YENI HAMIS ANNELER

Ne istiyolar belge olarak biliyo musunuz ben hic gitmedim kan testini de devlet hastanesi nde yaptirdim simdi ozele gidiyorum zorunlu yani actirmak
Bende açtırmadım daha ama sürekli arıyorlar gelin diye.. 20 Haftalık olana kadar açtırmak zorundaymışız :/

Ne istiyolar belge olarak biliyo musunuz ben hic gitmedim kan testini de devlet hastanesi nde yaptirdim simdi ozele gidiyorum zorunlu yani actirmak
Bir şey istemiyorlar bildiğim kadarıyla sadece gebe kaydı açılıyor takip için. Doğumdan sonrada takip ediyorlar bebeği ve aşılarını düzenli kaydettirmek için. Özel de de yaptırsam oraya yazdiriyorsun aşıları falan.

anladim canim yakin zaten giderim o zaman

Kızlar bende bugün gittim keseyi gorduk küçücük yolk kesesini gördük kalp atışını duymadık ama ekranda belli oluyordu baya attığı çok sukur bana cevap veren yardımcı olan herkezden allah razı olsun inşaallah hepiniz iyi haberler alırsınız amin

inşallah bu akşam BHCG yükseliyorsa bu kervana ben de katılacağım hanımlar. Allahım bu kez yüzümüzü güldürsün inşallah yarabbim..

Bende 4 hafta bir günlüğüm sata göre ama doktor kan değerimi baktı günün geçti mi dedi yok dedim 3 4 gün var hocam daha dedim değerim 127.3 gayet iyi haftaya gel bakalım keseye dedi hiç bakmadım

Bende 4 hafta bir günlüğüm sata göre ama doktor kan değerimi baktı günün geçti mi dedi yok dedim 3 4 gün var hocam daha dedim değerim 127.3 gayet iyi haftaya gel bakalım keseye dedi hiç bakmadım
Canim benim ilk gittimde yani kese göründü günde sata göre 5 hafta 3 günlük tu ama ultrasonda 4 hafta 1 gunluk dedi yani seninki daha erken sabret inşallah gorursun

Kızlar benım bulantılarım hafifledi baya boyle olunca endişe edıyorum kasık agrılarımda azaldı cok yurudugumde belım ağrıyor sadece normal mı doktora da daha 10 gün var endişeleniyorum sizde durumlar nasıl

Yok canım endişe etme artık bulantılar azalacak mide yanmaları başlayacak...
Kasık ağrılarım benimde azaldı şükür. Endişe etmiyorum seviniyorum keza ağrım olması daha endişe vericidiydi.
Dün gittim kontrole bel ağrım olduğunu belirttim. Bel kasları açılıyor normal dedi. Vücud kendini bebeği taşımaya hazırlıyor. Ne mucizevi bir şey Allahım :)
Sende endişe etme keyfini çıkar bence canım. Sağlıklı bir hamilelik dilerim...

amin inş canım hepimize bugun iş yapınca bel kasık agrıları kendını belli etti hiç bir şikayetim olmayınca endişe ediyorum malum hissetmediğim için ilk hamilelik her dakika kendimi dinliyorum çok güzel duygu :)

kızlar bebisimiz cinsiyetini tahmin edebilirmisinizedebilirmisiniz
maşallah canım o kadar oldu mu ya 2 li tarama için mi gittin doktor tahmin ediyormus ama 16 haftaya kadar kesin birşey söylemiyormuş öyle okumuştum maşallah çok güzel ben en son 6 haftalıkken gittim kalp atışını duymuştum esim bugün geliyo Allah in izniyle bi daha da gitmedim doktora gelsin gidicez biz de 9 haftaya girdik çok güzel belli bariz bebisin maşallah

Sağol Teyzoşu masallahimiz var şükür evet birşey demedi dün tam 10 haftalıkti dün cekildi yani haftaya cagirdi 2li tarama testi için senin bebiste buyumus insan çok ozluyo görünce haber ver

Sağol Teyzoşu masallahimiz var şükür evet birşey demedi dün tam 10 haftalıkti dün cekildi yani haftaya cagirdi 2li tarama testi için senin bebiste buyumus insan çok ozluyo görünce haber ver
öyle canım tabi 2 hafta oldu görmedim kan testlerini yaptırınca da birşey yapmiyolar diye gitmedim yazarım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…