- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
1. Sorunla ilgili fikrim yok cnm1. Beyaz sarı kokulu kokusuz akıntı normal mı?
2. vajinadan kontrol yaptırmayanlar cinsel hayatınız eskisi gibi mi devam ediyor??
3. sivilce, karın şişliği, karın ağrısı normal mi daha bu aylarda??
4.....ne zaman 1.derece yakınlara(anne baba k.valide k.baba kardeşler ve arkadaşalr....) söylüyorsunuz acaba?
1. Beyaz sarı kokulu kokusuz akıntı normal mı?
2. vajinadan kontrol yaptırmayanlar cinsel hayatınız eskisi gibi mi devam ediyor??
4.....ne zaman 1.derece yakınlara(anne baba k.valide k.baba kardeşler ve arkadaşalr....) söylüyorsunuz acaba?
1 beyaz seffaf akinti normal digerleri degil1. Beyaz sarı kokulu kokusuz akıntı normal mı?
amin canım haepimiz için inşallahh1 beyaz seffaf akinti normal digerleri degil
2 kontrol olup olmamasi onemli degil kanaman ve düşük riskin yoksa iliski yasak degil
3 hepsi normal hatta ilk uc ay adet donerim yaklastgnda adet agrilarm olmuştu
4 test sonucunu alir almaz söylemiştim ama en mantiklisi kalp atışı duyunca soylemek sanirim
Allah kucağına almayi nasib etsin insallah :)
Akıntı normal cinsel haystımız vardı evet karın ağrısı sivilce karın şişliği gaz normal ben dördüncü aya kadar soylemedim1. Beyaz sarı kokulu kokusuz akıntı normal mı?
anneye de miAkıntı normal cinsel haystımız vardı evet karın ağrısı sivilce karın şişliği gaz normal ben dördüncü aya kadar soylemedim
Canım benim 3. İlk hamileliklerimdede üç aya kadar söylemedim ilk gebeliğimde karnımda oldu meleğim 3 aylıkken o zaman dilimi geçmeden kimseye soylemedima
anneye de mi
1-akıntı cok normal1. Beyaz sarı kokulu kokusuz akıntı normal mı?
ben 5 haftalıkken gordumKizlar keselerinizi kacinci haftada gordunuz beta kacken?
Bnde 5. Haftadayim goremem diye korkuyorum..ben 5 haftalıkken gordum
7 haftalıkken kalp atısını duydum pıtırcıgımın :)
Kac haftalikti?Biz bugun gittik çok şükür gorduk kalp atışını maşallah...ancak cok kucuk olduğundan sesini pek duyamadik..
Bir hafta sonra tekrar gidecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?