ne kadar güzel şeylerden bahsediyorsunuz inşaallah benim de en kısa zamanda
bebişim olur
bende çok istiyorum.
rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin cümlemize
Yaşamayınca hakikatten anlaşılmıyor. Fakat samimi bir arkadaşımda kabızlık hakkındaki anısını anlatmıştı onada hayret etmiştim. Eşinizde okuyor herhalde neyse... Fakat bu kadar erken kabız olduğuna göre sana tavsiyem hamur işleri yeme (ben yiyordum doktorum yasaklamıştı) Mümkün olduğunca çekirdekli kuru erik ye derdi yada onu hoşaf yap iç derdi.Eşimde bende çok şaşırdık.inş.benı yıne bulursun konuşuruz oooff
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin...
kaydirigubbakcemile3
Yaşamayınca hakikatten anlaşılmıyor. Fakat samimi bir arkadaşımda kabızlık hakkındaki anısını anlatmıştı onada hayret etmiştim. Eşinizde okuyor herhalde neyse... Fakat bu kadar erken kabız olduğuna göre sana tavsiyem hamur işleri yeme (ben yiyordum doktorum yasaklamıştı) Mümkün olduğunca çekirdekli kuru erik ye derdi yada onu hoşaf yap iç derdi.
Aklıma geldikçe paylaşırım...
a.s.
ınternette şöle bı göz attım düşük yazmıo ama çok sıkıntılı olduğundan bahsedıo(ona n şüphe) sen anlatırmısın başına n geldı? dr.umada sorcam tabi
yok eşim okumuyo ona sadece düşüğe neden oluyomuş dedim.ben ılk defa bugün yaşadım.ağlıcaktım nerdeyse.benım bıde düşüğüm var.3 haftalıktı ama korkuyrm yınede tabi.bı kaçgündür suyu azalttım belkı ondan.
Haklısın....eşim okursa bu sitenın n özelliği kalır ki:enbuyukkk:
inş.allah her kadına nasıp etsın.bende henüz anne olmadım inş.allah banada nasıp eder
Öylemi ben okuyor anladım. Suyu bol iç meyve sebzeye ağırlık ver bakliyatta çok faydalı gaz yapıyorsa ben kuru fasulye az yiyebilmek için pilavla tüketiyordum...
Düşüğünmü var canım yaaa.... senağlama
Daha dikkatli ol yediklerin içtiklerin çok önemli...
Bak seninle paylaşmak isterim. Benim doktorum asla çay,kahve içmeme izin vermezdi. Bitkisel çaylar, kompostolar (bilhassa kayısı kompostosu yap şekerini az koy).
:teselli: a.s.
Yazını yeni gördüm. Demek duygulandın. Benimde bu yazını okuduktan sonra içim burkuldu. Kan pıhtısıda olsa onun senin için ne kadar önemli olduğunu çok iyi anlıyabiliyorum. Annelik duygusu işte... Ben hamileliğim boyunca hep duygulanırdım bazen annemle birlikte ağlardık. Sürekli yatmaktan sırtlarım ağrırdı kalkarken annemle birlikte ağlardık. Hiç unutamıyorum babam dahi o hamilelik günlerim anlatılırken inan duygulanır. Akrabalarımız beni ziyarete gelirlerdi çok oturdummu hemen kötü olurdum ve onlar içeri giderlerdi ben rahat yatayım diye...bu saatte benı n kadar duygulandırdın bılezsınsenağlama dedım ya benım 3 haftalıktı ama dünyam yıkıldı kımse benı anlamadı ınsanlara göre kan pıhtısıydı bana göre umut tu hayattı ılk tı 4 yıllık evlılğimde yaşadıklarımın ödülüydü.neyse geçtı saolsun eşim hep yanımdaydı.sende o günlerde göstermiş olduğun sabır ve dırayetle bana önümüzdekı günler için örnek oldun çok teşekkür ederıma.s.a.s.
bu sabah mıdem bulandı ılk defa...afedersınız ıstıfra ettım......ama mutlu oldum nıyeyse yaw mutfağa gıremıyorum anneme gıdıcem bende:CüvCüv:
Ne diyordum biliyor musun hep? "olana sevin olmayana daha çok sevin çünkü hayirlisi olmuştur" bu söz benim dayanağim oldu... Nitekim benim düşükten 3 ay kadar sonra apartmanimizda yangin çikti ben tek başima dumanlarin içinde kaldim ölümden döndüm yani... Hiç şüphe yokki o dumandan ve en çok korkudan bebeğimi kaybederdim... 3 haftalik yerine 3aylik bi can herşeyin hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?