Danıştım avukata. Öyle bir ayarlama yapacaz ki, ben eve çıkınca dava açılmış olacak. Yani bir gün önce işleme koyar sanırım.Evi davayı açmadan terketmeniz mahkemede kusur sayılır diye biliyorum ama, avukatıniza iyice bi danışın isterseniz...
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım her şey iyi olur güçlü dur senMerhaba.
Daha önce konu açmıştım boşanma ile ilgili.
Ev buldum ama şu anda oturduğum eve yakın. muhit ve ev muhteşem. aidatiyla beraber 1270 lira, biraz pahalı. Kardeşim evini biraz uzakta tut diyor haklı olarak. Babası bizi bulursa rahat bırakmaz diye. Ev yok arkadaşlar kac gündür bakıyorum. Ucuzları çok kötü , iyi evler de çok pahalı. Sizce sakıncası olur mu?
Avukat da buldum. Ayrı eve çıkar çıkmaz davayı açacaz. Böyle yapıyorum çünkü sürpriz olsun ona:)) doğumgünü hediyesi. Dün şehir dışına gitmiş iş gereği, dışardan eve gelince farkettim. Hiç haber vermedi.
Garip duygu gitgelleri yaşıyorum. Bazen üzüntü, bazen heyecan, endişe ...
Herşey iyi olacak dimi:)
Sizi hatırladım konunuzu yazmıştınız eşinizin psikolojik siddetini en son sandalye falan kaldırmıstı size . Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim bütün kadınlar böyle güçlü olabilse keşkeMerhaba.
Daha önce konu açmıştım boşanma ile ilgili.
Ev buldum ama şu anda oturduğum eve yakın. muhit ve ev muhteşem. aidatiyla beraber 1270 lira, biraz pahalı. Kardeşim evini biraz uzakta tut diyor haklı olarak. Babası bizi bulursa rahat bırakmaz diye. Ev yok arkadaşlar kac gündür bakıyorum. Ucuzları çok kötü , iyi evler de çok pahalı. Sizce sakıncası olur mu?
Avukat da buldum. Ayrı eve çıkar çıkmaz davayı açacaz. Böyle yapıyorum çünkü sürpriz olsun ona:)) doğumgünü hediyesi. Dün şehir dışına gitmiş iş gereği, dışardan eve gelince farkettim. Hiç haber vermedi.
Garip duygu gitgelleri yaşıyorum. Bazen üzüntü, bazen heyecan, endişe ...
Herşey iyi olacak dimi:)
Amin canım inşallah. Kendimi güçlü sanıyorum ama sonra birden bir hüzün basıyor, özellikle dışarda baba kız görünce ..Rabbim hakkında hayırlısını versin canım her şey iyi olur güçlü dur sen
insansın canım tabi ki üzüleceksin de. taştan duvar gibi duygusuz olmuyo maalesef.. güçlüsün ki bunları yapıyosunAmin canım inşallah. Kendimi güçlü sanıyorum ama sonra birden bir hüzün basıyor, özellikle dışarda baba kız görünce ..
Çok teşekkür ederim. Hayır çünkü konuşmaya asla değmez. Zaten sorunlu biri, daha da cirkinlesir diye hiç bahsetmedim hatta dizideki gibi çaktırmadım:) normal bir insan olsaydı anlaşarak tek celsede boşanırdık ama maalesef..Sizi hatırladım konunuzu yazmıştınız eşinizin psikolojik siddetini en son sandalye falan kaldırmıstı size . Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim bütün kadınlar böyle güçlü olabilse keşkeTamamen bittiğini ona söylemediniz mi peki
Teşekkür ederim içime su serptin.. bu hüzün de geçecek inşallahinsansın canım tabi ki üzüleceksin de. taştan duvar gibi duygusuz olmuyo maalesef.. güçlüsün ki bunları yapıyosun
O zaman biraz sizi zorlayabilir başlarda buna hazırlıklı olduğunuza inanıyorumÇok teşekkür ederim. Hayır çünkü konuşmaya asla değmez. Zaten sorunlu biri, daha da cirkinlesir diye hiç bahsetmedim hatta dizideki gibi çaktırmadım:) normal bir insan olsaydı anlaşarak tek celsede boşanırdık ama maalesef..
Yurtdışına gidip 8 ay gelmediği olmuştu yine öyle farzederim:) evet değil mi zaman en güzel ilaç.. her şey daha güzel olacakO zaman biraz sizi zorlayabilir başlarda buna hazırlıklı olduğunuza inanıyorumUmarım çok yıpranmazsınız da kabullenir . Bu arada ilk zamanlar zor geçiyor anlıyorum hislerinizi benim 3 ay oldu evden çıkalı ilk 1 ay çok zor geçmişti dışarıda baba kız görme meselesi mesela yazdığınız gibi Ama geçiyor günden güne iyileşiyorum babaları ölmedi ki yine yaparlar baba kız günleri
Umarım teşekkür ederimZamanla her sey cok daha iyi olacak. Kisin sonu bahar.
İnşallah sağolun. Gece çok düşündüm tutacam evi. Umarım kızımı gözü görmez aramaz sormaz çok amin.Hayırlı olsun tebrik ederim. Bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız inşallah. Ev de içinize sindiyse tutun. Umarım sizi rahatsız etmez. Onun da işine geleceği için pek sanmam. Bakmayın öyle kızım kızım ayakları çektiklerine, boşanınca gözleri dahi görmüyor. Çocuklarını bile kadınlara karşı kullanmakta beis görmüyor haysiyetsiz yaratıklar.
Neden böyle istiyorsunuz o kısmı açıklar mısınız neden kızını görmesin vardır mutlaka bir sebebiniz o yüzden soruyorum ben mesela kızım baba yokluğu çekecek diye ödüm kopuyor gelip görsün istiyorum hepİnşallah sağolun. Gece çok düşündüm tutacam evi. Umarım kızımı gözü görmez aramaz sormaz çok amin
İnşallah sağolun. Gece çok düşündüm tutacam evi. Umarım kızımı gözü görmez aramaz sormaz çok amin.
Çok teşekkür ederim. Hayır çünkü konuşmaya asla değmez. Zaten sorunlu biri, daha da cirkinlesir diye hiç bahsetmedim hatta dizideki gibi çaktırmadım:) normal bir insan olsaydı anlaşarak tek celsede boşanırdık ama maalesef..
Kızımı kaçırmaya kalkar ,kızım üzerinden beni üzer diye.Neden böyle istiyorsunuz o kısmı açıklar mısınız neden kızını görmesin vardır mutlaka bir sebebiniz o yüzden soruyorum ben mesela kızım baba yokluğu çekecek diye ödüm kopuyor gelip görsün istiyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?