Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ay canım bana şey diyen bile var. İlki kız diye eşin üzüldü mü? Neyse sıkmayın canınızı arayı çok açmadan ikincisini yaparsınız erkek olur diye.. Ayy ben şok geçirdim resmen. Oysaki eşim de bende kız diye öğrendiğimizden beri ayaklarımız yeri bulmuyor :KK70: çok meraklı insanımız ya herşeyde bir şey herşeyde bir şey
Bizde erkek geliyor.ama eşim de ben de kız çok istiyorduk.bana da diyorlar eşin sevinmiştir diye,aksine üzüldü diyorum.yok yok o içten içe seviniyordur diyen var.ya reebbbimmm ne ilginçler ya.bu arada bizim bir oğlumuz var zaten.olmasa neyse belki haklıdırlar dicem de...

Sabah : 1 simit,1 üçgen peynir,2 büyük dilim beyaz peynir,2 çeri,1 haşlanmış yumurta,13 zeytin,bal,çay
Öğlen:Fındık’tan az büyük kuru pasta yaptım tuzlu 10 kadar yemişimdir.
Ara : soda
Akşam: 1 kase mercimek çorbası,1 tabak dolusu yoğurtlu ıspanak
Ara :1 soda
Ve şimdi kalkıp 1 kase sütlü yulaf ezmesi yiyesim var wc sorunum için.

Bizde erkek geliyor.ama eşim de ben de kız çok istiyorduk.bana da diyorlar eşin sevinmiştir diye,aksine üzüldü diyorum.yok yok o içten içe seviniyordur diyen var.ya reebbbimmm ne ilginçler ya.bu arada bizim bir oğlumuz var zaten.olmasa neyse belki haklıdırlar dicem de...

Haha aynen aynen ayni cümleler. Bana da tam tersi içten içe üzülmüştür sana söylemiyor diyorlar :KK70: yahu evlat bu. Onca insan görüyoruz bi evladı olsun diye ne tedaviler yapıyorlar. İnsan bi mucizeye üzülür mü :)

Günaydın kızlar
Kahvaltı 2 rafadan yumurta 5zeytin biraz labne ve ezine peynir
Ara birazcık kurabiye ve limonlu sıcak su
Öğle akşam bir 3 kase yoğurt 1 kase ev makarnası çorbası 2 porsiyona yakinda yeşil mercimek yemeği
Ara sade Nescafe ve kurabiye
8 gibi küçük bı elma yarım portakal
Sabah da 20 dk Leslie yaptım sonra da 20 ser set yaptığım birkaç hareket var onları yapıp bırakıyorum

Ay canım bana şey diyen bile var. İlki kız diye eşin üzüldü mü? Neyse sıkmayın canınızı arayı çok açmadan ikincisini yaparsınız erkek olur diye.. Ayy ben şok geçirdim resmen. Oysaki eşim de bende kız diye öğrendiğimizden beri ayaklarımız yeri bulmuyor :KK70: çok meraklı insanımız ya herşeyde bir şey herşeyde bir şey
Benim anneannem dedi Bunu bizzat. Kızım var ya. Dün söyledim daha gebeliğimi ona. Erkek olsa bari dua ediyorum dedi. Sağlıklı olsun anneanne dedim biliyorsun birini kaybettim dedim. Evet evet inşallah dedi. Ama dedi erkek olsun duvarda sinek olsun dedi. Off. Kocam da onun bu söylediklerine sinir oluyo. Ben kız istedim kız geldi yine kız olur inşallah diyo ahahahaj. Ki gerçekten de istediği o. Kısmet

:halay:aynn her hamileligimdeki muhabbet :)bende diyorum ne güzel pamuklara sararız iste 4 prenses 1 prens daha ne ister bi adam :KK54:

Benim anneannem dedi Bunu bizzat. Kızım var ya. Dün söyledim daha gebeliğimi ona. Erkek olsa bari dua ediyorum dedi. Sağlıklı olsun anneanne dedim biliyorsun birini kaybettim dedim. Evet evet inşallah dedi. Ama dedi erkek olsun duvarda sinek olsun dedi. Off. Kocam da onun bu söylediklerine sinir oluyo. Ben kız istedim kız geldi yine kız olur inşallah diyo ahahahaj. Ki gerçekten de istediği o. Kısmet
Rabbim yokluğunu göstermesin ne kadar değişik millet olduk insanların göz yaşı kurumuyor bir evlat diye yıllarca bunlarda kız erkek derdinde

Doğunca kucağına alma dicekler alışmasın falan. Aman dinlemeyin. Bebeğiniz size bağlansın o mis kokusunu doyasıya içinize çekin. Ben hiç dinlemedim kızımda. Bak 5 yaşında hala gün içinde gelip sarılır sürekli. Can o cann. Ztn hareketlenince kucakta durmuyorlar. Alabildiğiniz kadar alın. Sütünüz bile artıyor o kokuyla. Oksitosin bu hislerle salgılanıyor. Öyle özledimki bebek kokusunu. Doğsun bırakmıcam yine yaka iğnemi

Kız bizim grubun resmi içeceği limonlu su çok büyük etkisini gördük

Freshh Freshh aynen canım cok yiyince hazimsizligi aliyor, hemde odem cok oluyo normalde bende odem atmak icin iciyorum limonlu su sayesinde normalde bile zor girip cikan yuzugum suana kadar oldu hep cok rahat bi sekilde..

Ya ben hamile olmadan önce hep içerdim tok tutsun diye , sabahları da elma sirkeli su içerdim metabolizma hızlandırması icin. gebelik oluşunca da bi süre devam ettim , “içme onları gebelere iyi değil çocuk tutunamaz dediler” ben de korkudan bıraktım hemen. Siz içince acaba başka bir şeye mi iyi geliyor diye düşündüm :KK53: E bi sakıncası yok yaniiii, vay be çok pis gaza gelmişim ben:sopa:

Dün sabah,
Yarım açma-portakal suyu

Öğlen 3 küçük biber dolması, 1 kase yoğurt

Ara : çiğ kuruyemiş 1 avuç

Akşam: komşum kabak mücveri getirdi sofrayı hazırlarken 1 tanecik yedim sıcak sıcak.
1 kase tarhana çorbası, 2 biber dolması,(bitmiyor dolmalar annem çok yapmış yarın öğlene de dolma var :KK45:)

Ara: yarım ayva, yarım elma, yarım kase yoğurt

Ya ben hamile olmadan önce hep içerdim tok tutsun diye , sabahları da elma sirkeli su içerdim metabolizma hızlandırması icin. gebelik oluşunca da bi süre devam ettim , “içme onları gebelere iyi değil çocuk tutunamaz dediler” ben de korkudan bıraktım hemen. Siz içince acaba başka bir şeye mi iyi geliyor diye düşündüm :KK53: E bi sakıncası yok yaniiii, vay be çok pis gaza gelmişim ben:sopa:
4.ya da 5.ayimda basladim galiba hala sabahlari içiyorum dolly ninde dediği gibi hiç ödem yok gecen saracoğlu diyordu ilac kullanmiyorum her sabah limonlu suiciyorum diye

cool_lime cool_lime canim Ben bugunden kilo bildirimini yapiyorum. Bu aksamdan gidiyoruz. Haftasonu evde olmayacagim icin tartilamicam. 32. Hafta kilo 59.8. Bu haftayi da 60 olmadan kapattim cok sukur :KK70:
Valla 32. Haftanda sın ve cok iyi gidiyosun kac haftadir 200 gr aliyosun sadece senin de mi sezeryan 6 haftan kalıyor ozmn maşallah canım bence buraya katılan herkes güzel sonuç aldi bu arada bende bugun versem yaa kesin yarin fazla çıkar cumaya gıcığı var terazimin :işsiz:

Valla 32. Haftanda sın ve cok iyi gidiyosun kac haftadir 200 gr aliyosun sadece senin de mi sezeryan 6 haftan kalıyor ozmn maşallah canım bence buraya katılan herkes güzel sonuç aldi bu arada bende bugun versem yaa kesin yarin fazla çıkar cumaya gıcığı var terazimin :işsiz:
Senin kaç günün kaldı canım şaka gibi 62kiloyla doğuma gireceksin :)

Back
X