Yeni hayatımda bazı sorunlar,iş ve aile..

İşin kötüsü bunları böyle anormal yetiştiren de ablam...Knedisi de böyledir zaten...Zamanında söyledim ama söylettırmıyor zatençç

Para isteyene vermeyeceksin nokta! o zaman el mi yaman bey mi yaman görürsün
ha evi satmanı isterlerse satarım ama 3. bir kişiye satarım tanıdık kimseye satmam bu yüzden satma lafını rafa kaldırın satmıyorum para da vermiyorum beğenmiyorsanız yapacak birşey yok diyeceksin ablan da olsa saygı duymayı bilmeli

Sen bu insanların teyzesini farkındasın değil mi... Yani onlar senin büyüğün değil, sen onların büyüğüsün. Niye çekiyorsun o kadar afra tafrayı. Ben senin yerinde olsam onlar gitmeden ben kapıyı gösterirdim. Ablan da zaten maşallah çok güzel çocuk yetiştirmiş! Hiç umrunda olmasın. Küçük çocuk değiller. Eşek kadar olmuşlar. Ne halleri varsa görsünler. Yaptıkları resmen edepsizlik. Ablanın yaptığının da onlardan arta kalır yanı yok. Eğer annen onların sizinle kalmasında ısrarcıysa acil kendi evine çık. Hiç mecbur değilsin bu tip insanları çekmeye.

Güzel gözlemlemişin. Bende okuduğumda 35 yaşında olgun bi bayan deyilde ergen bi kız konusu gibi geldi.

Canım 18 yaşındaki ergeni markete göndermenin nesi kötü anlamış değilim...Aksamustu sıcakta da değil..Bukadar bencillik olmaz..Butun gun evde olan insnalar bunlar...Bnese çalışıyorum ve eve maddi katkım var....Benim haklarım ne olacak:)Bayıla bayıla yapmama meselsi de değil..Öyle bir tuhaflar bunlar yetiştirilme olarak..Ablam yetiştirdi maalesef böyle..Ergen konusu nerde gördünüz anlamadım...Evdekiler ergen ben ne yapayım..

Yani bir koruma halleri var birbirlerini..Beni koruyan yok bir tek:)

Bence ayrı bir eve taşının. Yalnız başınıza kafa dinlersiniz. Üstelik evin kontrolü de tamamen size ait olur. Başkasının karışmayacağı düşüncesi bile insanı yalnız yaşamaya itiyor. Gerçi ben olsam yaşayamam. Çünkü evde tek başıma durmaktan korkuyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…