- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Hosgeldin cnm MasaAllah Rabim saglikla kucagina almayi nasip etsin biz daha kucuguz teyzesi daha kesemiz bille gozukmeedi beklemedeyizBen burdayım
Keseyi neden göremediler bende hastaneye gittiğimde 4 haftalıktım ama keseyi gördü doktor tabi bebiş yoktu o zaman ortada :) rahim duvarın mı kalın acaba?Hosgeldin cnm MasaAllah Rabim saglikla kucagina almayi nasip etsin biz daha kucuguz teyzesi daha kesemiz bille gozukmeedi beklemedeyiz
Evet oyle dedi drm rahim duvari kalinlasmis Altan baksak gorulur dedi ama gerek yok dedi adet gunu betahcg 802 di 1gun sonra1413 oldu 1600 olmadan gozukmuyomus galiba karindan ulttasyonlaKeseyi neden göremediler bende hastaneye gittiğimde 4 haftalıktım ama keseyi gördü doktor tabi bebiş yoktu o zaman ortada :) rahim duvarın mı kalın acaba?
Bu değerler bende nasıldı hiç hatırlamıyorum canım, ama daha çok yeni yakında kalp atışlarını da duyarsın kendini de görürsün çok güzel hisler bunlarEvet oyle dedi drm rahim duvari kalinlasmis Altan baksak gorulur dedi ama gerek yok dedi adet gunu betahcg 802 di 1gun sonra1413 oldu 1600 olmadan gozukmuyomus galiba karindan ulttasyonla
Aynen oyle ama benim korkularimda var cnm 5 yildir evliyim gitmedigim dr kalmadi etmedigim tedavi kalmadi en son rahimde sekil bozuklugu var denildi ameliyatla rahim duzeltildi ameliyatan 6 sonra hamile kaldim 4 aylikken oglumun kalbi durdu kan pihtilasmasindan supelenildi kurtajdan 6 sonra tekrar simdi hamileyim ama inan cok korkuyorm seninde ilk gebeliginmi bu aradaBu değerler bende nasıldı hiç hatırlamıyorum canım, ama daha çok yeni yakında kalp atışlarını da duyarsın kendini de görürsün çok güzel hisler bunlar
Anladım canımm tabi bilmiyordum bunları geçmiş olsun. İnşallah sıkıntı yoktur. Evet benim ilk hamileliğim sorunsuz doğal yolla hamile kaldım inşallah doğal yolla kucağıma alırım. Dert veren Allah dermanını da verir canını sıkma sakınAynen oyle ama benim korkularimda var cnm 5 yildir evliyim gitmedigim dr kalmadi etmedigim tedavi kalmadi en son rahimde sekil bozuklugu var denildi ameliyatla rahim duzeltildi ameliyatan 6 sonra hamile kaldim 4 aylikken oglumun kalbi durdu kan pihtilasmasindan supelenildi kurtajdan 6 sonra tekrar simdi hamileyim ama inan cok korkuyorm seninde ilk gebeliginmi bu arada
Yine en azindan hamile kalabiliyorum Ellbet Rabim kucagima almayida nasip Eder...senin adinada cok sevindim InsaAllah saglikla huzurla kucagina alirsin yavrunuuAnladım canımm tabi bilmiyordum bunları geçmiş olsun. İnşallah sıkıntı yoktur. Evet benim ilk hamileliğim sorunsuz doğal yolla hamile kaldım inşallah doğal yolla kucağıma alırım. Dert veren Allah dermanını da verir canını sıkma sakın
Aminn canım inşallah. Tabi aynen öyle. Bak benim yengem 10 senedir evli doğal yolla olamadı aşılama yaptırdı ve tuttu şimdi hamile. Demek ki o olmadığı zaman olmaması gerekiyormuş. Allahın var bir bildiği. Hiç umutsuzluğa kapılmamak lazım.Yine en azindan hamile kalabiliyorum Ellbet Rabim kucagima almayida nasip Eder...senin adinada cok sevindim InsaAllah saglikla huzurla kucagina alirsin yavrunuu
Ne guzel yengeni cok iyi anlayabiliyorum onada Rabim hayirli dogumlar nasip etsin insaAllahAminn canım inşallah. Tabi aynen öyle. Bak benim yengem 10 senedir evli doğal yolla olamadı aşılama yaptırdı ve tuttu şimdi hamile. Demek ki o olmadığı zaman olmaması gerekiyormuş. Allahın var bir bildiği. Hiç umutsuzluğa kapılmamak lazım.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen geldiimBende tam olarak 5 haftalık hamileyim yarın ilk kontrolüme gideceğim inşallah herşey sorunsuz geçer. Rabbim bebek bekleyen ve de isteyen tüm anne ve adaylarının yardımcısı olsun.
Rabbim size de nasip etsin inşallah. Allah gönlünüze göre versin en kısa zamandaHamile bayanlar bizlere dua edin bende istiyorum nasip tabi Allah herşeyi gönlümüze göre versin.. sizlerde evlatlarınızı sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin
Canım 5000 kusurlerde karından görünür 2000 kusurlerde vajinal ultrasonla görülür kese inşallah görürsün keseyi :))Evet oyle dedi drm rahim duvari kalinlasmis Altan baksak gorulur dedi ama gerek yok dedi adet gunu betahcg 802 di 1gun sonra1413 oldu 1600 olmadan gozukmuyomus galiba karindan ulttasyonla
Amin insaAllahCanım 5000 kusurlerde karından görünür 2000 kusurlerde vajinal ultrasonla görülür kese inşallah görürsün keseyi :))
Ne zaman gideceksin kontrole canım?Amin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?