- Konu Sahibi papatyasevilir
-
korkma korkucak bısı yok bu hafta gorunmezse dıger hafta gorunurBnde 5. Haftadayim goremem diye korkuyorum..
Allah razi olsun, ilkini kaybedince bundada olucak diye korkuyorum ya dis gebelikse ya bos gebelikse diye diye beynimi yiyorumkorkma korkucak bısı yok bu hafta gorunmezse dıger hafta gorunur
aklına kotu bısey getırme hıc :)
kızlar benim olduğum yerde özel hastanede kadın doğumcu yok arıyorlar.. devlet hastaneeri malum çok yoğun ve iş saatlerime de pek uygun değil. klinik 1 tane o da kontrol 100 tl imiş. ultrason çıktısı 25 tl.. iyi mi sizce. bir de devlette de bu ultrason fotosunu alabiliriz değil mi?? cevap lütfennn
eger saglıklı olsaydı dusmezdı oyle dusunAllah razi olsun, ilkini kaybedince bundada olucak diye korkuyorum ya dis gebelikse ya bos gebelikse diye diye beynimi yiyorum
Gonlumu ferah tutmaya calisiyorum dua ederek..
İnsallah hayirlisiysa, tabi hep oyle dusunuyorum. Yiyecek ekmegi varsa dogacak Allahin izniyle. Sagolun desteginiz icin :)eger saglıklı olsaydı dusmezdı oyle dusun
busefer tadını cıkar hıııc merak etme keseyıde gorursun pıtpıtpıt kalp atısınıda
saglıklada kucagına alırsın ınsallah :)
biz dün gittik çok şükür kalp atışını gördük ama sesini çok küçük olduğu gerekçesi ile işitemedik.Kac haftalikti?
bu arada dün doktor birtakım testlerin yapılması gerektiğini söyledi.
TORCH
TFT BİYOKİMYA
HEMOGRAM
TİT
perşembe yaptıracağız inşallah tahlilleri
? ben de bilmiyorum. sağlık pcağında söylemişlerdi özele gittiğimde o doktor söyledi..yarın gitmeyi düşünüyordum erken mi olur acaba??Merhaba allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) bişey sormak istiyorum o testler ne için gerekli ne testi yani çok erken değil mi test için ?
? ben de bilmiyorum. sağlık pcağında söylemişlerdi özele gittiğimde o doktor söyledi..yarın gitmeyi düşünüyordum erken mi olur acaba??
haberleşelim lütfenİlk defa duydum bende bi sorayım doktoruma
haberleşelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?