kızlar bildiginiz gibi yeni birisiyle görüşüyorum ama bu sefer temkinliyim mesafemi koruyorum zaten oda yasından dolayı sanırım biraz agır böle devam ediyoruz ama görüntüsü aklıma gelince hayallerim yıkılıyo
Güldürdün beni tatlım ya :)
Hepimizin eşi Kıvanç Tatlıtuğ ya da Kenan İ.oğlu olamaz di mi :)
Önemli olan sana ne kadar değer veriyor? Seni anlıyor mu?
Biraz zaman geçtikten sonra bak bakalım seviyor mu?
Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter der büyüklerimiz, ciddi bi ilişkide dikkat edilecek şeylerde kesinlikle ilk sıralarda güzellik olmamalı diye düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsunn inşallah
Dışını beğenmediğinin içi nasıl beğeneceksin durumundasın ama sana karşı tutumu saygısı sevgisi ne alemde huzur verebiliyormu bunlar önemli tanımaya çalış bakalım bir güzelliğini yakalarsın belki hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Dışını beğenmediğinin içi nasıl beğeneceksin durumundasın ama sana karşı tutumu saygısı sevgisi ne alemde huzur verebiliyormu bunlar önemli tanımaya çalış bakalım bir güzelliğini yakalarsın belki hakkında hayırlısı olsun inşallah.
tanımaya calışıyorum işte bi eksisini görmedim gayette iyi ilgileniyo hatta ben pas vermiyorum soguk yazıyorum biraz malum 6 yılımı verdim canım dedim bıraktı gitti daha dikkatli davranıyorum olgun bu belli zaman göstereck artık herkes olumlu bakıyo bilmiyorum
aman kabına, reklamına vurulduğun salçanın içinin küflü olmasındansa, beğenmediğin teneke kutuda ki salçanın lezzetli olması daha iyi.
her zaman aynı kalmıyoruz hem insan sevdiğinin dışından önce içine önem verir. bence biraz daha zaman geçirip, tanımaya çalış.
aman kabına, reklamına vurulduğun salçanın içinin küflü olmasındansa, beğenmediğin teneke kutuda ki salçanın lezzetli olması daha iyi.
her zaman aynı kalmıyoruz hem insan sevdiğinin dışından önce içine önem verir. bence biraz daha zaman geçirip, tanımaya çalış.