yeni hamileler sormak istediklerimizi burdan soralım

kızlar çok güsel bilgiler vermişsiniz saolun ya.bende anne adayıyım.ayağınızdan çorabı çıkarmayın kızlar sıcak tutun kendinizi üşütmeninde kasıklara çok etkisi var.ben üşüttüğümde kasığım felaket ağrıyor.buseferde sitres yapıyorum acaba neden oluyo diye.sebebi belli yani.

a.s.nazocuğum o kabızlık çok kötü ya.kuru kayısı tüketin kızlar ben yemiştim bayağı faydası olmuştu.bende bişi sorcam benim rahim tersmiş kızlar acaba sezaryan mı olurum ki bilginiz var mı acaba

valla zeynepçim ilaç bana takviye balık yağı verdi bu onada ii gelir dedi
ama her sabah kuru kayısı üstüne ılık su iç bol meyve yeşillik tüket kepek ekmeği ye gün içinde suyunu eksik etme

ilkim bu konuda hiç bi bilgim yok ama mantiki düşününce normal doğum zor gibi geliyo ama doktorun bişey sölemedimi

nazo istirdyem kizlar sizi yakaladim haahaaa neyapyiyosunuz kiz vallahi bende ne kabizlik bede gaz sorunu var ama normal kilomdan fazla bi kiloda hamile kaldim zarari olurmuki kizlarya,normelde 47 48 arasiydim simdi 51le kaldim bugün tartildim 53 olmusum bende 5hafta 3günlük hamisim

:)) çok fenasın gülsü yaaa o kadar fazla kiloda kalmamışın ama çabuk kilo almışın dikkat et derim bende aslında 55tim ama dokotorda 56.3 çıktım sanırım aşırı gazdan dolayı

off nazaocum sonum ne olur bilmiyorum sekerim rejimde yapamam kocam devamli biseyler tikistiriyor agzima vallahi bu gidisle 70le doguracam galiba

kızlar size birşey sormak istiyorum, aslında bu soruyu hamile olduğunuz için daha iyi bilirsiniz, hamile kalındığında akıntı ne şekilde olur?

kızlar hamile olabilirim,gecikme henüz olmadı ama..
dün akşam eşimle eve dönerken trafik kazası geçirdik ve eşim ciddi bi tehlike atlattı, çok şükür bikaç sıyrıktan başka bişeyi yok ama ben cokkk korktum, elim ayağım titredi, çenem uyuşur gibi oldusenağlama
hamişsem bebeğim bundan nasıl etkilenir sizce? fikri olan var mı?

bende hamileliğimin ilk ayında büyük bir korku yaşamıştım.Doktora sormuştum.bebeğe hiçbir zararı olmaz demişti..Zaten bebeğe bir etkisi olsaymış çocuk o an düşermiş.İçini rahat tut.ama için rahat etmiyosa doktoruna görün.

Hamiş arkadaşlarım nasıl anladınız hamile olduğunuzu biz de ilk defa bu ay deniyoruz bakalım Allah'tan hayırlısı adet günüm bu ayın 15'i dayanamayıp 2 gün önce test yaptım negatif çıktı sizce doğrumudur yaptığım test yoksa çok erken mi davrandım fikriniz var mı...

dünya tatlısı herkesde değişiyo belirtiler mesela bende çok erken başladı sonra bi kayboldu gibi sonra tekrar belli oldu ben adetime 5gün kala yaptım ama acemilikten beceremedim geçersiz oldu test sonra lekelenmem oldu ve sol yumurtalığımda hafif ağrı vardı leke olunca adet olcam sandım ama olmadım adet günümde yaptım tekrar çift çizgi

canım çok erken yapmışsın testi.ben adetim 3gün geçtikten sonra testi yaptım ikinci çizgi çok hafif çıkmıştı hatta yok gibiydi ben direk negatif bu dedim. daha sonra kan testi yaptırdım onda belli oldu.sende günün geçerse kan testi yaptır.adet tarihinden erken yaptığın test bir sonuç vermez.a.s.inşallah hamilesindir merakle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…