- 27 Eylül 2012
- 355
- 131
- 133
- Konu Sahibi snowflake6467
-
bende yeni evlendiğimde 4 ay çalışmadım ve neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama eşimi ikna edip iş hayatına atıldım şimdi arada tembellik dönemlerimi özlemiyor değilim ama biliyorum ki bende eve kapanıp kalabilecek bir yapıda değilim. çaşılmak konusunda biraz daha ısrarcı ol bence. ancak bu durum aile huzurunu etkileyecekse o halde kendine başka meşkuliyetler bulmalısın halkeğitim merkezleri spor salonları gibi
iSMEK in kursları yokmu değişik alanlarda onlara katılsan en azından farklı insanlarla tanışmış olursun. Bilgisayar okudum diyorsun .kendine ait bir blog oluşturup orda yazsan .değişik konularda
evet canım ben denizlide oturuyorum gurbet gelmedim ama yinede annemlere göre çok uzak evimiz.aynı şeyler bizdede var komşular size gelmiş ben yolda görüyorum selam vercekken hemen kaçıyolar benden sanki öcüyüm böööö dedimneyse bizim köy fırını var mahhallede ekmek almaya gidiyorum mahalle ruh gibi..markete gidiyorum tekrar ev pazara gidiyorum tek başıma 19 yaşındayım bu arada dr a bile kendim gidiyorum ilk evlendiğim günden beri bu böyle eşim çok geç saatlerde eve geliyo tabi ben uyumuş oluyorum,hafta sonlarıda iki haftada bir çıkıp geziyoruz.. çok sıkıcı bi hayatımız var bebek istiyoruz heycan katmak,renk gelmesi için bakalım rabbim ne zaman ol derse olacak inşallah :))
merhabalar..3.5 senelik evliyim izmirliyim evlenınce istanbula geldim..eşim teyzemin oglu akrabayız..eşimin idda bagımlııgı vardı evlenınce oynamıcana söz vermşti..borçları olddugu için kaynaanmla otrmayı kabul etmştm..ama ne yazıkki borç borç bitmedi..eşim bu bagımlılıgndan vazgeçmmedi..3.5 senelik evliyim işin kısası evlilikmi yaşadıgım deil tabiki..kaynaanna ve kayınpederle birlikte her ne kadar teyzem olsada insanın kendi evi gbi olmuyor..ben hep çalıştım borçlarımızı hafftletmek için sonra rahatsızlıgım oldu doktorum çocuk yapmam gerektgını söyledi..şimdi 3 aylık oglum var..bu zor şartlarda onu buyutyorum.37. haftama kadar bimde kasiyerlık yaptım..çok zordu..hayat benım için suan çok zor..haline şükret lütfen.. bende istanbula geldgmde 3 ay agladım farklı bir şehr farklı insanlar.. :2:
Bebek yap bence
merhabalar..3.5 senelik evliyim izmirliyim evlenınce istanbula geldim..eşim teyzemin oglu akrabayız..eşimin idda bagımlııgı vardı evlenınce oynamıcana söz vermşti..borçları olddugu için kaynaanmla otrmayı kabul etmştm..ama ne yazıkki borç borç bitmedi..eşim bu bagımlılıgndan vazgeçmmedi..3.5 senelik evliyim işin kısası evlilikmi yaşadıgım deil tabiki..kaynaanna ve kayınpederle birlikte her ne kadar teyzem olsada insanın kendi evi gbi olmuyor..ben hep çalıştım borçlarımızı hafftletmek için sonra rahatsızlıgım oldu doktorum çocuk yapmam gerektgını söyledi..şimdi 3 aylık oglum var..bu zor şartlarda onu buyutyorum.37. haftama kadar bimde kasiyerlık yaptım..çok zordu..hayat benım için suan çok zor..haline şükret lütfen.. bende istanbula geldgmde 3 ay agladım farklı bir şehr farklı insanlar.. :2:
çok üzüldüm durumuna hayatım ya ALLAH yardımcın olsun ...evet insanın evi gibisi yok gerçekten inşallah eşin bağımlılığından vazgeçer bi vesileyle inşallah yazık sana üzülme lütfen!! bende hep ağladım hala ağlıyorum ..
herkes aynı seyı söylüo:) bebek erken bana hem borc var hemde belimden rahatsızım tedavı olmam lazım kilo vermek ıcın ugrasıo zor bır durumda belim ha deyınce yapmak sorun yasatacak bana onun ıcın eve alısamısken bebek istiyorum evt ama beım hem ruhen hemde bedenen hazır olmam lazım saol ama yorumun ıcın cnm bakalım nasipte varsa onunda zamanı gelecekde genel anlamda evde durmak sıkıo benı
farkı sehır hıc alısamıom demıyorum alısacagım elbet ama bu donemı nasıl kolay atlatırım onu sızlere danısıyorumsaol cnm
çok üzüldüm durumuna hayatım ya ALLAH yardımcın olsun ...evet insanın evi gibisi yok gerçekten inşallah eşin bağımlılığından vazgeçer bi vesileyle inşallah yazık sana üzülme lütfen!! bende hep ağladım hala ağlıyorum ..
örgü yap el işleri yap elinden geliyorsa tabi ,halk eğitimlere gidebilirsin ama bi zamandan sonra insan gerçekten sıkılıyo eşinle konuş sürekli sıkıldığını dile getir canım ..
yenı beebgim oldu ahyatım çok degişti gerçekten belkı dünya kaadr sorunum var belkı bu evde mutlu degılım ama oglum benım için herşeyım..bende evlendgım günden beri ep çalıştım şimdi evdyım baya zorlandım 4 aydr evden dışarı hiç çıkmıyorum ekmek almaya bile gitmıyorum bebegım var ..kımsem yok zorlanıyorum..inşlalh atlatrsın bu durumu..annene çok üzüldüm..çok geçmş olsundurumuna uzuldum cnm allah kolaylık versın ben sukredıyorum bazen hatta benımkı sımarıklık mı dıyorum sorunum yok sukur ama ben alısmısım kalbalıga belkı yenı sehır yenı evlılık oldugundan kaynaklanıo benım annem rahatsız dıyalız hastası sorunlar oldu o aklımd aben evlendım 4 ay oldu kadının rahatsızlıgı arttı ondan bır nevıde evd ehuzursuzum gırtmek gelemkde zor ıste ondan bır nevı ben zıorlanıyorum yaa haklısın sukur evım var yalısım kayınvalıde derdım yok sukur ama ben yenı yenı alısmay calsıtıgım ıcın böyleyım galıba rabbım hepimize kolaylık versın cnm ne dıyen ıste sadece sızden fıkır almak ıstedım cunku aktıf bırıyken böle evde kapalı klamk ye rbılmemek benı bunalttı ondan cnm annemde aklımda bıde unuversıte de okudum calısmamak koyuyo bıras ama sukur yetıo ben sırf sosyallesmek evde bos durmamamk ıcın ıstedım calısmak esım ıstemedı ıste nasıp ama bılemedım
yenı beebgim oldu ahyatım çok degişti gerçekten belkı dünya kaadr sorunum var belkı bu evde mutlu degılım ama oglum benım için herşeyım..bende evlendgım günden beri ep çalıştım şimdi evdyım baya zorlandım 4 aydr evden dışarı hiç çıkmıyorum ekmek almaya bile gitmıyorum bebegım var ..kımsem yok zorlanıyorum..inşlalh atlatrsın bu durumu..annene çok üzüldüm..çok geçmş olsun
inşallah vazgeçer..anne olunca anlarsın diyorlarya anladım gerçekten..bir ev haaylı benım için çok uzak ama hiç birşeyı bu kadar çok istemedim inşallh bi evim olur...eşimi çok seviyorum allahıma hergun dua edyorum bu bagımlılıgndan vazgeçmesi için bi süredr oynamıyo ama öncekı hataların bedelını en agır şekılde ödyorum...çok saolun..siz neden agladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?