- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Ben de öyle kötü günler geçirdim ki, allahım dedim tamam bundan daha kötüsü başıma gelemez... Eşimle o zaman sevgiliydik ve bana derdi ki, söz veriyorum geçecek bu günler, geçmişe bakınca gülüp eğleneceğiz, derdi.Elbet yüzüm gülecek.
Hiç tanımayan birinin, iyi dileklerini nasıl mutlu etti
Ben şunu söylüyorumEvet anlıyorum, birine inanmak ve hayal kırıklığına uğratmak gerçekten incitici. Olaya şöyle bakmaya çalışın; en niyahetinde o da bir insan işte. Demekki verdiği sözü tutabilecek yeterlilikte değilmiş. Bilirsiniz biz de bazen sözler veririz ama tutamadığımız da olmuştur. Ben böyle büyük sözler vermeyi hep yanlış bulurum zaten. Çünkü koşullar, hayat ve insanlar değişir, değişebilir. Bu tabiki hiç kimseye güvenemeyecek miyiz demek değil. Elbette güvenilecek insanlar var ama insanın zayıflıkları olduğunu da hiç bir zaman unutmamalıyız. Büyük ya da küçük bir yanılma payı hepimiz için vardır.
Ben de sezmiştim bir araBazen gerçekten yalnız olmanın kıymetini bilmiyoruz...öyle kötü ki dünya kirlenmiş filan gibi şeyler saçmalamayacagim evet biz bu hale getiriyoruz kendimizi zeminini hazırlama arkadaşım bir daha birine tek kuruş harcatmadim olayini yaşama yani harcama yapılacaksa birliktelik bu birlikte olmalı neyse olan olmuş ama ne mutlu ediyorsa seni onu yaşa anlat gül bağır çağır sev ya da aşık ol ne yaparsan yap kendin için yap akraba aile kavramını bir kaç sağlam dost ile halledebilirsin ben inanıyorum güçlü bir yapı seziyorum sende hiç kimse yalnız değildir bizleri somut olarak görmesende buradayız hiç üzülme
ben aşka küsmemeyi, her teklif edene ok derim diye yorumlamadım.Zor bir süreç atlatıyorsun sabır dilerim
Şu dönemde hayatına yeni insanlar alman doğru değil bana kalırsa çünkü senin önceni bilmiyorlar seninle şuan bulunduğun durumla tanırlar buda pek verimli bir ilişki olmaz sanırım
Kendine izin ver zaman tanı
Üç tip insan vardır
Birincisi ekmek gibidir; her gün onu ararsın. İkincisi ilaç gibidir; lazım olduğunda ararsın. Üçüncüsü mikrop gibidir; o seni arayıp bulur.
Hayatına giren şu üçüncü tipi ele gitsin
canım :))))Ben de öyle kötü günler geçirdim ki, allahım dedim tamam bundan daha kötüsü başıma gelemez... Eşimle o zaman sevgiliydik ve bana derdi ki, söz veriyorum geçecek bu günler, geçmişe bakınca gülüp eğleneceğiz, derdi.
Şimdi ben de sana söz veriyorum, geçecek.
Rica ederimben aşka küsmemeyi, her teklif edene ok derim diye yorumlamadım.
Kimse olmasa da oluyor, hala hayattayım
:))
Teşekkür ederim yorumunuz için
Tedavi gördüğüm uzmanlar da bunu söylüyor.Başınız sağolsun. Bu acı uzun süreli olacaktır eminim. Evet hayat devam ediyor. Duygularınızı hor kullanacak bir sürü duygusuz insan var dışarıda. İlgi istemek,şefkat istemek anne baba dışındakiler için ''şımarıklık ''olarak isimlendiriliyor. Halbuki anne baba koşulsuz ve sonsuz bu noktada. Bu yüzden yitip giden her duygusuz kişi için dibine kadar üzülün buna bir zaman tanıyın. Ama sonra kalkın ayağa. İnsanız hislerimizle varız. Hiçbir hissinizi köreltmeyin yine sevin insanları. Ama seçici olun. Hayatın size gösterdiği zorluklara karşı tökezlememek için sürekli ayağınıza bakınca etraftaki başka güzelliklrri kaçırıyoruz biz hep. Bırakın bu adamda böyle gitsin hayatınızdan. Ama sadece gitsin. Kabullenin. Sizden götürmesin. Sadece gitsin.
Ben şunu söylüyorum
Uzaktan, bakıp yorum yapmak çok kolay
Ama işin içinde olunca öyle olmuyormuş, anladım
Burda, boşan ayrıl ben olsam durmam yazan kadınlar,
Belki onlar gibi yazmıştım eskiden
Ama hiç de kolay değil
Hem de en kritikt dönemdeRica ederim
Ben sadece aşktan söz etmiyorum yeni insanlar yeni ilişkilerden bahsediyorum
Tabi ilişkiler içerisinde en yıpratıcı olanı olumsuz aşktır
Herkes yandıBöyle zor süreçleri geçirmiş, hayal kırıklığına uğramış ve depresyonun dibini görüp tedavi olmuş biri olarak söylüyorum bunları. Üstelik annesi tarafından terkedilmiş ve bunun izi zaten varken hayal kırıklığına uğratılmış biriydim. Aynı yollardan geçtim, hiç geçmeyecek sandığım günler aylar geçirdim. Kendimle büyük mücadeleler verdim ve geldiğim noktada kendimle gurur duyuyorum. Gönül rahatlığıyla söylüyorum ki 'yanmak' lazımmış bazen, bambaşka bir insan olabilmek için. Umarım sizin için de herşey yoluna girer..
Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardı.canım :))))
insallah
Her zaman daha iyisi vardır
Değil mi
Gözüne, yüzüne, kulağınaEvet çok zor,için yanar sanki gerçekten tutuşmuş bi çıra yutmuşsun gibi.sanki o yangın manevi değildir her iddiasına varsındır somuttur o yangın ama bakarsın kül olmuyorsun yanıp duruyorsun su içince de geçmiyor.Aslında o yangın hiç geçmeyecek zaten,sönmeyecek ama bi parçan olacak alışacaksın.bazen yok olmuş gibi olacak hissetmiyorum sanıp eksiklik duyacaksın,ama hava kararınca anlayacaksın ki hala orda.oh diyeceksin neyse hâlâ ordaymış parçam.bi süre sonra da o yangın oradayken de eğlenip gülmeye başlayacaksın.çünkü bitmesini beklersem daha çoook beklerim en iyisi hayata devam etmeli diye düşüneceksin.
Unutmayacaksın yalana gerek yok,alışacaksın.
Allah'ım bu mübarek günlerde sana yaşama gücü,umudu ve rahat güzel uykular nasip etsin.Önüne bakmana yardımcı olsun,bir süre için zamanını su misali akıtsın.
Her zaman yanındayım,yanındayız.
Herkes yandı
Kendine göre ateşi var herkesin
Ben dedim
Yanmıyorum, artık yanmak bile bitti.
Tamam dedi.
Ve gitti
Biliyorum o duyguyu, "Ben sana zaman ayırmak zorunda değilim,istemiyorum arkadaş bi süre kadın bile görmek istemiyorum.sen hayatımdan çık,bir daha da benim için ağlama.bıktım göz yaşlarını görmekten, istenmediğini ne zaman idrak edeceksin" vs.vs. gururumdan anlatamadığım daha nice şeyler duydu bu kulaklar.hem de yıllarını feda ettiği,hayatını düzeltmek için kendinden bile vazgeçtiği bi adamdan.Ama sonra ne oldu,benliğimi ruhumu aklımı duygularımı ve yasama isteğimi kaybettiğim sırada karşıma bir melek çıkardı rabbim ve şu an yanımda tısır tısır uyuyor mis kokulumGözüne, yüzüne, kulağına
İstenmiyorsun diye
Böğürmesi
Nasıl diyeyim, bir türlü hayal edemiyorum istemediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?