öncelikle hem haırelı olsun hem geçmiş olsun
dr. bi sor bende aynı sıkıntıları yaşamıştım benim kurtarıcım kan hapı ve balık yağı olmuştu dünyam kutulmuştu doğumdan sonra hapları bıreakınca tekrar sıkıntı başladı
Canım balıkyağı hapını ilk defa duyuyorum. Hem bebiş içinde faydalı dimi? Alsam iyi olur. Teşekkürler canım...
Kızlar yeni hamişim inşallah daha kesemizi görmedik ama bende fena halde kabızlık ve basur problemi başladı. Ne yapacağımı şaşırdım kızlar. Bu sorunu yaşayıp da atlatanlar bana yardımcı olabilirler mi? Krem sürmeye bile korkarken şimdi napıcam? Canım çok yanıyor ve kanıyor..Korkuyorum ıkınmaktan bebişime zarar gelecek diye. Lütfen bana bildiğiniz çözüm yollarını anlatır mısınız???
hayirli ugurlu olsun allah tamamina erdirsin canim.
sabah kalkar kalkmaz erik suyu ic yada kuru erik tuket oda cok iyi geliyor kabizliga ayni sorundan rahatsizim bendede var kabizlik.
canimm tebrikler allah taamamina erdirsinn.saglikla gelsin bebisin
ben sana magnezyum icmeni tavsiye ederimmm kabizlik magnezyum eksikliginden ileri gelir ister doktorunuza sorunn .ben bunu gorumcemmede diyodumm inanmiyoduu taki doktoru magnezyum yzana kadarr simdi cok sukur hic bir problemi yokk ..eczanelerden al ama vben hamile degilim ve gun luk magnezyum almaya calisiyorumm insallah yararli olurryerimsenibenbizede dua et canim bizde hamis olalaim hamilelerin duasi kabul olurmuss:Saruboceq::1hug:
arkadaşlar yazmış ama ben sana bol bol su ve birde kesinlikle armut tavsiye ederim canım
canim magnezyum ilac degil nasil demir eksikse demir hapi kullaniyosun o da oyle bisey mvucuttaki magnezyum sana az geliyo oda kabizliga donusturuyoo istersen doktoruna sor vitaminn gibi bisey kimyasal degil zatenn .dedigim gibi dr sorabilirisin inan gorumcem bir rahatladiia.s.Bu ahftasonu kuru erik aldım ve hoşafını içiyorum inşallah iyi gelecek gibi...
Çok teşekkürler Ravzanur, Rabbim hayırlıısyla tez zamanda sana ve dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın canım...Doğal olarak Mg nelerde var ki? İlaç içmeye korkuyorum çünkü...
Armut kabız yapmaz mı? Hayret ik defa duydum..Teşekkürler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?