Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

O
Ben geldiim Bende tam olarak 5 haftalık hamileyim yarın ilk kontrolüme gideceğim inşallah herşey sorunsuz geçer. Rabbim bebek bekleyen ve de isteyen tüm anne ve adaylarının yardımcısı olsun.
Amin insaAllah cnm Hosgeldin tatlim bizde 5 hafyaligiz ama henuz keseyi goremedim ben...

Olmazlarmi cnmm Rabim sah sallim kucagimiza aldigimiz gunleride gosterir insaAllahh Galiba dunyadaki en guzel duygu anne olmak
Evet derlerdi de insan başına gelmeyince anlayamıyormuş. Hamile kaldığın andan itibaren anne oluyorsun ve ömür boyu bitmeyen sevgi sorumluluk bencede daha güzel bir duygu olamaz. Kendi içinde besleyip büyütmek başlı başına bir mucize zaten...

Rabim olmayan herkese Nasip etssin guzel Allahim bizimkilerinide tamamina erdirsin

Insallah cnm sende 5 haftasin kalp atisini duydunmu aslidna ben 4+3 um
Yok cnm ben daha keseyi bille gormedim yarin kontrolum var. Bende 4+5 daha doktorum altan bakmak istemedi baktiigimizda goruruz dedi ama gerek yok bir dahaki geldiginde batindan goruruz dedi dua edin de yarin gorum minakimi

I
Yok cnm ben daha keseyi bille gormedim yarin kontrolum var. Bende 4+5 daha doktorum altan bakmak istemedi baktiigimizda goruruz dedi ama gerek yok bir dahaki geldiginde batindan goruruz dedi dua edin de yarin gorum minakimi
Insallahhh kuzummm gorursun bence kalp atiminida duyacaksin bak gor .... banada karnimdan bakti alttan bakmadi

I

Insallahhh kuzummm gorursun bence kalp atiminida duyacaksin bak gor .... banada karnimdan bakti alttan bakmadi
Himm ben gitigimde 1 hata onceydi yani daha 3 + 2 falandi gormemiz normal dedi zaten bat gunu betahcg802.8 di 1 gun sonra1413.83 oldu 2000 lerde vajinal ultrasyonla goruluuomusun 5000 lerde de batindan goruluyomus dur bakalim somdi hayirlisi olsun yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…