Yeni hayatın ilk gecesi

Elbet yüzüm gülecek.

Hiç tanımayan birinin, iyi dileklerini nasıl mutlu etti
Ben de öyle kötü günler geçirdim ki, allahım dedim tamam bundan daha kötüsü başıma gelemez... Eşimle o zaman sevgiliydik ve bana derdi ki, söz veriyorum geçecek bu günler, geçmişe bakınca gülüp eğleneceğiz, derdi.

Şimdi ben de sana söz veriyorum, geçecek.

Bazen gerçekten yalnız olmanın kıymetini bilmiyoruz...öyle kötü ki dünya kirlenmiş filan gibi şeyler saçmalamayacagim evet biz bu hale getiriyoruz kendimizi zeminini hazırlama arkadaşım bir daha birine tek kuruş harcatmadim olayini yaşama yani harcama yapılacaksa birliktelik bu birlikte olmalı neyse olan olmuş ama ne mutlu ediyorsa seni onu yaşa anlat gül bağır çağır sev ya da aşık ol ne yaparsan yap kendin için yap akraba aile kavramını bir kaç sağlam dost ile halledebilirsin ben inanıyorum güçlü bir yapı seziyorum sende hiç kimse yalnız değildir bizleri somut olarak görmesende buradayız hiç üzülme

Ben şunu söylüyorum
Uzaktan, bakıp yorum yapmak çok kolay

Ama işin içinde olunca öyle olmuyormuş, anladım

Burda, boşan ayrıl ben olsam durmam yazan kadınlar,
Belki onlar gibi yazmıştım eskiden

Ama hiç de kolay değil

Başınız sağolsun. Bu acı uzun süreli olacaktır eminim. Evet hayat devam ediyor. Duygularınızı hor kullanacak bir sürü duygusuz insan var dışarıda. İlgi istemek,şefkat istemek anne baba dışındakiler için ''şımarıklık ''olarak isimlendiriliyor. Halbuki anne baba koşulsuz ve sonsuz bu noktada. Bu yüzden yitip giden her duygusuz kişi için dibine kadar üzülün buna bir zaman tanıyın. Ama sonra kalkın ayağa. İnsanız hislerimizle varız. Hiçbir hissinizi köreltmeyin yine sevin insanları. Ama seçici olun. Hayatın size gösterdiği zorluklara karşı tökezlememek için sürekli ayağınıza bakınca etraftaki başka güzelliklrri kaçırıyoruz biz hep. Bırakın bu adamda böyle gitsin hayatınızdan. Ama sadece gitsin. Kabullenin. Sizden götürmesin. Sadece gitsin.

Ben de sezmiştim bir ara
Sonra üst üste gelen herşe
ben aşka küsmemeyi, her teklif edene ok derim diye yorumlamadım.

Kimse olmasa da oluyor, hala hayattayım

:))

Teşekkür ederim yorumunuz için

canım :))))

insallah

Her zaman daha iyisi vardır

Değil mi

ben aşka küsmemeyi, her teklif edene ok derim diye yorumlamadım.

Kimse olmasa da oluyor, hala hayattayım

:))

Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim
Ben sadece aşktan söz etmiyorum yeni insanlar yeni ilişkilerden bahsediyorum
Tabi ilişkiler içerisinde en yıpratıcı olanı olumsuz aşktır

Tedavi gördüğüm uzmanlar da bunu söylüyor.

Henüz ilişki hakkında konuşmadık, lakin farklı şeyler duymam herhalde.

Böyle zor süreçleri geçirmiş, hayal kırıklığına uğramış ve depresyonun dibini görüp tedavi olmuş biri olarak söylüyorum bunları. Üstelik annesi tarafından terkedilmiş ve bunun izi zaten varken hayal kırıklığına uğratılmış biriydim. Aynı yollardan geçtim, hiç geçmeyecek sandığım günler aylar geçirdim. Kendimle büyük mücadeleler verdim ve geldiğim noktada kendimle gurur duyuyorum. Gönül rahatlığıyla söylüyorum ki 'yanmak' lazımmış bazen, bambaşka bir insan olabilmek için. Umarım sizin için de herşey yoluna girer..

Rica ederim
Ben sadece aşktan söz etmiyorum yeni insanlar yeni ilişkilerden bahsediyorum
Tabi ilişkiler içerisinde en yıpratıcı olanı olumsuz aşktır
Hem de en kritikt dönemde

Bile bile gelen, kabullenen

Ay yok bıktım diyip giden
Tecrübesi, kime ne anlatayım derdi

Evet çok zor,için yanar sanki gerçekten tutuşmuş bi çıra yutmuşsun gibi.sanki o yangın manevi değildir her iddiasına varsındır somuttur o yangın ama bakarsın kül olmuyorsun yanıp duruyorsun su içince de geçmiyor.Aslında o yangın hiç geçmeyecek zaten,sönmeyecek ama bi parçan olacak alışacaksın.bazen yok olmuş gibi olacak hissetmiyorum sanıp eksiklik duyacaksın,ama hava kararınca anlayacaksın ki hala orda.oh diyeceksin neyse hâlâ ordaymış parçam.bi süre sonra da o yangın oradayken de eğlenip gülmeye başlayacaksın.çünkü bitmesini beklersem daha çoook beklerim en iyisi hayata devam etmeli diye düşüneceksin.

Unutmayacaksın yalana gerek yok,alışacaksın.

Allah'ım bu mübarek günlerde sana yaşama gücü,umudu ve rahat güzel uykular nasip etsin.Önüne bakmana yardımcı olsun,bir süre için zamanını su misali akıtsın.

Her zaman yanındayım,yanındayız.

Herkes yandı

Kendine göre ateşi var herkesin

Ben dedim

Yanmıyorum, artık yanmak bile bitti.

Tamam dedi.

Ve gitti

Gözüne, yüzüne, kulağına
İstenmiyorsun diye
Böğürmesi

Nasıl diyeyim, bir türlü hayal edemiyorum istemediğini

Herkes yandı

Kendine göre ateşi var herkesin

Ben dedim

Yanmıyorum, artık yanmak bile bitti.

Tamam dedi.

Ve gitti

Hemen toparlanmaya çalışmanız zaten hiç sağlıklı bir tepki olmaz. Üzüntünüzü yaşayın içinizden geldiği gibi davranın, bunlar çok insani şeyler. Buraya yazıp paylaşmanız da size iyi gelecek. İnsanız sonuçta, bazen teselliler yetmez sadece acısını yaşar insan. Psikoloğunuzla da paylaşın bu durumu, çünkü annenizle ilgili de bir yas süreci geçirdiğiniz için bu durum sizi daha farklı etkileyebilir.

Gözüne, yüzüne, kulağına
İstenmiyorsun diye
Böğürmesi

Nasıl diyeyim, bir türlü hayal edemiyorum istemediğini
Biliyorum o duyguyu, "Ben sana zaman ayırmak zorunda değilim,istemiyorum arkadaş bi süre kadın bile görmek istemiyorum.sen hayatımdan çık,bir daha da benim için ağlama.bıktım göz yaşlarını görmekten, istenmediğini ne zaman idrak edeceksin" vs.vs. gururumdan anlatamadığım daha nice şeyler duydu bu kulaklar.hem de yıllarını feda ettiği,hayatını düzeltmek için kendinden bile vazgeçtiği bi adamdan.Ama sonra ne oldu,benliğimi ruhumu aklımı duygularımı ve yasama isteğimi kaybettiğim sırada karşıma bir melek çıkardı rabbim ve şu an yanımda tısır tısır uyuyor mis kokulum

Başınız sağ olsun.

Elbet buradaki yorumlar, yazılanlar kadar biliniyor insanlar ama ben erkek arkadaşınızın "Şımarıksın" lafını, kendi gelişiminiz için irdeleyin derim. Nitekim burada bir iki konuda, olmayacak yerde çok ağır ve bencil yorumlarınıza şahit oldum. Belki psikolojiniz bozuktu o an, olabilir. Ama artık ne kadar hoş değilse ve rahatsız edici bir his uyandırdıysa, o yorumunuz, siz ve devamındaki polemiğiniz, hafızamda kalmış.

Bu dünya gelip geçici . Hepimiz bir müddet sonra tek basimiza koşturmaya başlıyoruz. Kimi ailesini kimi evladını kimi eşini kaybediyor .. Hayat devam ediyor nihayetinde . Kalkıp silkelenip bu hayatin üstesinden gelmelisin.
Kötü şeyler yaşamışın ama daha kötü şeyler yaşayanda var.
Öldürmeyen acılar güçlendirir.
Öyle bir dik basmalisinki yere öyle cesur kendine inanan hayattan zevk almaya çalışan insan olmalısın ki hayatın tadını çıkarabilesin.
Kendine acıma hersey geride kaldı ve tecrübeler edindin . Hata değil tecrübe olarak düşün. Gelecek günleri düşün . Bi romanın kahramanı gibi düşün kendini ve hayatınâ ona göre yön ver...
Ya hep acılarını hatırlarsın üzülür sun yada mutluğu takip edersin. Tarafını seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…