bile son 3 ayda da alsam inş 10 u geçmeden doğururum:)) ah birde çevreme anlatabilsem listem güzel diye. valla az kg aldın diye başımı yiyorlar dün artık çıldırıp bağrındım :))))))))) çok yesen yedin kendine aldın derler :))) siz nasıl başediyorsunuz bunlarla yav
Sakatat yasakladı doktor. Bakteri olabilir diye.Cıva içeren balıkları da yasakladı. Midye gibi ağır metaller içerenler de yasak. Ton balığı demedi ama konserve yeme dediği için komplesini algıladım ben. Onda da clostridium botulinum toksini olabilir diye. Bir arkadaşım salçadan felç oldu aylarca yatmıştı hastanede. Neyse ben hazır balık bolken taze yiyeyim. Teşekkür ederim bilgilendirme için. SevgilerEvet yanlis biliyorsun. Haftada Iki uc porsiyon yiyebilirsin. Daha fazlasi iyi degil ama.
aynen benim doktorda böyleSakatat yasakladı doktor. Bakteri olabilir diye.Cıva içeren balıkları da yasakladı. Midye gibi ağır metaller içerenler de yasak. Ton balığı demedi ama konserve yeme dediği için komplesini algıladım ben. Onda da clostridium botulinum toksini olabilir diye. Bir arkadaşım salçadan felç oldu aylarca yatmıştı hastanede. Neyse ben hazır balık bolken taze yiyeyim. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sevgiler
Çok iyi gidiyosun canım bundan sonra aşırı almazsın istesende olmuyor mideni küçültmüş oluyosun bi kere 10 a ulasmadan bitireceksin sende valla bi ara dedem bile hastamisjn diyordu cidden çok soluktum cok üstüme geliyorlardi ben dun banyo sonrasi kendime baktim bacaklarim falan hic kilo almamış karnim olmasa hamile degilim yani abartiyormuyum bilmiyorum ama bana acayip moral oluyor yani yaptiklarimiz boşa gitmiyorcnm çok saol :) 4.5 kg aldım bile son 3 ayda da alsam inş 10 u geçmeden doğururum:)) ah birde çevreme anlatabilsem listem güzel diye. valla az kg aldın diye başımı yiyorlar dün artık çıldırıp bağrındım :))))))))) çok yesen yedin kendine aldın derler :))) siz nasıl başediyorsunuz bunlarla yav
Hayalimdeki hamilelik :)Çok iyi gidiyosun canım bundan sonra aşırı almazsın istesende olmuyor mideni küçültmüş oluyosun bi kere 10 a ulasmadan bitireceksin sende valla bi ara dedem bile hastamisjn diyordu cidden çok soluktum cok üstüme geliyorlardi ben dun banyo sonrasi kendime baktim bacaklarim falan hic kilo almamış karnim olmasa hamile degilim yani abartiyormuyum bilmiyorum ama bana acayip moral oluyor yani yaptiklarimiz boşa gitmiyor