YENI HAMIS ANNELER

Doğru demiş canım bende öyle biliyorum ben hem doktoruma sordum hem nette çok araştırdım 3. aya kadar ağrılar çok normalmiş rahim genişlediği için ve bebişlerimiz tutunduğu için
Ben bugün tam 5 haftalık hamileyim batmalar hissediyorum özellikle sağ kasktaa hayırlısı bakalım

Sağ kasıkta batma hissi bende de çok sık var bende normal olduğunu biliyorum yarın yine de doktora sorar size dönerim☺ ilk tutulduğu gün bebis görmüştüm rüyamda kimsesiz bi bebek vardı bu bizim olsun dedim aldım kucağıma bi yandan ağlıyorum ozaman tutunuyormus demekki içime doğdu gördüm dünden bebişimi gördüm kızlar rüyamda hemde bir değil 2 Tans al emzir dediler dedim benim suçum yok ki sonra bi baktım süt geldi o kadar güzeldi ki

Evet canım mutlaka haber ver benim de sağ kasıkta batma var 5 haftalık gebeyim

Duygusal açıdan nasılsınız peki hanımlar ben iki gündür olduk olmadik ağlıyorum en ufak biseye sinirleniyorum cevremdeki herkesin her dediği batar oldu ruh halim bi değişik

Duygusal açıdan nasılsınız peki hanımlar ben iki gündür olduk olmadik ağlıyorum en ufak biseye sinirleniyorum cevremdeki herkesin her dediği batar oldu ruh halim bi değişik
Bende çok sinirleniyorum çok yorgun hissediyorum gerçekten bilmiyorum dışardan nasıl düşünüyorlar ama cidden az merdiven çıkıyorum yoruluyorum hemen nefes nefese kalıyorum herkesin her dediği bana da batıyor sorma

Çok sinir bozucu ama sigara kullanan var mı?
Beeeennnn kullanıyorum ve bırakmak için uğraşıyorum canım önceleri günde 1 pakete yakın içiyordum şimdi günde 2 ye kadar düşürdüm hiç icmedigim günde oldu ama uyuklamaktan bırakıcam ama inşallah içtiğim o 2 sigara bile vicdanimi zorluyor minnagima zarar vermek istemiyorum

Aynen canım her şeye gözüm doluyor eşimin işinden dolayı gurbette yaşıyoruz annemi özledim gidecem diyorum her gün

benimde vicdanim hiç rahat değil ya ama normal zamanlarimdan daha çok istiyor canım azalttım ama nasıl birakicam bilmiyorum cok üzülüyorum

Aynen canım her şeye gözüm doluyor eşimin işinden dolayı gurbette yaşıyoruz annemi özledim gidecem diyorum her gün
Ayyyy gurbet çok zor yaaa ben busiralar iki gün görmesem annemi hüngür hüngür ağlıyorum ertesi gün yanına gidiyorum ordada ağlıyorum hoş ben busiralar hep ağlıyorum inşallah en yakın zamanda annenin yanına gidebilirsin ya

benimde vicdanim hiç rahat değil ya ama normal zamanlarimdan daha çok istiyor canım azalttım ama nasıl birakicam bilmiyorum cok üzülüyorum
ben canım istedikce su içiyorum mandalina yiyorum sonra bebegimle konuşuyorum seni herşeyden koruyucam annecim sende güzel güzel büyü beni üzme hiç tamam mı diye internetten gelişimini takip ediyorum öyle unutmaya çalışıyorum dedim ya gün içinde içtiğim o sigara sonrası bin pişmanlık duyuyorum özür dilerim bebeğim özür dilerim bırakıcam az kaldı söz diye konuşuyorum

Sigara konusunda bende aynı durumdayım önceden 1 paket içerdim şimdi günde 3-4 e düşürdüm hemde en hafif sigaradan aldım yinede vicdanım çok rahatsız

Inşallah canım inşallah benim çok ağrım var korkuyorum anlayadim gaz sancisimi bebekten mi öyle vuruyor ki agrı
Gaz da oluyor canım korkma çok korkuyorsan kanama olacak diye doktora git önlem amaçlı progestan verir zaten progestan zararlı değil aksine yararlı bebeğin sana tutunmasını sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…