Yeni hayat , eski anılar !

anlıyorum canım mekan değişikliği yaratmış olabilir bu durumu. bu da geçecek....acını yaşayıp bitireceksin. bir yerde okumuştum; acının evreleri vardır diye bunları yaşaman gerekiyor ki sağlıklı atlatabilesin...

hayır tabi ki hep böyle olmayacak...konuş rahatla buraya yaz biz sana destek olalım böyle böyle atlatacaksın...

yapmam gereken şey ,
ağlamak istiyorsan ağla, acını yaşa
eskileri düşün
bunlar normal şeyler
hepimiz yasadık bunları
duygu değişimlerin olacak ama bir süre gecınce, keske daha evvel ayrılsaymısım dıyeceksın

Teşekkür ederim canim , zaten sizden destek almak icin yazdım , en başından beri hep destek verdiniz bana çok minnettarım , iyi ki varsınız.
Sen napiyon iyisin inşallah canim

Ben çok sevindim senin adına

Diğer topikde sohbet edip dertlesmistik.
Hayatının bundan sonrası cok guzel olacak

Içinde bastirma duygularini.
Nasil geliyorda oyle yasa icinden.
Şu yaşlarımızı kimse geri vermicem bize bir daha.

Anın keyfini cikar.

Boşanmak kolay bir süreç değil
Ayrılığın yasını tutun
Şarkılarda ağlayın
Filmlerde üzülün
Ama zamanı gelince silkelenip Yeni hayatınıza devam edin
Şansınız bol olsun

uzun zamandır üyeliksiz takip ediyordum forumu. öncelikle geçmiş olsun. ben 3 senelik evlilikten sonra boşandım. bir süre annem yanımda kaldı sonra tayinimi alınca annem babamla yani büyüdüğüm evde yaşamaya başladım.

düşenin halinden düşen anlar derler. sana tavsiyem hiç mi hiç çevreye kulak asma. ah vah diyenler olacak. hatta üzerinden seneler geçse bile belki bazı insanlık duygusundan yoksun kişiler tarafından hala sorular sorulacak. bunlara bir süre sonra alışacaksın.

ayrıca kimin dost kimin düşman olduğunu anlayabilecek en güzel dönemdesin diyebilirim

ha bu arada 2 buçuk sene bekarlığımın ardından çoooookk korkmama rağmen yeniden evlendim. hemde telli duvaklı çalgılı çengili düşman çatlatırcasına evlendim :) kocam hayatıma girdiğinden beri her şey çok güzel. nazar değmesine korka korka yaşıyorum şimdi. Rabbime çok şükür. Gözyaşlarının da bir karşılığı olduğunu gördüm. Acılarımın mükafatını aldım.

Kimseye kulak asma. Ellerini ve zihnini meşgul tut. Kitap mı kitap yemek mi yemek. gidebiliyorsan hobi kurslarına git. ben spor salonuna gitmiştim. hiç planımda zayıflamak yok iken 10 kilo verip mankene döndüm :) kendime bakmayı sağlıklı yaşamayı öğrendim. en güzeli ise kendimi daha çok sevmeyi ve kendi üzerime daha çok düşmeyi öğrendim. Canımın her şeyden herkesten kıymetli olduğunu öğrendim. keşke daha az ağlasaymışım vaktinde :)

yazacak çok şey var da. başını ağrıtmayayım. Ağlama demeyeceğim çünkü ağlanıyor. sevmesen hiç bir şey hissetmesen bile harcadığın vakte bile ağlanıyor.

Ama geçiyor. Her acı geçiyor. umudunu kaybetme.

Canım usenmedim eski konularını okudum k.b. ama o adam seni sevmiyormus zaten şu an kurtuldum diye zil takip oynamam lazım insan nelere alışıyor buna da alisirsin

Sen iyi niyetli olduğun için hala sorguluyorsun doğal olarak tabi duygularıda bir anda silip atamazsın. Nasıl yavaş yavaş sevdiysen öyle yavaş yavaş geçip gidecek. Üzme kendini dua et herşey iyi olacak inşallah senin için. O kişi zaten iyi ve düşünceli olsaydı sen umurunda olsaydın şuan ayrı değil birlikte olurdunuz senin yanında olurdu. Bunca yaşanmış şeye rağmen hala ders alamadıysa ipini salmakla en iyi şeyi yapmışsınn

acını dibine kadar yaşa...yaşaki bitsin bitecekte elbet yaradanın izni ile.böyle hisettemen düşünmen yaşadıkların doğal şeyler.zaman ihtiyacın var unutmaki geçecek ve sen iyiki diyeceksin.
Bence normal.. sevgiyi gec, aliskanliklar var herseyden once...zamanla oturur bence.. neyseki ailende arkandaymis..
Boşanmak kolay bir süreç değil
Ayrılığın yasını tutun
Şarkılarda ağlayın
Filmlerde üzülün
Ama zamanı gelince silkelenip Yeni hayatınıza devam edin
Şansınız bol olsun
kizlar çok tesekkur ederim desteğiniz icin , iyi ki varsiniz . Hepinizin tavsiyesine ayrı ayrı dikkat edip uygulamaya çalışıyorum .

bir de evcil konusunu cidden
Teşekkür ederim canim , zaten sizden destek almak icin yazdım , en başından beri hep destek verdiniz bana çok minnettarım , iyi ki varsınız.
Sen napiyon iyisin inşallah canim

tabiki canım yaz rahatla içine atma hiç bir şeyi bu aşamada duygularını bastırmadan yaşa ki yaşansın bitsin ve unut:)

Çok mutlu oldum canim , olur mu başımı ağrıtmak çok memnun olurum tavsiyelerinizi , hayat hikâyelerinizi dinlemek isterim tabiki de .
Umut oldunuz bana , sizin adınıza da sevindim .
Bu kadar severken ve hayal kırıklığına uğrarken bir daha , ayni duyguları yaşar mıyım , ya da yaşarsam ayni şeyler başıma gelir mi diye tedirgin oluyorum .

haklisin sevseydi bu halde olmazdık .
Keske dediğim bisey yok , elimden geleni yaptim vicdanım rahat .
Artık ben de rahat olmak istiyorum .

yeni bir yere alışmak çok zor hele hayatı tamamen değiştirerek alışmak.
evi düzene koydukça eve alışırsınız, zmn iş ev derken düzenenezi kurarsınız. belki birkaç aya aklınıza bile gelmez o günler.
şimdiki durum çok normal, ağlayın arada da anormal değilki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…