- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Amin insaAllah cnm Hosgeldin tatlim bizde 5 hafyaligiz ama henuz keseyi goremedim ben...Ben geldiimBende tam olarak 5 haftalık hamileyim yarın ilk kontrolüme gideceğim inşallah herşey sorunsuz geçer. Rabbim bebek bekleyen ve de isteyen tüm anne ve adaylarının yardımcısı olsun.
Allah izin verirse yarin kuzum dua edin kizlarNe zaman gideceksin kontrole canım?
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canım yaAllah izin verirse yarin kuzum dua edin kizlar
Amin cnm amin insaAllah cok heycanliyimHadi inşallah güzel haberler alırsın canım ya
İlk zamanlar bebeğe bile benzemiyorlar ama insan nasıl mutlu oluyor görünce çok güzel hislerAmin cnm amin insaAllah cok heycanliyim
Olmazlarmi cnmm Rabim sah sallim kucagimiza aldigimiz gunleride gosterir insaAllahh Galiba dunyadaki en guzel duygu anne olmakİlk zamanlar bebeğe bile benzemiyorlar ama insan nasıl mutlu oluyor görünce çok güzel hisler
Evet derlerdi de insan başına gelmeyince anlayamıyormuş. Hamile kaldığın andan itibaren anne oluyorsun ve ömür boyu bitmeyen sevgi sorumluluk bencede daha güzel bir duygu olamaz. Kendi içinde besleyip büyütmek başlı başına bir mucize zaten...Olmazlarmi cnmm Rabim sah sallim kucagimiza aldigimiz gunleride gosterir insaAllahh Galiba dunyadaki en guzel duygu anne olmak
Rabim olmayan herkese Nasip etssin guzel Allahim bizimkilerinide tamamina erdirsinEvet derlerdi de insan başına gelmeyince anlayamıyormuş. Hamile kaldığın andan itibaren anne oluyorsun ve ömür boyu bitmeyen sevgi sorumluluk bencede daha güzel bir duygu olamaz. Kendi içinde besleyip büyütmek başlı başına bir mucize zaten...
MaşallahKizlarrrr bende geldimmmm dun aksam keseyi gorduk peraembe tekrar kontolumuz var allah isteyen herkese nasib etsinnnn
Hosgeldin cnm benim keseni gormissun cok sukur persenbede bebisinle kalp atisini duyarsin insaAllah cnm benmKizlarrrr bende geldimmmm dun aksam keseyi gorduk peraembe tekrar kontolumuz var allah isteyen herkese nasib etsinnnn
Insallah cnm sende 5 haftasin kalp atisini duydunmu aslidna ben 4+3 umHosgeldin cnm benim keseni gormissun cok sukur persenbede bebisinle kalp atisini duyarsin insaAllah cnm benm
Yok cnm ben daha keseyi bille gormedim yarin kontrolum var. Bende 4+5 daha doktorum altan bakmak istemedi baktiigimizda goruruz dedi ama gerek yok bir dahaki geldiginde batindan goruruz dedi dua edin de yarin gorum minakimiInsallah cnm sende 5 haftasin kalp atisini duydunmu aslidna ben 4+3 um
Insallahhh kuzummm gorursun bence kalp atiminida duyacaksin bak gor .... banada karnimdan bakti alttan bakmadiYok cnm ben daha keseyi bille gormedim yarin kontrolum var. Bende 4+5 daha doktorum altan bakmak istemedi baktiigimizda goruruz dedi ama gerek yok bir dahaki geldiginde batindan goruruz dedi dua edin de yarin gorum minakimi
Himm ben gitigimde 1 hata onceydi yani daha 3 + 2 falandi gormemiz normal dedi zaten bat gunu betahcg802.8 di 1 gun sonra1413.83 oldu 2000 lerde vajinal ultrasyonla goruluuomusun 5000 lerde de batindan goruluyomus dur bakalim somdi hayirlisi olsun yinedeI
Insallahhh kuzummm gorursun bence kalp atiminida duyacaksin bak gor .... banada karnimdan bakti alttan bakmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?