- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Aynen olabilir cnm.. ayy ne guzel olur yaaa...Hee benim beta hcg 2600 lere cikti da gordu zaten canimmm biraz hizli buyuyor ikiz olma ihtimali var diyorlar belkide ondan dolayi gormusuzdur
Canım gerinmekten bir şey olmaz yani çok abartmadığın sürece :) Ama yukarıya doğru esneme, uzanma yukarıdan bir şey almamaya dikkat et. Veren Allah nasipse her şekilde veriyor ama tedbiri elden bırakmamak lazım. Normalbu bu gibi durumlarda sancı olmaz ama senin bebeğin daha yeni yerleşmeye başladığı için olabilir sancıların. İlk 3 ay normalden daha da dikkatli olmak şart.Ayyy saglikliii buyusun kucagimiza alabilelimde ister 2 ister 3 ister 1 nolursa olsunnn yaaa .... bu donemde yuksege uzanmamak gerekiyor sanki inadina olurmus gibi gece uykumun arasinda gerinesim tutuyor gerinince sanci yapior sanki bi yere uzaniyormussun gibi oluyor bunu yasayan varmi yaaa
Hahahahah nefes alsam korkuyorummm resmennn yiyecek ekmegi suyu varsa rabbim nasib ederse gelir zaten de isteee ahh hu evhamlarrr .... tecrubelilerden destek almak guzel tesekkur ederimCanım gerinmekten bir şey olmaz yani çok abartmadığın sürece :) Ama yukarıya doğru esneme, uzanma yukarıdan bir şey almamaya dikkat et. Veren Allah nasipse her şekilde veriyor ama tedbiri elden bırakmamak lazım. Normalbu bu gibi durumlarda sancı olmaz ama senin bebeğin daha yeni yerleşmeye başladığı için olabilir sancıların. İlk 3 ay normalden daha da dikkatli olmak şart.
Rica ederim canım her konuda yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Evet insan hep bi diken üstünde ya bi şey olursa diye. Ufak bi torbayı bile taşıtmadılar bana aslında bir şey olmazdı ama kimse bu riski göze alamıyor o yüzden sende dahil çevrendeki herkes temkinliHahahahah nefes alsam korkuyorummm resmennn yiyecek ekmegi suyu varsa rabbim nasib ederse gelir zaten de isteee ahh hu evhamlarrr .... tecrubelilerden destek almak guzel tesekkur ederim
Geldim canımgunesmk buraya gel canimin ici ozel insan
Hosgeldin bitanem nasilsinGeldim canım
Kuzucum insaAllah hamilesindir bitanem acaba test icin erken degilmiGüzel anneler size bişey sorabilir miyim adetime 7 gün kaldı yum üzerinden 11 gün geçti son 3 gündür göbişimin altında bi doluluk var arada batma oluyo kasığımda sık idrara gidiyorum test yapsam çıkarmı
Kuzucum insaAllah hamilesindir bitanem acaba test icin erken degilmi
Yap kuzum ozmn bi test merakini goderirsin...Bilmiyom kuzum :) bazı annişler 8-9 gün kala öğreniyor sabırsızlanıyorum acaba varmı diye ilk defa böyle dolu hissediyorum kocamda hamilesin deyip duruyo bugün belimde ağrıyo
Yap kuzum ozmn bi test merakini goderirsin...
InsaAllah cnm insaAllah hayirli haberlerle beklicem seni:) ayy söylim o zaman kocam gelirken alsın bi tane yarın sabah ilk idrarla yapayım inşallah vardır
InsaAllah cnm insaAllah hayirli haberlerle beklicem seni
Valla kuzum daha henuz bende gormedim ama ilk gebeligimde 6 haftalikken melegimi gordum 7 haftasinda da kalp atislarini duydumBen varım..6 haftalık minik bir bebişimiz var :)..kızlar embriyoyu ilk ne zaman gördünüz ? Kaç mm-di ?
Bazen oluyo cnm dedigin gibi bide vajen surekli islak oluyoİnşallah dua et canım bana :) nefes alırken sol tarafımda bi hafif ağrı var sende varmı
Ben dün gördüm daha bebişi :)) inşALLAH sağlıkla kucağımıza almak nasip olurValla kuzum daha henuz bende gormedim ama ilk gebeligimde 6 haftalikken melegimi gordum 7 haftasinda da kalp atislarini duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?