Kontrol yapiyolar kan değerine bakarlar . durumunu söylersen bakmazlar ama iyi bi doktor bulmalisinnn...telas edicek durum.Kizlar yaa bnde hamileymisim pazrtesi gdicem doktora ama vajinal muayene olamam vajinisdodi daha atlatamadm
Vajinismus yazcaktm yalns yazmsm :) teskkr edermKontrol yapiyolar kan değerine bakarlar . durumunu söylersen bakmazlar ama iyi bi doktor bulmalisinnn...telas edicek durum.
olmayacak. Rahat ol tatlim.
Bazi doktor tabi biraz dikkatsiz ve Densiz oluyor . rahat olacagini seçmek için de cevrendekilere Daniş tecrubesi olan mutlaka vardır.
Vajnismus oldugunu anladim canim.... genel kadin basinda gelen şeylerden .... Kolay gelsin geçmiş olsun..qizolduğunu post: 38303331 .!.:Va
Vajinismus yazcaktm yalns yazmsm :) teskkr ederm
Karninin sismesi gaz probleminden olsa gerek...halsizlik yorgunluk uykusuzluk normalilk uuç ay....Kızlar bende hamile oldgmu ogreneli 5gun oldu,
Son adet 28 kasimdi
ben kan tahlili yaptirdm iji kez ilk gun 133cikdi ertesi gün 269
birdaha baktirmadim kendi doktrmu aradim bu hafta cok yogunmus lina hastanesi.
ben hamile olmadan bi ay önce folik asitli kan hapi omega ve b 12kullnmaya baslamistim zaten saçlarım dokuluyr diye .
ayni ilaçlar a devm ediyorum sağlık ocağı na gittim tekrar yazdi folik asitli kan hapini sizde doktor a biraz gec gitsem sıkıntı olurmu bu arada karnim cok şiş ve asiri halsizlik oluyor
Yoo zaten ilac yaziyo baska bsey yapmiyoki fazla uzatma ama bi aciliyeti oldgunu sanmiyormKızlar bende hamile oldgmu ogreneli 5gun oldu,
Son adet 28 kasimdi
ben hamile olmadan bi ay önce folik asitli kan hapi omega ve b 12kullnmaya baslamistim zaten saçlarım dokuluyr diye .
ayni ilaçlar a devm ediyorum sağlık ocağı na gittim tekrar yazdi folik asitli kan hapini sizde doktor a biraz gec gitsem sıkıntı olurmu bu arada karnim cok şiş ve asiri halsizlik oluyor
Doktorlar bin ve uzerini hamile sayiyolar. Biraz daha bekle . öyle git doktora. İdrarda cikti miydi vaktin miyabanci hüzeri degerlerde post: 38542742 .!.:Kızlar bende hamile oldgmu ogreneli 5gun oldu,
Son adet 28 kasimdi
Canim pazartesi idrar da ogrendim iki farklı test yapmistim akşam acil de kan verdik 133 ertesi akşam tekrar acilde kan verdim 269 cikdi sali gunuDoktorlar bin ve uzerini hamile sayiyolar. Biraz daha bekle . öyle git doktora. İdrarda cikti miydi vaktin mi
Ben etlik zubeyde hanim a gittim bugün ..Sağol n kızlar
aradim özel olduğu halde buhafta cok yoğun randevu ayarlaymyz demişler di sinir oldum ankara da başka hast bakicam zaten lina hastans dogumhanesi yok başka hastanede dogum yaptiriyorlarmis
Canim ben evlnnce ankaraya taşındı mBen etlik zubeyde hanim a gittim bugün ..
Saglik ocagina ver ankara da yogunluktan eertesi gun cikiyo.. Ve seni gebe takibine aliyolar. Telefon no veriyorlar soru sormak için ..arayinca gayet iyi iletisim kurabiliyosun.. Tetenoz aşini hatırlatiyolarmis. Gebelik için tahlili çok ayrintili yaptılar . kadin doğum tekrar test yapmadi onlari işledi sisteme ...Canim pazartesi idrar da ogrendim iki farklı test yapmistim akşam acil de kan verdik 133 ertesi akşam tekrar acilde kan verdim 269 cikdi sali gunu
ogunden bugune normal gebelik ise katlamistir bin olmuştur yarin tekrar acil e gdeyim diyorum cekiniyoruz ama bugün sağlık ocag verseydim pazartesi alcaktim insan merak ediyor
Saglik ocagina ver ankara da yogunluktan eertesi gun cikiyo.. Ve seni gebe takibine aliyolar. Telefon no veriyorlar soru sormak için ..arayinca gayet iyi iletisim kurabiliyosun.. Tetenoz aşini hatırlatiyolarmis. Gebelik için tahlili çok ayrintili yaptılar . kadin doğum tekrar test yapmadi onlari işledi sisteme ...
Cankaya orandayim bende.Pazartesi Sağlık ocagina tekrar gdeyim gecen gun gittik hekime hanim hiçbir şey istemedi ben beta hcg sonuc gosterdim.
ben Yenimahalle de yim sen?
Cankaya orandayim bende.
Biz ilk hafta acilde öğrendik 13 değer..... Aile hekimine gittik değer alti haftalikti.. Tee kucukken geçirdiğim hastalıklar aşilar hepsi cikti. Çok sasirdim. Gebe testini ayrintili istedim dedi zaten uç tüp kan aldilar.rukrukaviost: 38543711 .!.:Cankaya orandayim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?