Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Günaydın kızlar
Bugün 61 i gördüm normal yeme düzeniyle sadece 3-4 gündür yediğim çikolata tatlı kuruyemişlerin geri yansıması mi acaba. 🙈
Günaydın hepinize :KK200: şimdi sen çikolata deyince canım çikolatalı bişiler istedi. Nutellalı ekmek, çikolatalı kurabiye falan. Gerçekten erkek çocukta insanın canı çoğunlukla tatlı istiyormuş, ye tatlıyı çıkar hakkıyı dememişler boşuna :-)

1 kayısı,ılık su
Sabah : 1 uzun tam buğday ekmeği,ince peynir,2 dal roka,3 zeytin,çay
Öğle: 1 kase labneli tarhana çorbası,2 minik tavuk baget,2 ev yapımı çigköfte roka ile yedim.
Ara : 2 kayısı,1 hurma,3 kan üzümü,sade nescafe
Akşam : 1 ev yapımı hamburger,cola

Günaydın hepinize :KK200: şimdi sen çikolata deyince canım çikolatalı bişiler istedi. Nutellalı ekmek, çikolatalı kurabiye falan. Gerçekten erkek çocukta insanın canı çoğunlukla tatlı istiyormuş, ye tatlıyı çıkar hakkıyı dememişler boşuna :-)
Bu tez ben de hiç tutmadı.1 oğlum var,2.si gelecek.varsa yoksa acı ve ekşi peşindeyim.

Bu tez ben de hiç tutmadı.1 oğlum var,2.si gelecek.varsa yoksa acı ve ekşi peşindeyim.
Hiçbir zaman inanmadığım ve hurafe dediğim bir tezdi aslında 😊 Ben de her zaman ekşi ve tuzlucuyumdur. Tatlı ve şekerli şeyleri yok denecek kadar az tüketirdim. Son bir iki haftadır tatlı istiyor canım nedense, belki de vücudun ihtiyacıdır. Bugün buna bir son vereceğim ne yesem acaba 😂😂😂

Ay afedersin canım bu ara bende tatlı krizlerindeyim🤐 benimki kız ama

Hiçbir zaman inanmadığım ve hurafe dediğim bir tezdi aslında 😊 Ben de her zaman ekşi ve tuzlucuyumdur. Tatlı ve şekerli şeyleri yok denecek kadar az tüketirdim. Son bir iki haftadır tatlı istiyor canım nedense, belki de vücudun ihtiyacıdır. Bugün buna bir son vereceğim ne yesem acaba 😂😂😂
Gunkurusu kayısı yiyorum kessin diye ama canım kahve istiyo yaninada bitter yerim galiba

1 kayısı,ılık su
Sabah : 1 uzun tam buğday ekmeği,ince peynir,2 dal roka,3 zeytin,çay
Öğle: 1 kase labneli tarhana çorbası,2 minik tavuk baget,2 ev yapımı çigköfte roka ile yedim.
Ara : 2 kayısı,1 hurma,3 kan üzümü,sade nescafe
Akşam : 1 ev yapımı hamburger,cola
Labneli çorba ilk kez duydum bu hafta nasılsınız kızlar artış azalış ne durumda

Alınır alınır kızlar, ben geçen hafta 1.3 kg aldım 1 haftada :) ve öyle 1.3 alcak kadar yemedim..
evet o kadar dikkat ediyorum ki şok geçirdim ağlayacaktım..birde duştan sonra tartıldım. normalde tartilsam heralde +1 olacak...Allah'ım sen yardim ettt 😫

ay yok benim kızda tatlıcı:) öyle tahinler pekmezler kesmiyor bizim isteği bide. günde 1 çikolata yenecek :)

Allah'ım yardimetsin 😫 daha 21 haftalik ve ben 7 kilo aldım şimdiden..en cok kiloyu son aylarda alacaksin diyorlar daha nr alacam acaba 😳
ilk baslarda hizli kilo alinca sonlara dogru yavasliyor kilo alimi canim. Ben 29 da 59 kiloydum simdi 38 De 61.9 um. Gerci yediklerime gore 61.5 ile 62.2 arasi degisiyor kilom. 29. Haftadan once her hafta kesin en az 500 gr geliyordu. Korkma yani 28. Haftadan sonra yavaslar kilo alimin :) bir de tatli hamurisi gibi yuksek kalorili karbonhidratlari sabah ve oglen ye. Vucut daha kolay yakar. Aksamlari daha hafif beslen, sebze protein ye.

Kahvaltı: Bir dilim muzlu kek-cay
öğle yemeği: Bir kase mantı
Akşam yemeği: Az bir sulu köfte ve makarna,yoğurtla.

Aralarda: kuruyemiş, ve elmaa😋

Bende dunki yediklerimi toparlayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, peynir zeytin domates salatalık klasik kahvaltim
Ara süt
Ara ceviz fındık badem kayısı
Öğle eşime yaptığım tosttan çeyrek parça yedim
Aksam
1 tabak nohut pilav salata yoğurt
Ara cheesecake bitter çikolata kahve
Ara muz

Bugün ne yedim
Kahvaltı 1 yumurta peynir zeytin domates salatalık
Ara ceviz badem fındık kayısı
Öğle 2-3 çatal patatesli yumurta kızımın sabahki kahvaltisindan kalan
Ara kahve bitter 2 parça kayısı fındık
Aksam 1 bütün kabak dolma 1 tabak mercimek çorba birazda nohut
Ara sütlü irmik tatlısı canı çeken olmaz umarım olursa tarif çok basit😯
Karnım taş gibi kabızlık vardı bugün ve bebeğim kaç saattir hareket etmedi

Bugün ne yedim
Kahvaltı 1 yumurta peynir zeytin domates salatalık
Ara ceviz badem fındık kayısı
Öğle 2-3 çatal patatesli yumurta kızımın sabahki kahvaltisindan kalan
Ara kahve bitter 2 parça kayısı fındık
Aksam 1 bütün kabak dolma 1 tabak mercimek çorba birazda nohut
Ara sütlü irmik tatlısı canı çeken olmaz umarım olursa tarif çok basit😯
Karnım taş gibi kabızlık vardı bugün ve bebeğim kaç saattir hareket etmedi
bende az önce irmik tatlısı yedim..bu sutle yapilandan değilmi..gec oldu ama napim dayanamadım. dikkat etsemde aliyorum kilo nasılsa

Back
X