Yok canımmheidi1017 sorma o uyku meselesi kafamı çok bozuyor. Sürekli bir uyku halim var, gündüz uyuyorum uyuyorum gece de WC den uyuyamıyorum sabah 7 de ayaktayım :)
*bahar* seninle aynı gün çıktık bu yola yanlış hatırlamıyorsam. Biz görücez o keseleri o kalp atışlarını inşallahhh Akşam İstanbullu gelin diye bir dizi izledim. Adet gecikti hoop hemen kalp atışı duydu :) keşke ordakiler kadar kolay olsa
Yok canımmYa inşallah duyarız kuzum en kısa sürede allah olmayanlarada nasipetsin inşallah.
Ben bide evlenip çocuk isteyip 1 bilemedin 2 kez deneyip hooop doğal hamile kalabilenlere hayranım,mucize onlar...
Aynen canım senin gibi tuvaletteyim bendeheidi1017 sorma o uyku meselesi kafamı çok bozuyor. Sürekli bir uyku halim var, gündüz uyuyorum uyuyorum gece de WC den uyuyamıyorum sabah 7 de ayaktayım :)
*bahar* seninle aynı gün çıktık bu yola yanlış hatırlamıyorsam. Biz görücez o keseleri o kalp atışlarını inşallahhh Akşam İstanbullu gelin diye bir dizi izledim. Adet gecikti hoop hemen kalp atışı duydu :) keşke ordakiler kadar kolay olsa
Ben uyuz oluyorum öyle tiplere yaa bi de ayy kazayla oldu demiyorlar mı ağızlarına çakasım geliyor terlikleYok canımmYa inşallah duyarız kuzum en kısa sürede allah olmayanlarada nasipetsin inşallah.
Ben bide evlenip çocuk isteyip 1 bilemedin 2 kez deneyip hooop doğal hamile kalabilenlere hayranım,mucize onlar...
Ahh ahh türlü türlü işte insan oğlu,kimisi doğan mucizeyi istemez,kimisi olsun diye baş vurmadığı yol bırakmaz...Ben uyuz oluyorum öyle tiplere yaa bi de ayy kazayla oldu demiyorlar mı ağızlarına çakasım geliyor terlikle
Geldim geldim:) hayrlisyla saglkli hamilelikler geçirelim hepimiz inşallah.
Ben hep tuzlu bişeyler yiyorum istem dışı,miğdem çok yanıyo tatlı bişey yiyemiyorum.Fazlada bişey yiyemiyorum,karnım çok şiş.Kızlar ne yiyorsunuz benim canım bişey istemiyor yaa. Karnım aç ama yiyince midem ağrıyor az az yiyorum.
:) ben mide bulantısı çok olursa diye korkymİnşallah benim umut arkadaşım
Canım nefes darlığı olmasını doktoruna ilettin dimi.Zayıf mısın çünkü ohss değil demişti doktorun.Benim tüp bebek merkezinde arkadaşım da zayıf olduğu için normalden biraz daha fazla etkilenmişti hormon ilaçlarındanKızlar selam o idrara çıkınca ağrı bende de var . Karnım hala şiş be nefes darlığı yaşıyorum. İki gündür öksürük De başladı. Hayırlısı olsun onlar iyi olsunda ne yapalım dayanıyoruz
Öyle canım sağlıkla gelsinler de inşallahKızlar selam o idrara çıkınca ağrı bende de var . Karnım hala şiş be nefes darlığı yaşıyorum. İki gündür öksürük De başladı. Hayırlısı olsun onlar iyi olsunda ne yapalım dayanıyoruz
Ben de fazla yiyince mide ağrısı olıyorBen hep tuzlu bişeyler yiyorum istem dışı,miğdem çok yanıyo tatlı bişey yiyemiyorum.Fazlada bişey yiyemiyorum,karnım çok şiş.
Ben de grip olmuştum geçti birazBenim birkaç gündür boğazım da yanma var gıcık tutuyor bazen. Çorba ve ılık ballı süt içiyorum çok oksurmemek için. Doktorum bol protein ve c vitamini önemli demişti ona göre beslenmeye çalışıyorum.
Ben de de var nefes darlığı nefes almakta zorlanıyorum ohss hafif atlatırsın demişti doktor. Aman kırmızı görmeyelim sağlıkla gelsinler de razıyızCanım nefes darlığı olmasını doktoruna ilettin dimi.Zayıf mısın çünkü ohss değil demişti doktorun.Benim tüp bebek merkezinde arkadaşım da zayıf olduğu için normalden biraz daha fazla etkilenmişti hormon ilaçlarından
Benimde iştahım arttı cnm midem bulanmazsa çok iyi benm için :) evet benmde perşembe çağırdı doktor hiç geçmiyor zaman görsekte biraz rahatlasakBen çok iştahlı ve uykuluyum kizlar. Midemde bir problem yok. Kese ve kalp atışı için daha çok zaman var yaaaaaagünler geçmiyor
Benimde iştahım arttı cnm midem bulanmazsa çok iyi benm için :) evet benmde perşembe çağırdı doktor hiç geçmiyor zaman görsekte biraz rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?