YENI HAMIS ANNELER

Ay sorma baya baya Anladim canim bende cuma günü gidicem doktora cagirdi birde cumartesi gunu bakalim ne diyecekler iki doktora birden gidiyorum henüz karar veremedim bakalım inşallah bu hafta doktora da karar vercem

Ben de netten buldum doktoru araştırıp gittim ilgiliydi güler yüzlü anlayışlı bi doktor netin de yararı oluyo bu konuda inşallah iyi birine karar verirsin ben ilk keseyi onda gördüm kalp atışı falan da ondan doğum paketi alıcaz karar verdik
Ay sorma baya baya Anladim canim bende cuma günü gidicem doktora cagirdi birde cumartesi gunu bakalim ne diyecekler iki doktora birden gidiyorum henüz karar veremedim bakalım inşallah bu hafta doktora da karar vercem

Aa çok iyi öyle bir durum varsa.nerede oturuyordunuz ıstanbulda mi?

Aa çok iyi öyle bir durum varsa.nerede oturuyordunuz ıstanbulda mi?
yok canım ankarada oturuyoruz burda hep koru hastanesini övüyorlar netten de çok baktım koru hastanesi hüseyin pehlivan gata da falan çalışmış önceden baya baktım ben de randevu da hep dolu özel olduğu halde ben de beğendim kendisini

İlk değerinizi adetten kac gün sonra baktırmıştınız hatırlıyor musunuz

Hayirli olsun herkese Rabbim bol saglik versin evlatlarimiza benimde 4 yasindaki cocugum geniz eti ameliyati olucak sagsaglin saglikla buyusunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…