- Konu Sahibi meryemyilmaz
-
evet aşık olabiliyomuş böle merak etme
Hamiş arkadaşlarım nasıl anladınız hamile olduğunuzu biz de ilk defa bu ay deniyoruz bakalım Allah'tan hayırlısı adet günüm bu ayın 15'i dayanamayıp 2 gün önce test yaptım negatif çıktı sizce doğrumudur yaptığım test yoksa çok erken mi davrandım fikriniz var mı...
Canlarim 10. Haftamdayim Sormak Istediğim Karnimda çok Değişik Bi Ağri Var Sanki Kaslarim Geriliyoda Yaniyo Gibi Bir Ağri Karnim Genişliyo Diye Olabilirmi Acaba. Kasiklarimda öyle çok Aşiri Bi Ağri Yok Yanlizca Karin Bölgemde Ve Zaman Zaman Haftada 1 Mesela.
benimde karnımın sağ tarafında arada bi böle sancı oluyo neden olduğuna anlam veremiyorum gazım var omu sıkıştırıyo yoksa başka bişeymi tek bölge hep aynı yer
arkadaşlar bende aranıza yeni kaıldım 2 gün oldu hamile olduğumu öğreneli.
dün ultrasonda sadece kesecik göründü 11 mm içi gözükmedi çok yeniymiş
dr haftaya tekrar çağırdı bu normal bir durummu tecrübeli olan arkadaşlar bilgisi
olan varsa
benimle paylaşailirmi çok merak ediyorum.akşam nette araştırdım boş gebelik
diye bişey gördüm onunla bir alakası varmıdır acaba.
günaydın lale hiç merak etme bu çok normal bi durum sen kaç haftalıksın bak ben kendimden örnek vereyim ben biraz erken 3.5 haftalıkken öğrendim gittiğimde gözükmez dedi ve bakmadı bile sonra 5. haftada gittim sadece keseyi gördük ve 7. haftada gittim hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?