- 27 Eylül 2012
- 355
- 131
- 133
- Konu Sahibi snowflake6467
-
bende ilk aylar kapı dışarı çıkmadım tüm gün pc başında yada televizyon izlerken geçiyordu. Şimdiki aklım olsa direk kurslara giderdim çok güzel yemek kursları pastacılık vs kurslar var ve ismek hemen hemen her yerde var o yüzden sıkıntı yaşamazsın.
saolsun onlar çok yardımcı oluyor çünkü çok borç var evlendgımz günden beri ödyorrlar ..ama bebek oldutan sonra herşey çok degşti been eve paar getrmeyınce dahada çok degştgını anlıyorum..kayınvalıdem tayzem zaten çok sevıyorum ama banaa haksızlık yapıldıgını düşünüyorum..altınlarımı,setimi,bebegıme takılan altınlara kadar verdim borçlar için..eşim bundan sonra yapmıyor hata inşlhda yapmaz ama ben evde oldugum için çok kötü oluyorum..kaynanam yazın çıkın kıraya dyor hiç birşeyım yok eşyam yok..evlenmeden önce 1 sene otrrz birlıkte sonra ödenır sizede ev alınır denmşti ama çocuk oolduktan sonra çok ama çok farklı oldu herşey eşimden yana deilde evdekılerden yana..şimdi yaza çıkıcaz bakalım butun zorluklar benı beklıyor..oglum küçük olmasa çalışırım ama ailemde uzakta...pekı cnm esinin bu durumuna ailesi ne dıyo yardımcı olmuyormu esıne yada ne bılen zor durum ama esınle evlenemden aldıgın karar gercekten bıyuk fedakarlık kayınvalıdenle yasaman sırf esın duselır dıe attıgın adım ve sonunda duselmemmesı zor durum rabbım kolaylık versın ınss bırakır bu huyundan vaz gecer ama evladınız var bak ne gusel onun rızkı sonucta bunun farkına varması ıcın konussan
ben aile apartmanında oturuyorum.eltim tepemde oturuyo sadece iki eltiyiz ve o benden 5 yaş büyük neyse konumuz bu değildi şekerimailemden uzak yaşamak beni çok etkiledi ..babam benim ilk aşkımdı eşimde ikinci aşkım oldu..bizim ailemiz çok sıcaktı herkes çok rahattı,babamla arkadaş gibiydik yazınca çok duygulanıyorum canım gözyaşlarıma hakim olamıyorum bu aile çok soğuk anne,baba kavgalı aynı evde kimse birbiriyle konuşmuyo gidip gelmiyo adaptasyonum çok zor oldu her gece yatakta ağlardım hüngür hüngür eşimde bana dayanamaz ertesi gün sürpriz yapardı hala öyle ama ağlamıyorum şimdilerde çok şükür ...
saolsun onlar çok yardımcı oluyor çünkü çok borç var evlendgımz günden beri ödyorrlar ..ama bebek oldutan sonra herşey çok degşti been eve paar getrmeyınce dahada çok degştgını anlıyorum..kayınvalıdem tayzem zaten çok sevıyorum ama banaa haksızlık yapıldıgını düşünüyorum..altınlarımı,setimi,bebegıme takılan altınlara kadar verdim borçlar için..eşim bundan sonra yapmıyor hata inşlhda yapmaz ama ben evde oldugum için çok kötü oluyorum..kaynanam yazın çıkın kıraya dyor hiç birşeyım yok eşyam yok..evlenmeden önce 1 sene otrrz birlıkte sonra ödenır sizede ev alınır denmşti ama çocuk oolduktan sonra çok ama çok farklı oldu herşey eşimden yana deilde evdekılerden yana..şimdi yaza çıkıcaz bakalım butun zorluklar benı beklıyor..oglum küçük olmasa çalışırım ama ailemde uzakta...
tabı farklı kendıden uzak bır ailede olmak zor benım kayın valıdem yok uzakta ama ıyıdır sadece annemın hasta olusu etkılıo yanında olmayısım etkılıo benı bıde evde durmak ısssız sekılde okul okumuskken böle olmak esım de ıyı bana karsı bende agladım cok annemler geldı gıttı ıkı gunluıgune esya getıdıler ılk ay ama annemı gordum gıderken arkasından cıgerımden bısı koptu ınan bana nasıl agladım anlatam zor ya evlatsın annen baban uzak bızde baglıyızdır arkadas gıbıyızdır annemle babalma kardeısmle kalabalıgızdır ama koydu ya gelmek baska care de yoktu ısı evı burdaydı bılıodum böle olcanı ama esımıde cok severek evlendık 4 senedır tanısıyorduk dusun asker yolu bekeldım 15 ay bıde neleer yasadfık sukur ııyız mutluyuz sorun yok ama uzaklık elbet koyuyo sende zor zamanalr gecırmısın ama yıne kapını calan nasılsın dıen eltın varmıs bak ne kadar ıyısınız bılmıom ama benım apartman ruh yaa bıldıgın korkutucu:)
anladım cnm rabbım kolaylık versın evt bazı seyeler donem donem degısıyo malesef ne kadar ııde olsalar bısıosler yalıs ve senın ıstedıgın gıbı olmayabılıo.rabbım hyrlısını eylesın ınsss bebek varken calısman zor kım bakacak kayın valıden bakmaz mı annenlerde uzakmıs sukur yapmıosa ıyı evt altınalrını vermısın fedakarlık yamısın nden huzur olsun dıe suan elde avucta yok nasıl hayat kurcan dımı ne dıyen ınss hersey ıı olur cnm ev ev ustune omuyo ama saolsunalr destekelrı oluyormus bak ınss gonlune gore olur hersey
sende hepsinin ziline bas bööö de kaç gitşaka bi yana eltim tepemde ama sofra bezilerini tepemde sirkeler direk balkonuma girer çöpleri hiç demez sofra bezi sirkeleyebilirmiyim?üstelik yasak bizim apartmanda altımızda güzellik merkezi var benim altımdada kayınvalidem var o da hasta yatakta görümcem pskolojık hasta 35 yaşında depresyon hapları kullanıor bekar o bakıyor annesine .gerçi ondan başka kimse bakamaz kayınvalideme benim annemde hasta kalp hastası,nefes darlığı var hiç iş yapamıyo bende gittiğimde evi baştan aşağıya temizlerim.kaynanamlarada yemek yaparım arada ama ..
bende ilk aylar kapı dışarı çıkmadım tüm gün pc başında yada televizyon izlerken geçiyordu. Şimdiki aklım olsa direk kurslara giderdim çok güzel yemek kursları pastacılık vs kurslar var ve ismek hemen hemen her yerde var o yüzden sıkıntı yaşamazsın.
ailem uzakta izmrdeler ben istanbuldayım.. kaynaanm bakamaz kendı ben bakamam diyor zaten..ebbegım 3 aylık daha bir kez bile bırakıp bir eyre gidemıyorum çünkü ben bakamam diyip çıkıyor aradan..teyzemın 3 oglu var 2syle 2 ablam evlı üçnsylede bene evliyım..ablamlarda istanbulda ama biri tuzlada diegrı pendıkte..onlarda bakamaz çnkı onlarnda çocukları var..anlıcagınız kımseden bana ne yazıkkı fayda yok...
Güz cadısına katılıyorum, boş kalınca insanın aklına pek gelmiyor böyle şeyler ama vakit değerlendirmek için öyle güzel ve eğlenceli şeyler var ki bunları vaktin kalmadığında fark ediyorsun :44: Ahhhh ahhh şimdi ki aklım olsa aynı anda bir kaç kursa birden giderdim :26:
Yazılım üzerine mi okudunuz? Java ya da C# biliyorsanız küçük küçük telefon uygulamaları yazabilirsiniz. Hem körelmemiş olursunuz hem de vakit geçer. Eşinizle aynı meslek grubundansanız akşamları yaptığı işe ortak olun, ikiniz birlikte yapın. Bir süre sonra dışardan size de iş getirir.
hım baya zorlu durumlar mevcut ama neselı bırısın bakasana o önemlı yınede:) rabbım kolaylık versın en dıyem zor sneınde cnm yaa öle seyı bende sevmem aslında rabbım sıfa versın hepsıne cnm hasta olunca el kol baglı tabı
evet çok neşeliyimdir arada amagüleceksin hayatta en önemli kuralımdır benim yoksa insan kafasına taktıkça birsürü hastalık çıkıyo bedeninde,ruhunda ben bekarken 17 yaşımda stres yüzünden safra kesem kum,taş ürettiği için ameliyet oldum çok nadir durum demişti dr.bende dr a dedimki sana babaannen annen yoğunbakımdayken ve sen okula gidiyorken annen ölecekmiş baban yeni kadın alacak hadi iyisiniz dese ne yaparsın dedim baktı kaldı dedi pskoloğa git istersen ya sonra anladım kii insanların saçma cümleleriyle ömrünü heba etme gül geç dünyaya bi kere geliyorsun
evt yazılım uzerıen yanı söyle sölim ıkı yıllık programlama ıkuduk aynı mezunuz okluldan aksamları bana madem sevdır öğret dıyorum ben cok donanımlı degılım tek basıma da pek ıcımden gelmıo dedıgım gıbı sevemedım cok bölumu mecburıyetten sectık sona esımle tanıstık ı-okulu bıtırdık ama bilgi pratıklık sıfır oldugundan ben esım ögretsın sevdırsın özendırsın ıstıyom evde ama o dsardanda ısn yapıo yogun bana otur ögren demekten basak bısı bılmıo:) ben html ve c sarp görduk ama okulda sadece ama esım 10 seneyı geckın bu ısın ıcınde
bend eguluyorum cnm bende zor zamanlar gecırdım cok ve ondan bazı seyelr gıttı ıcımden anca yerıne koyuyorum ıste sukur hımm baya zor zamanlrmıs sneınde annen ıcın uzuldum basın saolsun baban da baska kadınla mı evlendı rabbım kolaylık versın
Anladım. Mesleği sevmeyince zor. Hevesin olması lazım. Eğer bir gün hevesin gelirse internetteki kaynaklardan ufak ufak öğrenebilirsin. Her şeyi tek tek anlatıyorlar. "telefona uygulama yazmak" diye arat ilk microsoftun sitesi geliyor zaten. Sistemi kurmakta sıkıntı yaşarsan eşine sorabilirsin.
Ek işe ihtiyacınız var mı? Bence en azından sen alışıncaya kadar akşamlarını boşaltsa iyi olurdu. Uşaktan kız alıp, eve getirip, çalışmama koşulu koşup, akşamlarını da pc başında geçirmekle olmuyor bu işler.
Ben şimdi düşünüyorum çalışmasam ne yapardım. Şu butik kurabiyeler var ya ya da pastalar. Onlardan yapmayı denemek isterdim. Şekilli falan. Fotoğrafçılık kursuna gitmek isterdim. İstanbul'dasın bütün sokaklar fotoğraf için birebir.
senınle aynı durumdayım. ant.dan ank.ya göctuk. aylardr burdaym ısınamadım ne sehıre ne eve. burda bı ıkı ark var calısıolar gorusemıoruz.ewımn oldugu yer sakın bı yer komşuluk yok ınsan yok.butun gun kendı kendımleyım. bırazda buyuzden cocuk ıstedım allah nasıp ettıde hamılelıgımle avunuyorum..:2: sende bebek yap..baska turlu kafayı yersın..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?