- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Ay sorma baya baya Anladim canim bende cuma günü gidicem doktora cagirdi birde cumartesi gunu bakalim ne diyecekler iki doktora birden gidiyorum henüz karar veremedim bakalım inşallah bu hafta doktora da karar vercembaya cıkmış karnın canım pazartesi gittim geçen ama göremedim ben ne kalp atışını duyurdu ne kendını gördüm devlet hastanesine gittim kontrol amaclı sağlıklı annesi normal dedi kendi bakıp ultrason resmi bile net değil mart ın 3 ü gidicem 12 haftaya girmiş oluyorum o zaman özel e orda daha detaylı gösteriyo doktor iyi dedi doktor amca :) biz göremedik bekliycez özeldeki doktorumuzu
Ay sorma baya baya Anladim canim bende cuma günü gidicem doktora cagirdi birde cumartesi gunu bakalim ne diyecekler iki doktora birden gidiyorum henüz karar veremedim bakalım inşallah bu hafta doktora da karar vercem
Aa çok iyi öyle bir durum varsa.nerede oturuyordunuz ıstanbulda mi?Ben de netten buldum doktoru araştırıp gittim ilgiliydi güler yüzlü anlayışlı bi doktor netin de yararı oluyo bu konuda inşallah iyi birine karar verirsin ben ilk keseyi onda gördüm kalp atışı falan da ondan doğum paketi alıcaz karar verdik
yok canım ankarada oturuyoruz burda hep koru hastanesini övüyorlar netten de çok baktım koru hastanesi hüseyin pehlivan gata da falan çalışmış önceden baya baktım ben de randevu da hep dolu özel olduğu halde ben de beğendim kendisiniAa çok iyi öyle bir durum varsa.nerede oturuyordunuz ıstanbulda mi?
İnşaAllah sağlıklıca kucağımıza alırız :)Biraz vardı ama toparlandı ve şişti.Benimki normal degil sizinki en güzeli.
Amin canım inşallah.İnşaAllah sağlıklıca kucağımıza alırız :)
İlk değerinizi adetten kac gün sonra baktırmıştınız hatırlıyor musunuzNormal bende daha yeniden bulantısı başladı.beta Hcg de yaptirdigin saatlere göre bile farklılık gösteriyor ilk ogrendigimde benim 35.12 ondan 2 gün sonra 64.86 cikti doktor az sanki dedi moralimi bozdu ama tamamen saatle alakaliymis tam 48 saatte 2 katı artıyor diyorlar heryerde son kan testim 277 oda 2 gün sonra oldu 2 katından fazla arttı başka bi doktor % 77 ye kadar artış gösterebilir dedi canım senin kaç
Ilk degerim adetten 6 gün onceydi canımİlk değerinizi adetten kac gün sonra baktırmıştınız hatırlıyor musunuz
Sagol canim cevabin icinIlk degerim adetten 6 gün onceydi canım
Sizin değer nedir?Sagol canim cevabin icin
Benim değerim 187 canim şükürler olsun doktor iyi dedu 10 gün sonra gel deduSizin değer nedir?
Yok canım haftaya ogrenecegim kismetsemerveibo2305@ canım cinsiyet öğrendin mi :)
merveibo2305@ canım cinsiyet öğrendin mi :)
Sen öğrendin mi yoksamerveibo2305@ canım cinsiyet öğrendin mi :)
yok canım bende bilmiyorum :) 16 hafta dedi doktor 2 li tarama için gittiğim de yüz üstü yatıyordu göstermedi kimi erken öğreniyo ondan sordumSen öğrendin mi yoksa
yok canım bende bilmiyorum :) 16 hafta dedi doktor 2 li tarama için gittiğim de yüz üstü yatıyordu göstermedi kimi erken öğreniyo ondan sordum
benim de oğluşum olacak :) öğrendim canımOKYANUS302@ ogrendin mi cinsiyeti. benim kızım olcak
Ayy gozun aydın saglikla gelsin insallahbenim de oğluşum olacak :) öğrendim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?