geçmiş olsun öncelikle, ama bence ihmal etme hemen genel cerraha git önce kendi doktorunla konuş.bende de olmuştu doktoruma söylemedim çok kızdı oysaki basit bir şurupla herşey hallolacakmış ama iş iştgen geçti. 3 kere kabız oldum vee sonrasında 3 tane basur memesi benimle artık.
tuvalette ıkınmamaya çalış kuru kayısı- gün kurusu malatya kaysısı-incir-hurma iyi gelen şeyler.birde sebze meyve.muzu çok tüketme.
ama tekrar söylüyorum canım kendi doktoruna söyle mutlaka basit bir şurupla iş hallolacaktır. hayırlı bir hamilelik diliyorum...
canım bende de oldu aynısı hatta ben konu açmıştım bu sorunumla ilgili.12.haftama kadar kabızlık sorunu yaşadım.hatta ishal olsam bile kanama oluyordu.cünkü basur olmuşum.doktoruma sordum bana krem verdi.dış için.allah şükür şimdi kalmadı.makatımın dışında cıkan etleri kuruttu.benim daha fenaydı anlayacağın.ilk zamanlar acaba kanamam vajınamdan mı geliyor diye korkuyordum.cünkü büyük bir düşük tehlikesi geçirmiştim.
kuru kayisiyi kaynatip ic.Ablam da bu yontemi denedi bende ayni sekilde 5.ayima kadar kabiz olmadan geldim cok sukur,daha ilerleyen aylarda kurtarir mi bilmem ama simdilik ben cozumu boyle buldum.
aman güzelim cahıllık ne demek... hamilelik cok farklı bir durum insan kendını yenıden kesfetmek zorunda kalıyor.. biraz sıkıntılı ama sonucu o kadar güzel ki gözune batmıyor hıcbır sey:) kanama olayı gercekten kotu cok can yakıcı, hem de kan sevıyenı dusurur bir de onunla ugrasırsın.. haa bır de cok agrı oldugunda bana ılık su dolu legene oturmamı tavsıye etmıslerdı. tekrar gecmıs olsun ve hamılelıgın hayırlı olsun bu arada az once unutmusum yazmayı...
kuru kayisiyi kaynatip ic.Ablam da bu yontemi denedi bende ayni sekilde 5.ayima kadar kabiz olmadan geldim cok sukur,daha ilerleyen aylarda kurtarir mi bilmem ama simdilik ben cozumu boyle buldum.
Benim daha çok taze yaram, geçerse yazarım canım Hiranur8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?