- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
iyiyiz çok şükür canım benim de kabızlık sorunum var bir de miğde bulantısı ve kusmalarım sabah kötü oluyorum onun dışında iyiyim bebiş büyüyo ondan oluyordur bazı aksamlar benim de kemiklerim iç içe geçmiş gibi ağrıyo belim ondan diye düşünüyorumAnnisler ne durumdasınız?Sıkıntı yoktur umarım. Bende feci bir sağ kalça ağrısı var.bazen yollarda kalicam diye korkuyorum.
Bende oyle dusunuyorum.Rahim buyuyormuş ondan oluyor sanirim.Gittin mi hastahaneye ne kadar olmuş kuzuniyiyiz çok şükür canım benim de kabızlık sorunum var bir de miğde bulantısı ve kusmalarım sabah kötü oluyorum onun dışında iyiyim bebiş büyüyo ondan oluyordur bazı aksamlar benim de kemiklerim iç içe geçmiş gibi ağrıyo belim ondan diye düşünüyorum
ne guzel birşey ya dimi onu görmek bende cuma gidicem umarım sağlıklı görürüm.11.haftaya giriyoruz yarın 2li test için.sizin oldu mu 2li testMide bılantılarıda geçti bende iştahım açılmaya başladı ama uyku yok sabaha kadar bir sağ bir sol dönüp duruyorum bı haftam kaldı doktor kontrolune sabırsızlıkla beklıyorum bebeğimle buluşmayı
evim biraz daginikken çekmişim ama siz onları gormeyinMrb kizlar karın büyüklüğünüz ne durumda :)
evet cok güzel bir duygu canım her an onu düşünüyosun bu hafta kontrolumdu ama ben haftaya gıdıcem 11 hafta dolmus olacak hemde ıkılı test yapılır diye dusunuyorumne guzel birşey ya dimi onu görmek bende cuma gidicem umarım sağlıklı görürüm.11.haftaya giriyoruz yarın 2li test için.sizin oldu mu 2li test
Evet belki cinsiyeti ile ilgili birşey de soylersaglıkla gelsinler insallahevet cok güzel bir duygu canım her an onu düşünüyosun bu hafta kontrolumdu ama ben haftaya gıdıcem 11 hafta dolmus olacak hemde ıkılı test yapılır diye dusunuyorum
evim biraz daginikken çekmişim ama siz onları gormeyinen son hali bu diye isteyim cekemiyorum 6 aylık gibi dimi halbuki 10 haftalık burda maşallah canım
benimki daha bu kadar çıktı sadece önümde hafif yanlarda cıkmaya basladı bu aralarEki Görüntüle 1954126
amin canım belki sende öğrenirsin kız bebek kalca agrısı yapar derler bende bir tahminde bulunayım senın içinde bakalım ne diyecekler bebişlerimize herseyin hayırlısıEvet belki cinsiyeti ile ilgili birşey de soylersaglıkla gelsinler insallah
Ayy sağlıklı olsun tabi ki ama içimde bu kız merağı var ne yalan solimamin canım belki sende öğrenirsin kız bebek kalca agrısı yapar derler bende bir tahminde bulunayım senın içinde bakalım ne diyecekler bebişlerimize herseyin hayırlısı
bende de var ondan cici bir kız sağlıkla gelsinlerdeAyy sağlıklı olsun tabi ki ama içimde bu kız merağı var ne yalan solim
Aa çok güzel masallah ben 3 kilo aldmbende de var ondan cici bir kız sağlıkla gelsinlerdegöbek birazda iç rahmin genişliğinden canım hamileliğim sürece bir kilo fark var çok fazla kilo almadım yani
olsun canım canımız sağolsun bende artık almaya başlarım gibi iştah açılmaya başladıAa çok güzel masallah ben 3 kilo aldm
Neee 10 haftalik mievim biraz daginikken çekmişim ama siz onları gormeyinen son hali bu diye isteyim cekemiyorum 6 aylık gibi dimi halbuki 10 haftalık burda
Eki Görüntüle 1954126
Biraz vardı ama toparlandı ve şişti.Benimki normal degil sizinki en güzeli.Neee 10 haftalik mibenim hiç yok ya sizin önceden hiç göbüşünüz var mıydı
baya cıkmış karnın canım pazartesi gittim geçen ama göremedim ben ne kalp atışını duyurdu ne kendını gördüm devlet hastanesine gittim kontrol amaclı sağlıklı annesi normal dedi kendi bakıp ultrason resmi bile net değil mart ın 3 ü gidicem 12 haftaya girmiş oluyorum o zaman özel e orda daha detaylı gösteriyo doktor iyi dedi doktor amca :) biz göremedik bekliycez özeldeki doktorumuzuBiraz vardı ama toparlandı ve şişti.Benimki normal degil sizinki en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?