Yeni hayat , eski anılar !

canim aslinda cok normal kolay bisey degil cunku ama herseyin gectigi gibi buda gececek her zaman tek olmayacaksin evet simdi degil ama ilerde karsina duzgin birisi cikacak ve sana bu gunlerini unutturacak ki insallah diyorum

Boşanmak çocuk oyuncağı değil, bosanma karari kolay alınan bir karar değil. Elbette ki bedelleri olacak. Siz de bunu yasiyorsunuz suan. Pismanlik hissetmeniz, acaba demeniz cok insani. Zamanla acabalariniz azalacaktir, bir gecis donemindesiniz olabildiginiz kadar sabirli olun.

Rabbim yuregini ferahlatsin, senin icin duam bu..
Cok normal uzulmen, halay cekecek degilsin ki, bosanma cok zor bi surec.. Hayalkırıklığı, gonul kirikligi, gelecek kaygisi, karmasik duygular..
Kimse bosanmak niyetiyle evlenmez ama isin kader boyutu var, insaniz imtihandayiz, sabredene ne mutlu..
Asiri mutlu gorunmek zorunda degilsin, öncelikle buna dikkat et lutfen.. Uzuldugunde, aglamak istediğinde rol yapma.. Güvendiğin kisilerle duygularını paylas.. Istersen dusuncelerini yaz, iyi gelebilir.. "Cok mutlu olmaliyim/olacagim" beklentisinde olma..
En onemlisi de dua et.. Hic bi sıkıntı sonsuza dek sürmüyor, unutma..
InsaAllah cok mutlu olursun bundan sonra..

+
Zihnin sana oyun oynuyor, cok seviyordum diyorsun.. Seviyor da olabilirsin ama oyun derken, sanki cok guzel bi sevgi, cok guzel bi yuva varmis da bitmis gibi hissediyorsun.. Neden bosandiginizi dusunebilirsin.. Akli başında, normal hic kimse, hele bi kadin, tatli, huzurlu yuvasini durduk yere bozmaz..
Cok taze her şey..
Sabır ve dua diyorum yeniden..

3,5 sene az mı?
Elbette ki aklınıza gelecek ama size yapılanları hatırlayın.
Üzülmeyin lütfen,yeni bir hayatınız ve sizi gerçekten sevenler yani aileniz var yanınızda.
O siz olmasanız da yapabiliyorsa siz de yaparsınız.

Boşanma olum açısından sonra ki en büyük travmadir. Kendinize zaman tanıyın. Zaman en iyi ilaç. Bende bosandigimda daha huzurlu olmama rağmen bir süre sizin gibi hissettim. Bol aktivite yaparak atlatmaya çalıştım. Şimdi evliyim çocuk bekliyorum. İlk eşim çok uzaklardaki bir anı, kızgınlığım dahi kalmadı. Sabredin zamana bırakın. Geçsin diye zorlamayın acı zamanla azalıyor zaten

benim aklım da bunu almadı , yani boşanmak icin bunlar sebep değildi .
Bana kalsa mücadele ederdim , pes etmezdim, biz kolay kurmadık ki o yuvayı.
Ailesinin ağzına bakarak yıktı güzelim yuvamızı , annelerimiz babalarımız nelere katlandı da yıkmadı , dağıtmadı yuvasını .
Böyle bir cağda olduğumuz icin üzülüyorum .
Ömür kisa böyle yasayamam diyeceğine iki tarafın da adım atması gerekirdi .
Ama tek taraflı çırpındım , sonucuna ikimiz de katlanacaz

Sen onu değil hayalindeki eş figürünü ozluyorsun. İnsanız elbette yanımızda bir nefes bir ses arıyoruz. Dilersen bir evcil hayvan edin.
Klâsik olacak ama kimse boşanmak için evlenmez. Böyle olacağını bilemezdiniz. Yaşadıklarımız bizim için tecrubedir. Bundan sonraki ilişkilerinde buna göre adım atıp çok mutlu olursun inşallah.

Şimdi bu kızın konusuna bu yorum olmuş mu
olmuş canım olmuş . Konularımı bilmiyor ki , ne kadar mücadele ettiğimi .
İnsanların bu kadar kolay pes etmesine kızıyor ama bilmiyor ki 3.5 yıl her gün ama her gün düzelsin diye maddi manevi destek verdim (
Sabahlara kadar ağladım sabah da işe gittim hic bisey olmamış gibi . Haftanın 7 günü çalıştım bir de tüp bebek yapip kucağına çocuğunu vereyim diye .
Allaha dualar ettim , yasinler okudum , el açtım çocuk versin diye .
O ise kahvede ve annesinde geziyordu , onlara yetmeye çalışıyordu .

Son düzenleme:
pişmanlığım ve acabalarım kesinlikle yok , elimden gelenin fazlasını yaptim , sadece beni bu kadar çok seven bir adam nasıl oldu da bu kadar çabuk pes etti .
En büyük adımları atmışken , her şeyi bizim icin düzeltmeye çalıştım o da görüyordu .
7 kere tüp bebek yaptık en azından bu kadar acı cektirilmezdi bir insana .
Demek ki diyorum tek derdi çocuktu , onun icin bekledi , olsaydı devam ederdi , olmadı ümidi kalmadı .
Yani bu hayat icin çocuk şart mi hele ki bu allahın takdiriyse ?

Gunaydın,

Oncelikle yeni hayatınız hayırlı olsun.

Ev onunla oturdugunuz ev miydi, esyalar aynı esyalar mıydı? Kolay degıl tabii ki zamanla gececktir insallah Allah yardımcını olsun

Gunaydın,

Oncelikle yeni hayatınız hayırlı olsun.

Ev onunla oturdugunuz ev miydi, esyalar aynı esyalar mıydı? Kolay degıl tabii ki zamanla gececktir insallah Allah yardımcını olsun
tesekkur ederim , yok evi başka bir şehirde yeniden kurdum , tabi eşyalarımın birazını aldim hepsi olmasa da onunla birlikte kullandıklarım da var .
Aslında inadına inadına üstüne gitmek icin de aldim o eşyaları da , bak umrumda degil o dayanabiliyorsa ben de dayanabilirim dedirtmek için kendime aldim .
Bu asamaya kadar da pişman değildim , simdi kullanmaya başladıkça bana anıları hatırlatıyor galiba

Aslında hep canın acıdı ama sen kndini kandirdin yalnız kalınca da kötü oldun gezmelere gitmelisin kafa dağıtacağım bir ortam olustrmalisin Allah yardımcınız olsun çok zor biz kadınlar çok güçlüyüz eminim bunun da üstesinden geleceksiniz.tabikide aklınıza gelir canınız yanar kolay bı dönem de değilsiniz Allah yardımcın olsun

Canım kolay değil tabii ki ve boyle durumlarda nedense insan iyi anıları hatırlamaya meyilli oluyor. Ama zamanla daha iyi oldugunuzu duyacagız inşallah. Biraz zaman ve sabır.

Aynı kafadanız valla bende aklıma geldikçe eski dizilerden guldugum seyleri acar ve hep kotu anılarımızı hatırlarım icim ferahlar bence deneyin

onu hatırlatan eşya, defter, kitap, biblo ne varsa hepsini at.
evlilik de sigara gibi. kötü de olsa alışkanlığı kolay terkedilmiyor.
sen de 4-5 senedir iyi kötü alıştığın bir hayattan yeni bir hayata geçtin. alışma sürecini uzun veya kısa tutmak sana bağlı.
evet zor ama kolaylaştırmak senin elinde.
ya şu anda kucağında bebeğinle olsaydın. evet evlat için ayakta kalmaya çalışırdın ama bu kez de babasız kaldı diye kahrolacaktın.

bu evlilik çoktan bitecekti biliyorsun, bu evliliği tek başına sen sırtlandın, taşıdın. ama bak eloğlu tek kalemde sildi senin emeklerini.

seninki sevgi değil tiryakilik. insan kendisine zarar vereni sevmez, alıştığı için öyle zanneder.

bu da geçecek. ne geçmedi ki. her şey gibi bu günler de geçecek.

Bunlari düşünmeniz çok doğal, ama artik bosanmissiniz. Aklınıza geldiğinde baska seyler düşünmeye çalışın derim. Zor bir dönemden geçiyorsunuz ama ben sizin adiniza zamanla her seyin daha iyi olacağına inanıyorum. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…