Salı gidicem kısmet olursaseni drun ne zaman kontrole cagirdi canim
Çok üzüldüm inan,Allahım tez zamanda güzel haberlerini bekliyorum canımRabbim yüzünü güldürsün inşallah...Degerim dustu canim ilaçları kestiler. Malesef devam edemedi kuzucum.( Cok umutlanmistim. Hemen yenidrn başlamak istiyorum. Hic dondurulmuş yok çünkü. Senin değerine çıkmayı cok istedim ama nasip değilmiş.
Merhaba kizlar haftaya cuma kese girunur dedindrum suan 5hafta 4 gunluk gorunuyor 6.haftadan sonra gorunuyormus kesecik guzel habarler alalim insalah allah cok buyuk umutsuzluga dustugum an benden umit kesilmez dedi elhamdullilah saglikla kalp atislarini da duyalim insalah
Birtek benmi boyleyim diyordum bildigin kilo verdim birde isin verdigi yogunluk gunduz 5 dk durmuyorum gece cok gec uyuyorum sabah 7de ayakatayim .cok yorgun hissediyorum.kendimi goz altlarim morardi bildiginKızlar ne yiyorsunuz benim canım bişey istemiyor yaa. Karnım aç ama yiyince midem ağrıyor az az yiyorum.
Mide bulantısı kadar kötü bir şey yokmuş yemek yemek o kadar zor ki sürekli istifar hissi benim 5 küsür 6 haftalarda arttı şu an 6 hafta 2 günlük tavsiyem muz, beyaz leblebi ve şalgam bunlar ile ağzıma lokma alabiliyorum henüz aşermem olmadı sadece ekşi yiyemiyorum tatlıya ve tuza arada aşırı istek geliyor zorla yiyorum et çok güzel geliyor ama bulantı maalesef doğru düzgün yedirmiyor inşallah sizler yaşamazsınız hayattan soğudum.
Canım yaa çok üzüldüm en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına. Seni takip edicemDegerim dustu canim ilaçları kestiler. Malesef devam edemedi kuzucum.( Cok umutlanmistim. Hemen yenidrn başlamak istiyorum. Hic dondurulmuş yok çünkü. Senin değerine çıkmayı cok istedim ama nasip değilmiş.
Bulantı yok ama çok az yiyorum kesin şimdiden kilo verdim. Çok şükür bulantıya da razıyım napim sağlıkla gelsin deMide bulantısı kadar kötü bir şey yokmuş yemek yemek o kadar zor ki sürekli istifar hissi benim 5 küsür 6 haftalarda arttı şu an 6 hafta 2 günlük tavsiyem muz, beyaz leblebi ve şalgam bunlar ile ağzıma lokma alabiliyorum henüz aşermem olmadı sadece ekşi yiyemiyorum tatlıya ve tuza arada aşırı istek geliyor zorla yiyorum et çok güzel geliyor ama bulantı maalesef doğru düzgün yedirmiyor inşallah sizler yaşamazsınız hayattan soğudum.
İnşallah cok teşekkürler canım. Allah sizin bebeginizi size bagislasin:)Çok üzüldüm inan,Allahım tez zamanda güzel haberlerini bekliyorum canımRabbim yüzünü güldürsün inşallah...
Inşallah bulantıların çoğalmaz ve bir an önce biter cnm sari leblebimi yedin aklmda bulnsun:)Selam, benim de bu sabah basladi leblebi ve bir parca ekmek yedim iyi geldi sanirim.Ben de 6. Haftaya girdim.Insallah kolaylikla atlatiriz bu zamanlari
Valla ikiside ağrıyabiliyo canım,hala ilaçların etkisiyle olduğunu düşünüyorum.Bebeğe zemin hazırlamak için rahim büyüyo bide ,ama sanırım bana has bi durum benim ikiside ağrıya biliyo zaman zamanyeni hamilelerr sağ kasıkmı sol kasıkmı ağryo
Inşallah bulantıların çoğalmaz ve bir an önce biter cnm sari leblebimi yedin aklmda bulnsun:)
Canım akşam sağ ağrıdı ama çok dikkat etmedim dikkat ederim ama benim iki taraflı ağrıyor. Çok uyku hali oluyor yaakizlaaaar sag kasikk dyom agryomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?