yeni hamileler sormak istediklerimizi burdan soralım

Canlarim 10. Haftamdayim Sormak Istediğim Karnimda çok Değişik Bi Ağri Var Sanki Kaslarim Geriliyoda Yaniyo Gibi Bir Ağri Karnim Genişliyo Diye Olabilirmi Acaba. Kasiklarimda öyle çok Aşiri Bi Ağri Yok Yanlizca Karin Bölgemde Ve Zaman Zaman Haftada 1 Mesela.

benimde karnımın sağ tarafında arada bi böle sancı oluyo neden olduğuna anlam veremiyorum gazım var omu sıkıştırıyo yoksa başka bişeymi tek bölge hep aynı yer

:a015:merhaba kızlar benimde bir sorum var:uhm:
bu gün doktora gittim bebişin kesesini görmek için kese çok normal dedi
ama bir kist varmış doktor çok normal dedi olur bazı gebelerde önemli değil dedi ama ben asıl doktorlarım yani sizlere sorayım dedim...
siz hiç böyle bir şey duydunuz mu...

canım ya ayın 15 ne daha 10 gün var çıkmazkii testeeee
sennn bekle biraz daha canım

benimde karnımın sağ tarafında arada bi böle sancı oluyo neden olduğuna anlam veremiyorum gazım var omu sıkıştırıyo yoksa başka bişeymi tek bölge hep aynı yer

kızlar ben 2 kız annesiyim
hamileliğin başlarında böyle ağrılar oluyorrrr

arkadaşlar bende aranıza yeni kaıldım 2 gün oldu hamile olduğumu öğreneli.
dün ultrasonda sadece kesecik göründü 11 mm içi gözükmedi çok yeniymiş
dr haftaya tekrar çağırdı bu normal bir durummu tecrübeli olan arkadaşlar bilgisi
olan varsa
benimle paylaşailirmi çok merak ediyorum.akşam nette araştırdım boş gebelik
diye bişey gördüm onunla bir alakası varmıdır acaba.

günaydın lale hiç merak etme bu çok normal bi durum sen kaç haftalıksın bak ben kendimden örnek vereyim ben biraz erken 3.5 haftalıkken öğrendim gittiğimde gözükmez dedi ve bakmadı bile sonra 5. haftada gittim sadece keseyi gördük ve 7. haftada gittim hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk endişelenme

sağol arkadaşım beni rahatlattın.ben 16 mayısta kan tahlili yaptırdım yoktu 3 hazirandaki tahlilde çıktı daha ne kadarlık olduğunu bilmiyorum dr hiç bişey söylemedi bende o an çok heyecanlandım sormak aklıma gelmedi benim tahminimce 10 yada 12 günlük bende çokşaşırmış durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum düşündükçe aklıma neler geliyo durup durup ultrason resmine bakıyorum:)bana akıl verirmisin ben şimdi ne yapmalıyım:çok üzgünüm:karmakarışık oldum.

:lepi:Merhaba arkadaşlar ben de yeni hamileyim.daha ne kadarlık olduğunu bile bilemiyorum.bayramdan sonra öğreneceğim sizinle paylaşırım kesinlikle.sorularım ilerleyen dönemlerde olacaktır yardımcı olacağınıza eminim...şimdiden teşekür ederim.izmirden sevgilerrr...

2 senedir çocuk olmuyor bu ay Adetimden 8 gün geçti test yaptim pozitif cıktı adet sancilarim var ve sivilcelerim var normal mi bu cevaplarmısınız bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…