- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
En iyi arkadaş kitaptır. Akşamları okursan kendini hiç yanlız hissetmezsin.Eylülde annemi kaybettim. Psikolog, psikoterapist, psikiyatrist tedavi devam ediyor.
Öncesinde de parlak bir hikayem YÖK, ailevi durumlar yüZünden aşşalanarak büyüdüm, okulda.
Hiç akrabam yok,
Yakın arkadaşlarımla sadece telefonda görüşüyorum.
Maddi durumum iyi, er kişiye ilişki boyunca tek kuruş harcatmadım. Ama ben de battım, 6000 limiti olan kredi kart, 4000 bine yakın nakitim kül oldu,
Hayatımın en zor anında bana sokulan insan, bugün istemiyorum dedi.
Çünkü ona göre şımarıkmışım.
İlişkinin ilk gününde, tedavi olduğumu söyledim.
Durumu bilsin, yoksa gitsin istedim.
Israrla kaldı, söz verdi, hayal kurdu, inandırdı.
Ve ne komik :) bu sözü veren, tam tersini söyleyip ayrıldı, çok çirkin sözlerle.
Yeter gurununu yediğin, az bi sakinleş diyorum kendime
Gündüzler geçiyor da, akşam sizlere ihtiyacındaki var. Yalnız bırakmayın
Bugün üye olup, ne ara okudun?
Okudun da ne oldu?
Benim sürecim, tavrım bana özel, kimseyle kıyaslamayacağın kadar değerli.
Sen hayır şer dileme.
Git konumdan
Haklısınmaaşını ailesine vermesi sizin sorununuz mu , zaten annenizi kaybetmişsiniz başınız sağolsun, bir de bunun üzerine asalak birini çekmişsiniz , bence şükredin size iyilik yapmış sizden ayrılarak ve lütfen kendinizi kullandırmayın insanlara ,maddi durumunuzun iyi olması herşeyi sizin karşılamanız gerektiği göstermez
Hiç sanmıyorum, ama oldu da döndü diyelim,Geri döneceğini düşünüyorum, senden ricam döndüğü zaman bu yaşadıklarını unutma sakın.
Çok teşekkür ederim.En iyi arkadaş kitaptır. Akşamları okursan kendini hiç yanlız hissetmezsin.
Bende annemi kaybettiğimde psikolojik destek almak zorunda kaldım. Seni çok iyi anlıyorum.
Bir erkeğe asla çok bel bağlama, en azından helal süt emmiş biriyle karşılaşıncaya kadar dikkatli ol. Dıygularını savunmasızca önlerine serme. İyi niyetli olanı çok az. Ama tabi öz eleştirinide yap. Kimse kusursuz değildir. O yüzden sende nerede hata yaptıysan bir dahakine onu yapmamaya çalış. biz nasıl güçlü erkekleri seviyoruz. Onlarda güçlü kadınları seviyorlar. Erkekler zaten duygusal değiller. Bu yüzden duygusal dalgalanmalar yaşayan birisiyle fazla empati yapmak istemezler. Bu onları yorar.
Bana kendine haksızlık ediyormuşsun gibi geldi. Okulda aşağılandığını yazmışsın. Bence öyle bir şey yok. Sen komplekse kapılmışsın. Kendini asla değersizleştirme.
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.Inanin geciyor , anneniz huzur icinde yatsin , mekani cennet olsun
Bu kadar yakin birini kaybetmek cok cok zor , insanin ici yaniyor , kalbine bicaklar saplaniyor
Zaman gectikce acinin azaldigini goruceksiniz , sonra dimdik ayaga kalkacaksiniz
O herif de iyi ki gitmis , simdi caniniz aciyir ama bir sure sonra iyi ki diyeceksiniz
Dilerim kisa surede toparlar , hayatiniza sizi hak eden dege veren biri cikar
Hayat devam ediyor inanin hersey guzel olacak
İnsallah :)Öyle gündüzleri geçen bir şekilde canım nefes değil o adam onsuz yaşmayacak
Bırak ne hali varsa görsün biraz daha iyileş ne güzel bir hayatın olacak
Allah sizlerden razı olsun çok teşekkür ediyorum, ayrı ayrı en kıymetlisindenBaşınız sağolsun
Annenizin mekanı cennet olsun
Teşekkür ederim, iyi ki yazdımÖncelikle başınız sağolsun.
İnsan bu gibi durumlarda akrabanın, ailenin kıymetini daha cok anlıyor. Ama sanslısınız, arkadaslarınız destek olmuş size.
Diğer konuya gelince, ne kadar erken o kadar iyi olmuş. Ciddiyim. Yüzünüze gülüp, sizi sömürüp, yalandan ilgi alaka göstermiş. Bir de zaten o kadar yanındayım su bu diyen rrkekten uzak durmak gerekiyor malesef. Şükredin, daha cok bağlanıp ortada bırakılmamışsınız
Canım annen için başın sağ olsun diyecek söz yok. Ama degmeyecek bir adam için zerre üzülmeye değmez. İnan geçiyor bitiyor sukrediyorsun. Ben ilk eşimden ayrildigimda ölecek gibi hissetmistim ama bir pislikten arininca mutlu gunlerimin miladiymis anladım. Her şey gönlünce olsun..
Ben de dertleşiyorum ya sizlerle.erkeklerde bir durum kokusu alma ozelligi var sanirim ne zaman yıkığız bu zamani cok iyi bilip bizi en hassas yerimizden yakalamayi cok iyi beceriyorlar.
yerinde olsam hayatima birini almak yerine nette dahi olsa hic tanimadigim insanlarla konusur sohbet eder anlatir anlatir anlatir sonra kapatirim konuyu bukadar buyuk bir aciyla hayatina birini almayi dusunme bence herzamankinden daha cok can yakiyor daha cok yıkıyor çunku biliyorum
Burayi bu yüzden takip ediyorum işte, ihtiyacı olana el uzatmak , ihtiyacın olduğunda yardım almak içinAllah razı olsun. Çok teşekkür ederim.
Ben de iyi ki gitmiş diyorum.
Yaşadıklarımı sadece özetledim, bana yol gösteren, doğru olanı işaret eden yorumlar sayesinde ayndınlandım.
İyi ki yazmışım
başın sağolsun o kişiye muhtaç değilsin unutmaEylülde annemi kaybettim. Psikolog, psikoterapist, psikiyatrist tedavi devam ediyor.
Öncesinde de parlak bir hikayem YÖK, ailevi durumlar yüZünden aşşalanarak büyüdüm, okulda.
Hiç akrabam yok,
Yakın arkadaşlarımla sadece telefonda görüşüyorum.
Maddi durumum iyi, er kişiye ilişki boyunca tek kuruş harcatmadım. Ama ben de battım, 6000 limiti olan kredi kart, 4000 bine yakın nakitim kül oldu,
Hayatımın en zor anında bana sokulan insan, bugün istemiyorum dedi.
Çünkü ona göre şımarıkmışım.
İlişkinin ilk gününde, tedavi olduğumu söyledim.
Durumu bilsin, yoksa gitsin istedim.
Israrla kaldı, söz verdi, hayal kurdu, inandırdı.
Ve ne komik :) bu sözü veren, tam tersini söyleyip ayrıldı, çok çirkin sözlerle.
Yeter gurununu yediğin, az bi sakinleş diyorum kendime
Gündüzler geçiyor da, akşam sizlere ihtiyacındaki var. Yalnız bırakmayın
tam olarak soylemek istedigim buydu aslinda ayağa kalktiginizda tercihleriniz daha saglikli olacak bir daha boyle sacma insanlara pirim vermeyeceginize eminim aşka küsülmez yoksa :)Ben de dertleşiyorum ya sizlerle.
Aşka küsmedim yazarken kastım
Rahibe hayatı sürmeyeceğim, elbet birisi olur, mutluluk üfleyen
Arayışta değilim, bir kalkayım ayağa, onun da zamanı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?