- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Teşekkür ederim Samimiyetin için.başın sagolsun...
aslında yalnızlık daha guzel hayatı daha kolaylastırıyor.
ve gercekden gereksız ınsanları hayatımızdan cıkarıp etrafdan arındırmak gerekıyor. gıttıler dıye de uzulmemek gerekıyor
kırlı camasır gıbı
tozlu ev gıbı
temızlık yaptıktan sonra uzuluyor musun gıttı cıktı bu pıslık hayatımdan dıye yok e yarı yolda kotu sekılde bırakan adama nıye uzuluyorsun buda manevı temızlık kahve yap kendıne otur ıc mıs gıbı vallahı :)
ıstedıgın zaman bız burdayız takma kafana hayat uzulmek ıcın cok kısa
Teşekkür ederim Samimiyetin için.
Buruk halimle sadece böyle Şükran iletiyorum.
Çok teşekkür ederimBaşınız sağolsunguneykarimkure .. Bu hayal kırıklığı zor olmuştur anlıyorum ama böyle korkak insanlar boşverin hiç olmasın hayatınızda. Daha da fazla zarar verip çok daha kötü bir zamanda da gidebilirdi ilerde. Tedavilerinize devam edin, sabırlı olmaya çalışın çünkü inanın geçecek ve çok iyi hissettiğiniz günler de gelecek. Sakin olun tabiki bunun için de onun gitmesini kişiselleştirmeyin, bu onun insanlığının göstergesidir, asla tedavi görmenizle vs bağdaştırmayın.
Çünkü asgari maaşını ailesine veriyorduNeden ona para harcatmadın.
Zıkkımın kökünü yesiner kişiye ilişki boyunca tek kuruş harcatmadım
Kendine yakışanı yapmış dingil.ayrıldı, çok çirkin sözlerle.
Elbet yüzüm gülecek.İnşallah en kısa sürede atlatırsın bu durumu. İleride bi gün bi bakmışsın hepsi olmuş bitmiş, geçmişe bakınca gülüp geçersin belki?
En kötü günlerinde yanında olmayan hiç olmasın daha iyi.
Başın sağolsun.
Yere batsın ilişkiZıkkımın kökünü yesin
Kendine yakışanı yapmış dingil.
Allah tedavi sürecinde yardımcın olsun.
Umarım gerçekten seni senden daha çok sevecek,bir olacağın,ben değil biz olacağın bir ilişkin olur ve mutlu olursun.
Çok teşekkür ederim
Bana söylediği ve söz verdiği bambaşka.
Alışırım elbet, ama
Çok yaktı canımı
Umıdumu kaybetmedim"günün en karanlık vakti güneşin doğmasına en yakın zamandır." bunu unutma inşallah güzel günler görürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?