- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
sağol canim desteğin icin , çok guzel yazmissin dile getirmişsin .onu hatırlatan eşya, defter, kitap, biblo ne varsa hepsini at.
evlilik de sigara gibi. kötü de olsa alışkanlığı kolay terkedilmiyor.
sen de 4-5 senedir iyi kötü alıştığın bir hayattan yeni bir hayata geçtin. alışma sürecini uzun veya kısa tutmak sana bağlı.
evet zor ama kolaylaştırmak senin elinde.
ya şu anda kucağında bebeğinle olsaydın. evet evlat için ayakta kalmaya çalışırdın ama bu kez de babasız kaldı diye kahrolacaktın.
bu evlilik çoktan bitecekti biliyorsun, bu evliliği tek başına sen sırtlandın, taşıdın. ama bak eloğlu tek kalemde sildi senin emeklerini.
seninki sevgi değil tiryakilik. insan kendisine zarar vereni sevmez, alıştığı için öyle zanneder.
bu da geçecek. ne geçmedi ki. her şey gibi bu günler de geçecek.
inşallah canim çok sağolBunlari düşünmeniz çok doğal, ama artik bosanmissiniz. Aklınıza geldiğinde baska seyler düşünmeye çalışın derim. Zor bir dönemden geçiyorsunuz ama ben sizin adiniza zamanla her seyin daha iyi olacağına inanıyorum. Allah yardımcınız olsun
Canım ınsallah yazdıklarımla seni kırmamışımdır sanırım sen demek istediğimi anladın. Bende seni anladım sen sanırım evliliğin için gerekli mücadeleyi yeterince vermişsin zaten ozaman kendini sakin suçlama ınsallah bundan sonrası için çok ama çok mutlu olursunbenim aklım da bunu almadı , yani boşanmak icin bunlar sebep değildi .
Bana kalsa mücadele ederdim , pes etmezdim, biz kolay kurmadık ki o yuvayı.
Ailesinin ağzına bakarak yıktı güzelim yuvamızı , annelerimiz babalarımız nelere katlandı da yıkmadı , dağıtmadı yuvasını .
Böyle bir cağda olduğumuz icin üzülüyorum .
Ömür kisa böyle yasayamam diyeceğine iki tarafın da adım atması gerekirdi .
Ama tek taraflı çırpındım , sonucuna ikimiz de katlanacaz
büyük etken bu ,Allah yardımcınız olsun burada fikir beyanında bulunacam ama sakın beni yanlış anlamayın sanırım eşiniz doğulu ve evin tek erkeği acaba çocuk olmaması da boşanmanızda etken mi belki eşiniz size itiraf edememiştir ayrılık sebeplerinden biri de o dur ailesi belki o yönden de doldurmuştur
sahol canim benim , yok seni çok iyi Anladim .Canım ınsallah yazdıklarımla seni kırmamışımdır sanırım sen demek istediğimi anladın. Bende seni anladım sen sanırım evliliğin için gerekli mücadeleyi yeterince vermişsin zaten ozaman kendini sakin suçlama ınsallah bundan sonrası için çok ama çok mutlu olursun
Kendi bilir ikigün sonra senin kıymetini anlar ama iş işten geçer sen artık üzülmeyi bıraktığında acı senden çıkıp ona geçecek o pişman olur sende mis gibi hayatına devam edersinsahol canim benim , yok seni çok iyi Anladim .
Ben de senin gibi yuvayı boyle basit sebeblerle dağıtmaktan yana değilim .
Çok mücadele ettim , ama olmadı , güçsüz , inançsızdi anca bu kadar dayandı .
evet haklisin , hep ben çabaladım , benim cabamla surdu bunun da farkindayim .+
Zihnin sana oyun oynuyor, cok seviyordum diyorsun.. Seviyor da olabilirsin ama oyun derken, sanki cok guzel bi sevgi, cok guzel bi yuva varmis da bitmis gibi hissediyorsun.. Neden bosandiginizi dusunebilirsin.. Akli başında, normal hic kimse, hele bi kadin, tatli, huzurlu yuvasini durduk yere bozmaz..
Cok taze her şey..
Sabır ve dua diyorum yeniden..
Mukemmel olsaydi sürüyor olurdu zaten.. Annesini suclama hic, koca kişisi dağ gibi arkanda durabilseydi kimse bi sey yapamazdi..evet haklisin , hep ben çabaladım , benim cabamla surdu bunun da farkindayim .
Ama şimdi sanki mükemmel bir yuvadan çıkmış gibi hissediyorum .ama öyle değildi aslında
Bende aynı senin durumundayim inanki toparlanamiyorum çok zor bu ayrılık denen sey bende çok kızgınım öfkeliyim evliliği için çaba göstermedi diye ama yinede çok üzülüyorum Allah hayırlı kapılar açsın bende çocukda varSelam kızlar ,
Biliyorsunuz eşimden ayrıldım 2 hafta oldu .
Ailemin yanına geldim , tayinim de çıktı çok şükür .
Ayrıldığımdan beri çok mutluydum ,imzayı attigimdan beri anlam veremediğim bir şekilde mutluydum .
Zincirlerimden kurtulmuş gibiydim.
Okul acildi işe gidip gelmeye başladım .
Öğrencilerimle birlikte tekrar gülmeye başladım .erkek kardeşimde kalıyordum , sağolsunlar iki aydır onlardaydim.
Şimdi evimi aldim , eşyalarımı yerleştirdim , iki gündür evimde kalıyorum , kızkardeşlerim ailem sürekli yanimda .
Eksik olan eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorlar , ev yeni olduğu icin her şeye yetişiyorlar .
Ama ben mutlu olacağıma çok üzgünüm , neden bu hale geldik , neden bizi bir arada tutmadi diye üzülüyorum , neden herkes gibi güçlü olup evliliğimizi sürdüremedi diye sürekli düşünüyorum .
Hic birşey takmayacağımi sanıyordum aksine bu evin beni daha fazla mutlu edeceğini sanıyordum , ama ben gözyaşlarıma hâkim olamıyorum.
Sel gibi akıp gidiyor,
Kalbimi ona karşı soğutmuştum , bize sahip çıkamadı diye , annesi icin hayatımızı bitirdi diye ben de kalbimde onu bitirdim sanıyordum ama ne yazık ki bu yeni ev onu tekrar bana hatırlatıyor .
Onunla birlikteyken evde yaptığımız her hareketi hatırlıyorum , ne uyuyabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum( ne yapmam gerek kızlar , lütfen bana bir akıl verin
allah yardımcımız olsun , çok zor bir durum , ölümden sonraki en büyük acı .Bende aynı senin durumundayim inanki toparlanamiyorum çok zor bu ayrılık denen sey bende çok kızgınım öfkeliyim evliliği için çaba göstermedi diye ama yinede çok üzülüyorum Allah hayırlı kapılar açsın bende çocukda var
Selam kızlar ,
Ayrıldığımdan beri çok mutluydum ,imzayı attigimdan beri anlam veremediğim bir şekilde mutluydum .
Öğrencilerimle birlikte tekrar gülmeye başladım .erkek kardeşimde kalıyordum , sağolsunlar iki aydır onlardaydim.
Şimdi evimi aldim , eşyalarımı yerleştirdim , iki gündür evimde kalıyorum , kızkardeşlerim ailem sürekli yanimda .
Eksik olan eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorlar , ev yeni olduğu icin her şeye yetişiyorlar .
Ama ben mutlu olacağıma çok üzgünüm , neden bu hale geldik , neden bizi bir arada tutmadi diye üzülüyorum , neden herkes gibi güçlü olup evliliğimizi sürdüremedi diye sürekli düşünüyorum .
Hic birşey takmayacağımi sanıyordum aksine bu evin beni daha fazla mutlu edeceğini sanıyordum , ama ben gözyaşlarıma hâkim olamıyorum.
Sel gibi akıp gidiyor,
Kalbimi ona karşı soğutmuştum , bize sahip çıkamadı diye , annesi icin hayatımızı bitirdi diye ben de kalbimde onu bitirdim sanıyordum ama ne yazık ki bu yeni ev onu tekrar bana hatırlatıyor .
Onunla birlikteyken evde yaptığımız her hareketi hatırlıyorum , ne uyuyabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum( ne yapmam gerek kızlar , lütfen bana bir akıl verin
Selam kızlar ,
Sel gibi akıp gidiyor,
evet canim , gittim .Selam canım, şu anki psikolojin normal ama niye kendine bu işkenceyi yapıyorsun?
Benim tavsiyem öncelikle danışmana gitmen (ya da psikolog nasıl dersen), ikincisi güzel kitap ve filmler alman onlarla kafanı dağıtman, bir de seviyorsan kedi ya da köpek sahiplenmen, kedinin evde bakımı daha kolay ve inan yaralı ruhunu anlayıp sana sevgi verecek duygusal canlılar onlar. Hem bir tanesinin daha yuvası olur. Kendini daha iyi hissetmeye başladığında da gezilere, turlara katılman. Bak ne güzel öğretmensin, tatillerin belli şimdiden rezervasyon yaptır ucuza, gez toz, yeni yerler keşfet yeni insanlarla tanış:)
Benim şu anki hayallerim bunlar mesela, keşke zamanım olsa da yapsam.
Danışmanı sana sürekli öneriyorum gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?