Yeni hayat , eski anılar !

Hepsi geçecek. Geriye dönüp bakmayın. Onu hatırlatacak şeyler yapmayın. Zamanla hatırlasanız da acıtmayacak merak etmeyin. Ve siz istemedikçe yalnız kalmanız için bir sebep yok, dua edin; Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonrası için..

Allah yardımcınız olsun burada fikir beyanında bulunacam ama sakın beni yanlış anlamayın sanırım eşiniz doğulu ve evin tek erkeği acaba çocuk olmaması da boşanmanızda etken mi belki eşiniz size itiraf edememiştir ayrılık sebeplerinden biri de o dur ailesi belki o yönden de doldurmuştur

sağol canim desteğin icin , çok guzel yazmissin dile getirmişsin .
Aynen bu haldeyim ve gerçekten bu tiryakilik başka bisey degil . Ne yapsaydım da bitecekti ben sadece zamanını uzattım çabalamakla .
Ve tek kalemde sildi emekleri .
Tesekkurler iyi ki varsiniz , galiba birileri ara sıra bunları bana hatırlamalı ki unutabileyim ,

Canım ınsallah yazdıklarımla seni kırmamışımdır sanırım sen demek istediğimi anladın. Bende seni anladım sen sanırım evliliğin için gerekli mücadeleyi yeterince vermişsin zaten ozaman kendini sakin suçlama ınsallah bundan sonrası için çok ama çok mutlu olursun

büyük etken bu ,
O kendine itiraf edememiş de olsa , annesi onu bu yönde etkiledi ve bitir .
Olmasa da bunun için evliliği bitirmem derdi , ama başka sebep de yoktu .

sahol canim benim , yok seni çok iyi Anladim .
Ben de senin gibi yuvayı boyle basit sebeblerle dağıtmaktan yana değilim .
Çok mücadele ettim , ama olmadı , güçsüz , inançsızdi anca bu kadar dayandı .

zamanla hangi acı geçmiyor ki?
kötü anılarınızı düşünüp niçin boşanma kararı aldığınızı devamlı hatırlatın kendinize.
boş kalmayın, bu depresif süreçte devamlı meşgul olacak aktiviteler bulun.
Allah yardımcınız olsun.

sahol canim benim , yok seni çok iyi Anladim .
Ben de senin gibi yuvayı boyle basit sebeblerle dağıtmaktan yana değilim .
Çok mücadele ettim , ama olmadı , güçsüz , inançsızdi anca bu kadar dayandı .
Kendi bilir ikigün sonra senin kıymetini anlar ama iş işten geçer sen artık üzülmeyi bıraktığında acı senden çıkıp ona geçecek o pişman olur sende mis gibi hayatına devam edersin

evet haklisin , hep ben çabaladım , benim cabamla surdu bunun da farkindayim .
Ama şimdi sanki mükemmel bir yuvadan çıkmış gibi hissediyorum .ama öyle değildi aslında

Böyle bir durum yaşamadım ama sizi anlamaya çalışıyorum. Gayet normal bir ruh hali bu. Zamanla daha da hafifleyecektir. Zaman yaraların pansumanıdır. Duygularınız, hissettikleriniz son derece insani. Güçlü bir kadın olduğunuzu anlıyorum. Yalnızca kendine güvenmelisin, aşılmayacak bir hendek; fethedilmeyecek bir kale yoktur. Güçlü duruşunuzu bozmadan, insani duygularınızı yaşamanız gayet doğal.

evet haklisin , hep ben çabaladım , benim cabamla surdu bunun da farkindayim .
Ama şimdi sanki mükemmel bir yuvadan çıkmış gibi hissediyorum .ama öyle değildi aslında
Mukemmel olsaydi sürüyor olurdu zaten.. Annesini suclama hic, koca kişisi dağ gibi arkanda durabilseydi kimse bi sey yapamazdi..
Rabbim her zorlukla beraber mutlaka bi kolaylik yaratacagini vaad ediyor.. Simdi biraz sabir zamanı..

Bende aynı senin durumundayim inanki toparlanamiyorum çok zor bu ayrılık denen sey bende çok kızgınım öfkeliyim evliliği için çaba göstermedi diye ama yinede çok üzülüyorum Allah hayırlı kapılar açsın bende çocukda var

allah yardımcımız olsun , çok zor bir durum , ölümden sonraki en büyük acı .
En azından ben öyle hissettim .
Çok mücadele ettim bitmesi benim hayrimaydi ama ben yine de çok üzüldüm sanırım çabalarımın boşa gitmesi ve eş kişisinin bu kadar çabuk pes etmesi ben en çok yaralayan tarafı oldu.

Selam canım, şu anki psikolojin normal ama niye kendine bu işkenceyi yapıyorsun?

Benim tavsiyem öncelikle danışmana gitmen (ya da psikolog nasıl dersen), ikincisi güzel kitap ve filmler alman onlarla kafanı dağıtman, bir de seviyorsan kedi ya da köpek sahiplenmen, kedinin evde bakımı daha kolay ve inan yaralı ruhunu anlayıp sana sevgi verecek duygusal canlılar onlar. Hem bir tanesinin daha yuvası olur. Kendini daha iyi hissetmeye başladığında da gezilere, turlara katılman. Bak ne güzel öğretmensin, tatillerin belli şimdiden rezervasyon yaptır ucuza, gez toz, yeni yerler keşfet yeni insanlarla tanış:)

Benim şu anki hayallerim bunlar mesela, keşke zamanım olsa da yapsam.

Danışmanı sana sürekli öneriyorum gittin mi?

Ömür boyu boşandığı eşi için üzülen kadın olduğunu sanmıyorum . Zamanla geçeceğinden eminim.Böyle kötü hissetmeniz de normal. Eminim bir kaç ay sonra bambaşka bir ruh hali içinde olacaksınız .

özlemen kadar doğal bir şey yok neden bu benim başıma geldi neden neden, herşeyin bir sebebi var merak etme gececk atlatman gererken bir süreç ailen yanında öncelikle şükretmelisin hayatını çok güzel devam edebiliyosun ailenlesin kafanı meşgul edecek uğraşlar edin komik gelecek belki ama ben tamammen kendimi bu süreçte örgü dikiş nakışa vermiştim :))) halada severimde o ayrı ama işten gelip gece 2 3 e kadar uğraşırdım sonra bir kaç saat uyumaya çalışır uykumda neden ben neden bunu yaptı, veya yapmadı diye sorgularken uyanırdım şimdi komik gelio tabi öyle bir hımbıl için nasıl üzülmüştüm diye emin ol sende atlatacaksın bol bol sevdiğin şeyleri yap ve kendini mutlu et

Geçecek..
Allah'ın izniyle hepsini atlatacaksın..
2 hafta çoookk kısa bir süre canım gel gitlerin tabi ki olacak ama böyle durumlarda dibe vurmak yerine hayatın kısalığını düşün .. eninde sonunda ölücez ya var mı bunun ötesi? Bu kısa hayatta bu kadar üzülmeye değer mi? Biten bitmiş..
zaman en iyi ilaç.. dua et, Yen'i hobiler edin, akşamları evde yalnız kalmamaya çalış, şu 5,6 ay süresince genelde yalnız kalmamaya çalış.. göreceksin ki günden güne herşey daha iyi olacak..

evet canim , gittim .
Dediklerinin çoğunu yapıyorum iyiyim aslında ama eve geçtiğimde bana acı verdi bu durum sanırım geçici .
İnşallah geçici olur , çünkü boyle yaşamak çok zor , düşünmek istemiyorum artik onları .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…