Yeni hamileler gelin toplanalım...

Degerim dustu canim ilaçları kestiler. Malesef devam edemedi kuzucum.( Cok umutlanmistim. Hemen yenidrn başlamak istiyorum. Hic dondurulmuş yok çünkü. Senin değerine çıkmayı cok istedim ama nasip değilmiş.
Çok üzüldüm inan,Allahım tez zamanda güzel haberlerini bekliyorum canımRabbim yüzünü güldürsün inşallah...

Mide bulantısı kadar kötü bir şey yokmuş yemek yemek o kadar zor ki sürekli istifar hissi benim 5 küsür 6 haftalarda arttı şu an 6 hafta 2 günlük tavsiyem muz, beyaz leblebi ve şalgam bunlar ile ağzıma lokma alabiliyorum henüz aşermem olmadı sadece ekşi yiyemiyorum tatlıya ve tuza arada aşırı istek geliyor zorla yiyorum et çok güzel geliyor ama bulantı maalesef doğru düzgün yedirmiyor inşallah sizler yaşamazsınız hayattan soğudum.

Kızlar ne yiyorsunuz benim canım bişey istemiyor yaa. Karnım aç ama yiyince midem ağrıyor az az yiyorum.
Birtek benmi boyleyim diyordum bildigin kilo verdim birde isin verdigi yogunluk gunduz 5 dk durmuyorum gece cok gec uyuyorum sabah 7de ayakatayim .cok yorgun hissediyorum.kendimi goz altlarim morardi bildigin

Selam, benim de bu sabah basladi leblebi ve bir parca ekmek yedim iyi geldi sanirim.Ben de 6. Haftaya girdim.Insallah kolaylikla atlatiriz bu zamanlari

Degerim dustu canim ilaçları kestiler. Malesef devam edemedi kuzucum.( Cok umutlanmistim. Hemen yenidrn başlamak istiyorum. Hic dondurulmuş yok çünkü. Senin değerine çıkmayı cok istedim ama nasip değilmiş.
Canım yaa çok üzüldüm en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına. Seni takip edicem

Bulantı yok ama çok az yiyorum kesin şimdiden kilo verdim. Çok şükür bulantıya da razıyım napim sağlıkla gelsin de

yeni hamilelerr sağ kasıkmı sol kasıkmı ağryo
Valla ikiside ağrıyabiliyo canım,hala ilaçların etkisiyle olduğunu düşünüyorum.Bebeğe zemin hazırlamak için rahim büyüyo bide ,ama sanırım bana has bi durum benim ikiside ağrıya biliyo zaman zaman

Merhaba arkadaşlar ben de yarın dr.a gidicem inşallah kalp atışını duyarım diye ümit ediyorum yoksa kafamda deli gibi saçma düşünceler kuruyorum.
Yeme içmeniz nasıl? Çok fazla bulantı yok ama o kadar iştahsızım ki zorla bikaç lokma yiyebiliyorum. İlk hamilelik olunca da bilmiyorum fazla korkuyorum birşey olur diye

Merhaba arkadaşlar ben de yarın dr.a gidicem inşallah kalp atışını duyarım diye ümit ediyorum yoksa kafamda deli gibi saçma düşünceler kuruyorum.
Yeme içmeniz nasıl? Çok fazla bulantı yok ama o kadar iştahsızım ki zorla bikaç lokma yiyebiliyorum. İlk hamilelik olunca da bilmiyorum fazla korkuyorum birşey olur diye

Ya tammü fela tesifül elsünü külle celalihi ve mülkihi ve iznih. Ya tamm
Bunu her gün 7 kere okuyalım Allahım izniyle düşük olmayacak. Sizin de dualarınız varsa paylaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…