- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
canim aslinda cok normal kolay bisey degil cunku ama herseyin gectigi gibi buda gececek her zaman tek olmayacaksin evet simdi degil ama ilerde karsina duzgin birisi cikacak ve sana bu gunlerini unutturacak ki insallah diyorumakşama kadar çalışıyorum zaten , kursa gidecek zamanım yok , çok mutluydum da taki , yeni evime taşınana kadar ,.
Neden onunla degil de tek başıma böyle güzel bir hayata başladım diye üzülüyorum . Sevinmem gerekirken bu kadar üzülmek normal degil gibi geliyor bana(
Boşanma olum açısından sonra ki en büyük travmadir. Kendinize zaman tanıyın. Zaman en iyi ilaç. Bende bosandigimda daha huzurlu olmama rağmen bir süre sizin gibi hissettim. Bol aktivite yaparak atlatmaya çalıştım. Şimdi evliyim çocuk bekliyorum. İlk eşim çok uzaklardaki bir anı, kızgınlığım dahi kalmadı. Sabredin zamana bırakın. Geçsin diye zorlamayın acı zamanla azalıyor zatenSelam kızlar ,
Biliyorsunuz eşimden ayrıldım 2 hafta oldu .
Ailemin yanına geldim , tayinim de çıktı çok şükür .
Ayrıldığımdan beri çok mutluydum ,imzayı attigimdan beri anlam veremediğim bir şekilde mutluydum .
Zincirlerimden kurtulmuş gibiydim.
Okul acildi işe gidip gelmeye başladım .
Öğrencilerimle birlikte tekrar gülmeye başladım .erkek kardeşimde kalıyordum , sağolsunlar iki aydır onlardaydim.
Şimdi evimi aldim , eşyalarımı yerleştirdim , iki gündür evimde kalıyorum , kızkardeşlerim ailem sürekli yanimda .
Eksik olan eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorlar , ev yeni olduğu icin her şeye yetişiyorlar .
Ama ben mutlu olacağıma çok üzgünüm , neden bu hale geldik , neden bizi bir arada tutmadi diye üzülüyorum , neden herkes gibi güçlü olup evliliğimizi sürdüremedi diye sürekli düşünüyorum .
Hic birşey takmayacağımi sanıyordum aksine bu evin beni daha fazla mutlu edeceğini sanıyordum , ama ben gözyaşlarıma hâkim olamıyorum.
Sel gibi akıp gidiyor,
Kalbimi ona karşı soğutmuştum , bize sahip çıkamadı diye , annesi icin hayatımızı bitirdi diye ben de kalbimde onu bitirdim sanıyordum ama ne yazık ki bu yeni ev onu tekrar bana hatırlatıyor .
Onunla birlikteyken evde yaptığımız her hareketi hatırlıyorum , ne uyuyabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum( ne yapmam gerek kızlar , lütfen bana bir akıl verin
Zaman sadece biraz fazla zaman
Inşallah cook çok mutlu olursun
Çok teşekkür ederim inşallahÇok normal yaşanmışlıklar var.Siz bir adım atmissiniz yeni bir hayat düzen kurmuşsunuz inşallah bundan sonrası çok güzel olur.
benim aklım da bunu almadı , yani boşanmak icin bunlar sebep değildi .Ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama neler oluyor artık bizim topluma yaa en ufak sebep de hadi boşanalım neden artık kimse kimseye tahammül etmiyor bumu sevgi aşk hayat kısa yaşamana bak diyor bazı arkadaşlar böyle hayatınız çokmu güzel geçiyor yaa anlamıyorum ben artık bizim güçlü görünmeye çalışan kadınlarımızı sözüm size değil sadece lütfen yanlış anlamayın ama böylede nereye gidiyor bu toplum!
olmuş canım olmuş . Konularımı bilmiyor ki , ne kadar mücadele ettiğimi .Şimdi bu kızın konusuna bu yorum olmuş mu
pişmanlığım ve acabalarım kesinlikle yok , elimden gelenin fazlasını yaptim , sadece beni bu kadar çok seven bir adam nasıl oldu da bu kadar çabuk pes etti .Boşanmak çocuk oyuncağı değil, bosanma karari kolay alınan bir karar değil. Elbette ki bedelleri olacak. Siz de bunu yasiyorsunuz suan. Pismanlik hissetmeniz, acaba demeniz cok insani. Zamanla acabalariniz azalacaktir, bir gecis donemindesiniz olabildiginiz kadar sabirli olun.
tesekkur ederim , yok evi başka bir şehirde yeniden kurdum , tabi eşyalarımın birazını aldim hepsi olmasa da onunla birlikte kullandıklarım da var .Gunaydın,
Oncelikle yeni hayatınız hayırlı olsun.
Ev onunla oturdugunuz ev miydi, esyalar aynı esyalar mıydı? Kolay degıl tabii ki zamanla gececktir insallah Allah yardımcını olsun
Aslında hep canın acıdı ama sen kndini kandirdin yalnız kalınca da kötü oldunSelam kızlar ,
Biliyorsunuz eşimden ayrıldım 2 hafta oldu .
Ailemin yanına geldim , tayinim de çıktı çok şükür .
Ayrıldığımdan beri çok mutluydum ,imzayı attigimdan beri anlam veremediğim bir şekilde mutluydum .
Zincirlerimden kurtulmuş gibiydim.
Okul acildi işe gidip gelmeye başladım .
Öğrencilerimle birlikte tekrar gülmeye başladım .erkek kardeşimde kalıyordum , sağolsunlar iki aydır onlardaydim.
Şimdi evimi aldim , eşyalarımı yerleştirdim , iki gündür evimde kalıyorum , kızkardeşlerim ailem sürekli yanimda .
Eksik olan eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorlar , ev yeni olduğu icin her şeye yetişiyorlar .
Ama ben mutlu olacağıma çok üzgünüm , neden bu hale geldik , neden bizi bir arada tutmadi diye üzülüyorum , neden herkes gibi güçlü olup evliliğimizi sürdüremedi diye sürekli düşünüyorum .
Hic birşey takmayacağımi sanıyordum aksine bu evin beni daha fazla mutlu edeceğini sanıyordum , ama ben gözyaşlarıma hâkim olamıyorum.
Sel gibi akıp gidiyor,
Kalbimi ona karşı soğutmuştum , bize sahip çıkamadı diye , annesi icin hayatımızı bitirdi diye ben de kalbimde onu bitirdim sanıyordum ama ne yazık ki bu yeni ev onu tekrar bana hatırlatıyor .
Onunla birlikteyken evde yaptığımız her hareketi hatırlıyorum , ne uyuyabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum( ne yapmam gerek kızlar , lütfen bana bir akıl verin
tesekkur ederim , yok evi başka bir şehirde yeniden kurdum , tabi eşyalarımın birazını aldim hepsi olmasa da onunla birlikte kullandıklarım da var .
Aslında inadına inadına üstüne gitmek icin de aldim o eşyaları da , bak umrumda degil o dayanabiliyorsa ben de dayanabilirim dedirtmek için kendime aldim .
Bu asamaya kadar da pişman değildim , simdi kullanmaya başladıkça bana anıları hatırlatıyor galiba
Aynı kafadanız valla bende aklıma geldikçe eski dizilerden guldugum seyleri acar ve hep kotu anılarımızı hatırlarım icim ferahlar bence deneyinBen sizi merak etmistim acaba bosandiniz mi diye...
Yeni bir hayata sip diye alismaniz anormal olurdu zaten. Birlikte bir sure bir hayati paylastiniz illa hatirlayacaksiniz cok yeni. Kendinize zaman verin. Depresif hissettiren seylerden uzak durun. Mesela acin 7 numara izleyin (ben mutsuzken oyle yapiyorum) sizi guldurecek mutlu edecek seyler izleyin. Aglamak istiyorsaniz da aglayin ice atmak daha kotu.
Mutsuz zamanlarinizi ve hala birlikte olmus olsaydiniz hala annesi yuzunden sizi uzecegini dusunun.
Yeni hayatinizda mutluluklar...
onu hatırlatan eşya, defter, kitap, biblo ne varsa hepsini at.tesekkur ederim , yok evi başka bir şehirde yeniden kurdum , tabi eşyalarımın birazını aldim hepsi olmasa da onunla birlikte kullandıklarım da var .
Aslında inadına inadına üstüne gitmek icin de aldim o eşyaları da , bak umrumda degil o dayanabiliyorsa ben de dayanabilirim dedirtmek için kendime aldim .
Bu asamaya kadar da pişman değildim , simdi kullanmaya başladıkça bana anıları hatırlatıyor galiba
pişmanlığım ve acabalarım kesinlikle yok , elimden gelenin fazlasını yaptim , sadece beni bu kadar çok seven bir adam nasıl oldu da bu kadar çabuk pes etti .
En büyük adımları atmışken , her şeyi bizim icin düzeltmeye çalıştım o da görüyordu .
7 kere tüp bebek yaptık en azından bu kadar acı cektirilmezdi bir insana .
Demek ki diyorum tek derdi çocuktu , onun icin bekledi , olsaydı devam ederdi , olmadı ümidi kalmadı .
Yani bu hayat icin çocuk şart mi hele ki bu allahın takdiriyse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?