Yeni hayatın ilk gecesi

Inanin geciyor , anneniz huzur icinde yatsin , mekani cennet olsun
Bu kadar yakin birini kaybetmek cok cok zor , insanin ici yaniyor , kalbine bicaklar saplaniyor
Zaman gectikce acinin azaldigini goruceksiniz , sonra dimdik ayaga kalkacaksiniz
O herif de iyi ki gitmis , simdi caniniz aciyir ama bir sure sonra iyi ki diyeceksiniz
Dilerim kisa surede toparlar , hayatiniza sizi hak eden dege veren biri cikar
Hayat devam ediyor inanin hersey guzel olacak

En iyi arkadaş kitaptır. Akşamları okursan kendini hiç yanlız hissetmezsin.
Bende annemi kaybettiğimde psikolojik destek almak zorunda kaldım. Seni çok iyi anlıyorum.
Bir erkeğe asla çok bel bağlama, en azından helal süt emmiş biriyle karşılaşıncaya kadar dikkatli ol. Dıygularını savunmasızca önlerine serme. İyi niyetli olanı çok az. Ama tabi öz eleştirinide yap. Kimse kusursuz değildir. O yüzden sende nerede hata yaptıysan bir dahakine onu yapmamaya çalış. biz nasıl güçlü erkekleri seviyoruz. Onlarda güçlü kadınları seviyorlar. Erkekler zaten duygusal değiller. Bu yüzden duygusal dalgalanmalar yaşayan birisiyle fazla empati yapmak istemezler. Bu onları yorar.

Bana kendine haksızlık ediyormuşsun gibi geldi. Okulda aşağılandığını yazmışsın. Bence öyle bir şey yok. Sen komplekse kapılmışsın. Kendini asla değersizleştirme.

maaşını ailesine vermesi sizin sorununuz mu , zaten annenizi kaybetmişsiniz başınız sağolsun, bir de bunun üzerine asalak birini çekmişsiniz , bence şükredin size iyilik yapmış sizden ayrılarak ve lütfen kendinizi kullandırmayın insanlara ,maddi durumunuzun iyi olması herşeyi sizin karşılamanız gerektiği göstermez

Bugün üye olup, ne ara okudun?
Okudun da ne oldu?
Benim sürecim, tavrım bana özel, kimseyle kıyaslamayacağın kadar değerli.
Sen hayır şer dileme.
Git konumdan

Ona buna saldırmaktan atlamışsınız. Konuları okumak için ille de üye olmak gerekmiyor.

Bu arada bu üslupla değil 3-5 bin, milyon dolar yedirseniz de yürümez. Paranızı boşuna saçmayın.

Haklısın

Şükür ki, bitti. Çirkenleşerek ayrılık olduğu için ona teşekkür etmek isteyeceğim aklıma gelmezdi.

Eyvallah diye bitseydi, fark edemeyecektim, dersimi alamayacaktım

Çok teşekkür ederim.

Ne kadar güzel yazmışsınız.

Güçlü görünmek zorunda olduğumu unutmuştum, fark ettim de
Onu hiç gerçek benle, güçlü benle tanıştırmamışım.

Sağ olun, farkına varmamı sağladınız

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.

Ben de iyi ki gitmiş diyorum.

Yaşadıklarımı sadece özetledim, bana yol gösteren, doğru olanı işaret eden yorumlar sayesinde ayndınlandım.

İyi ki yazmışım

Öyle gündüzleri geçen bir şekilde canım nefes değil o adam onsuz yaşmayacak
Bırak ne hali varsa görsün biraz daha iyileş ne güzel bir hayatın olacak
İnsallah :)

Aslında ona değil, bu hüzün
Emeğime, zamanıma belki

İyi zamanlarımız aklıma geliyor akşamları, keşke hep iyi kalsaydık da diyemiyorum.

Her şeyin telafisi var, dersimi aldım, oturdum.

Artık yola bu tecrübeyi de ekleyerek devam ediyorum

Teşekkür ederim, iyi ki yazdım

Beni anlayan, hak verenlerin olduğunu bilmek
Ne büyük nimetmiş

Hepimizin gönlündeki gibi olsun umarım.

Çok teşekkür ederim

erkeklerde bir durum kokusu alma ozelligi var sanirim ne zaman yıkığız bu zamani cok iyi bilip bizi en hassas yerimizden yakalamayi cok iyi beceriyorlar.
yerinde olsam hayatima birini almak yerine nette dahi olsa hic tanimadigim insanlarla konusur sohbet eder anlatir anlatir anlatir sonra kapatirim konuyu bukadar buyuk bir aciyla hayatina birini almayi dusunme bence herzamankinden daha cok can yakiyor daha cok yıkıyor çunku biliyorum

Ben de dertleşiyorum ya sizlerle.

Aşka küsmedim yazarken kastım
Rahibe hayatı sürmeyeceğim, elbet birisi olur, mutluluk üfleyen

Arayışta değilim, bir kalkayım ayağa, onun da zamanı gelir

Öncelikle annen asla senin uzulmeni istemezdi ben inaniyorum ki o her anini goruyo ona gore yasa lutfen uzme kendini. Benim suan param olsa ilk is psikolaga giymek olacak mesela kimin ne yasadigini neye ihtiyaci oldugunu ne bilecekler ki insanlar. Vee o erkek arkadasin beyfe di gibi ayrilmamiss kopek gibi pisman olacak. Bir insan asla kimsesiz degildir Alaha dua et bol bol. Kendine sure ver uzul dibine kadar ama sonra topla. Uzaktan konus masi kolay gibi ama tum hikaye boyle yuruyor malesef. Ve kendini asla uzmee hele ki kimsesizim diye icinde iyilik olan her insan kiymetlidir ve ozeldir.

Burayi bu yüzden takip ediyorum işte, ihtiyacı olana el uzatmak , ihtiyacın olduğunda yardım almak için
Herşey iyi olacak içinizi rahat tutun

başın sağolsun o kişiye muhtaç değilsin unutma

Ben de dertleşiyorum ya sizlerle.

Aşka küsmedim yazarken kastım
Rahibe hayatı sürmeyeceğim, elbet birisi olur, mutluluk üfleyen

Arayışta değilim, bir kalkayım ayağa, onun da zamanı gelir
tam olarak soylemek istedigim buydu aslinda ayağa kalktiginizda tercihleriniz daha saglikli olacak bir daha boyle sacma insanlara pirim vermeyeceginize eminim aşka küsülmez yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…