- 4 Aralık 2017
- 1.537
- 5.848
- 158
Ben de aynısını söyledimya çok enteresan bende hep bunları düşünüyorum ya(((((((( eşime diyorum doğurduğum gibi evden kaçalım :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynısını söyledimya çok enteresan bende hep bunları düşünüyorum ya(((((((( eşime diyorum doğurduğum gibi evden kaçalım :))))
Ye valla yaninada koca bir bardak ayran :)Ay dur deme tost canım çekti![]()
Birgun bir uyanacaksin hic bisey olmamis gibi bulantilarin gecmis olacak inşallah :)Sabah kahvaltıda iki dilim peynir 3 küçük dereotlu poğaça 10 zeytin bir çay
Akşam 1 lahmacun 1 ayran
Yne mide bulantılarım zirvede. Dün iki kez çıkardım yemek borum yandı resmen mide asidinden. 12. hafta gel artıııık. Neyse minnoşumu gördüm bugün eller ayaklar kıpırdıyordu çok mutlu oldum. 2 hafta sonra ikili teste çağırdı. İlk trimesteri kilo almadan tamamlamama az kaldı.
Amiiin. Kızım için günlük tutuyoruz eşimle. Ona baktım dün. 13. Haftada bulantılarım geçmiş demişim. Hadi inşallah bunda da sonrasında olmaz. İşime yaradı günlük valla unuttuklarıma bakarım böyle. 5 yıl oldu bebek bakmayalı unutuluyor yaa. Şimdi yeni minnoşumuz için de başlıcaz günlük yazmaya. 18 yaşa kdr yazıp ikisine de 18 yaşında vermeyi düşünüyoruz.Birgun bir uyanacaksin hic bisey olmamis gibi bulantilarin gecmis olacak inşallah :)
Çok güzel beslenmissin canım ben dün akşam yediğim yemegin yağından arinamadim çok rahatsız etti o Taddan kurtulmak içinde gofret bisküvi falan yedim günü mahvettimSabah : 2kayısı,1 dilim tam buğday ekmeği üzerine süzme peynir ,çay
Ara: 1 mandalina
Öğle : 1 kase mercimek çorbası, 1peynirli gözleme.(yarım yufka ile yaptım)
Ara : soda
Akşam :1 porsiyon ev yapımı beyti,yeşil salata,az cola sonrasında çay
Ara : soda
Ve bu saatte 1 kase sütlü nesfit yulaf karışımı.aç değilim ama belki wc sorunuma yardımcı olur diye şeettim...
Ya sabah tartıldım.51.8 çıktım.1,5kilo gelmiş.uyuz oldum.giderek batıyorum.hamur işi çok yemeye başladım.annemde düzenim bozuldu.Çok güzel beslenmissin canım ben dün akşam yediğim yemegin yağından arinamadim çok rahatsız etti o Taddan kurtulmak içinde gofret bisküvi falan yedim günü mahvettim
dikkat ederek mi aldin canim? Eger dikkat ederek aliyosan cok fazla yapicak bisey yok ayni oranda devam eder ama her istediğini yiyorsan biraz dikkat etmelisin zararli şeyleri tuketme en azindan :) sonradan vermek daha zor inan bana kac kilosun simdi..gerci ben son haftalardayim ve sıkılmıs durumdayim surekli kilo alma korkusundanKızlar 31. Haftam bitti ve ben 12 kilo almışım
Doguna kadar kac daha alirim sizce
Yalnız değil mişim beni de bu çok korkutuyor. Doğumdan çok sonrasından korkuyorumBenim de korkum doğumdan sonra eve sürekli gelecek olan misafirler, evde curcuna olması, bıdı bıdı konuşma sesleri ve herkesin her şeye karışması fikrini söylemesi ve uygulatmaya çalışması olacak herhalde. Çünkü ben fazlasıyla sessiz ortama alışkınım , gürültülü kahkahalı ortamlarda başım ağrır sersem gibi olurum hemen, psikolojim çok bozulacak gibi hissediyorum kafaya taktığım şeye bakar mısınız![]()
Hadi senin doğum yakın bana ne oluyor acaba ortalıkta bomba gibi dolaşıyorumKızlar ben geleni gideni göze aldım sagolsun annem benden iyi kaldırır evimi benim asıl tirstigim emzirme ve bebegin kolik olmamasi yani inanın kolik olmasinda ben bi dunya insani kaldırayım once şaka gibi geliyordu ama doğum o kadar çok yakinki ınanın stresi sardı evde sürekli sinirli ve asabi bi tip oldum çıktım
Hamilelik canım ya dün diyorum eşime düşününce candan can doğuyor o ksdar kutsal birşey ki aslında hicbir doğum kolay olmaz hamilelik kolay olmaz Allahın Rahim isminin tecellisi yiz o kadar buyuk bir manevi durumki kendimi özel hissettiriyor yaşadıklarıma şükrettiriyorYalnız değil mişim beni de bu çok korkutuyor. Doğumdan çok sonrasından korkuyorum
Hadi senin doğum yakın bana ne oluyor acaba ortalıkta bomba gibi dolaşıyorum
Dolly sende dikkat ederek mi haftada 500 gr geliyor senle ayni mıyız ? Ya ben liste paylaştığım gunlerdeki gibi.degilim ama aksamlari çok hafif yiyorum gece yemem de yok hani şunu anliycam son haftalarda haftada 500 gr kesin herkesde geliyor mu?dikkat ederek mi aldin canim? Eger dikkat ederek aliyosan cok fazla yapicak bisey yok ayni oranda devam eder ama her istediğini yiyorsan biraz dikkat etmelisin zararli şeyleri tuketme en azindan :) sonradan vermek daha zor inan bana kac kilosun simdi..gerci ben son haftalardayim ve sıkılmıs durumdayim surekli kilo alma korkusundan![]()
Canım dikkat edersen ama sıkı tutarak ayda bucuk kilo alırsın diye tahmin ediyorum 3 kilo daha alirsinKızlar 31. Haftam bitti ve ben 12 kilo almışım
Doguna kadar kac daha alirim sizce
cnm 19 haftada 1.5 kg çok normal. kilon az 9-16 kg normal alman.Ya sabah tartıldım.51.8 çıktım.1,5kilo gelmiş.uyuz oldum.giderek batıyorum.hamur işi çok yemeye başladım.annemde düzenim bozuldu.
Öğlen 1 porsiyon çöpşiş (yanında ekmek yemedim) 1 bardak yayık ayran.09.00
Lor peynirli omlet , 3 zeytin, domates salatalık, 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
10.30 da biraz kurutulmuş çilek ile yarım kase ev yoğurdu yiyeceğim. Öğlen için bir fikrim yok, çalışırken sağlıklı seçenekler bulmak da zor oluyor![]()