- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.255
- 133
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Cok ozur dilerim ama yorumunuzun ilk paragrafi içimi karartti. Lirik şiir gibiEvet çok zor,için yanar sanki gerçekten tutuşmuş bi çıra yutmuşsun gibi.sanki o yangın manevi değildir her iddiasına varsındır somuttur o yangın ama bakarsın kül olmuyorsun yanıp duruyorsun su içince de geçmiyor.Aslında o yangın hiç geçmeyecek zaten,sönmeyecek ama bi parçan olacak alışacaksın.bazen yok olmuş gibi olacak hissetmiyorum sanıp eksiklik duyacaksın,ama hava kararınca anlayacaksın ki hala orda.oh diyeceksin neyse hâlâ ordaymış parçam.bi süre sonra da o yangın oradayken de eğlenip gülmeye başlayacaksın.çünkü bitmesini beklersem daha çoook beklerim en iyisi hayata devam etmeli diye düşüneceksin.
Unutmayacaksın yalana gerek yok,alışacaksın.
Allah'ım bu mübarek günlerde sana yaşama gücü,umudu ve rahat güzel uykular nasip etsin.Önüne bakmana yardımcı olsun,bir süre için zamanını su misali akıtsın.
Her zaman yanındayım,yanındayız.
Mis kokulu :)Biliyorum o duyguyu, "Ben sana zaman ayırmak zorunda değilim,istemiyorum arkadaş bi süre kadın bile görmek istemiyorum.sen hayatımdan çık,bir daha da benim için ağlama.bıktım göz yaşlarını görmekten, istenmediğini ne zaman idrak edeceksin" vs.vs. gururumdan anlatamadığım daha nice şeyler duydu bu kulaklar.hem de yıllarını feda ettiği,hayatını düzeltmek için kendinden bile vazgeçtiği bi adamdan.Ama sonra ne oldu,benliğimi ruhumu aklımı duygularımı ve yasama isteğimi kaybettiğim sırada karşıma bir melek çıkardı rabbim ve şu an yanımda tısır tısır uyuyor mis kokulum
Bugün üye olup, ne ara okudun?Sevgilinizin gözlem yeteneği muazzam bence. Karar verme yetisi de...
Burada kaybı olan, psikolojik tedavi gören, hayatın tokatını yemiş bir çok kişinin yazdıklarını okudum. Fakat hiçbiri sizin kadar sert ve acımasız bir üsluba sahip değildi. Sanırım sevgiliniz de burada yansıttığınız yanınıza şahit olmuş ve böyle bir karar vermiş.
Hakkınızda hayırlısı...
Ben umutsuz değilim, sanki bir yük kalktı üstümden.Yine bir HAYAL KIRIKLIĞI,
Yine bir TERK EDİLİŞ,
Yine bir YARI YOLDA BIRAKILMA .
Hep üzülen biz KADINLAR, ne zaman mutlu olacağız?
Basin sagolsun tabi ki annenin acisini kapatmak icin buna siginmis olabilirsin. Kimlere, nelere siginmiyoruz. Evcillerine saril daha iyi. Yaran bir kabuk baglasin, acin zamanla yatissin. Hic de dusunme cok daha iyileri var. Bir musibet bin nasihattan iyidir degil mi.
Ben mikrobu buldum, arınıyorum artıkZor bir süreç atlatıyorsun sabır dilerim
Şu dönemde hayatına yeni insanlar alman doğru değil bana kalırsa çünkü senin önceni bilmiyorlar seninle şuan bulunduğun durumla tanırlar buda pek verimli bir ilişki olmaz sanırım
Kendine izin ver zaman tanı
Üç tip insan vardır
Birincisi ekmek gibidir; her gün onu ararsın. İkincisi ilaç gibidir; lazım olduğunda ararsın. Üçüncüsü mikrop gibidir; o seni arayıp bulur.
Hayatına giren şu üçüncü tipi ele gitsin
Amin, hepimizin gönlündeki olsun insallah :)))Başınız sağolsun Allah sabır versin. Insan annesinin babasının yokluğuna bile alışıyor elin oglu gelir geçer. Hersey gönlünuzce olsun
Çok teşekkür ederim :))Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin.
İnsan nelere alışmıyorki, bir vefasızın gidişine de alışırsınız diyorum.
Öyleki adını unutursunuz.
Şu aşamada değil belki ama bir gün doğru insanla karşılaşmanızı ve hep mutlu olmanızı dilerim.
Çok teşekkür ederim :))Bazen gerçekten yalnız olmanın kıymetini bilmiyoruz...öyle kötü ki dünya kirlenmiş filan gibi şeyler saçmalamayacagim evet biz bu hale getiriyoruz kendimizi zeminini hazırlama arkadaşım bir daha birine tek kuruş harcatmadim olayini yaşama yani harcama yapılacaksa birliktelik bu birlikte olmalı neyse olan olmuş ama ne mutlu ediyorsa seni onu yaşa anlat gül bağır çağır sev ya da aşık ol ne yaparsan yap kendin için yap akraba aile kavramını bir kaç sağlam dost ile halledebilirsin ben inanıyorum güçlü bir yapı seziyorum sende hiç kimse yalnız değildir bizleri somut olarak görmesende buradayız hiç üzülme
Çok teşekkür ederim :))Evet çok zor,için yanar sanki gerçekten tutuşmuş bi çıra yutmuşsun gibi.sanki o yangın manevi değildir her iddiasına varsındır somuttur o yangın ama bakarsın kül olmuyorsun yanıp duruyorsun su içince de geçmiyor.Aslında o yangın hiç geçmeyecek zaten,sönmeyecek ama bi parçan olacak alışacaksın.bazen yok olmuş gibi olacak hissetmiyorum sanıp eksiklik duyacaksın,ama hava kararınca anlayacaksın ki hala orda.oh diyeceksin neyse hâlâ ordaymış parçam.bi süre sonra da o yangın oradayken de eğlenip gülmeye başlayacaksın.çünkü bitmesini beklersem daha çoook beklerim en iyisi hayata devam etmeli diye düşüneceksin.
Unutmayacaksın yalana gerek yok,alışacaksın.
Allah'ım bu mübarek günlerde sana yaşama gücü,umudu ve rahat güzel uykular nasip etsin.Önüne bakmana yardımcı olsun,bir süre için zamanını su misali akıtsın.
Her zaman yanındayım,yanındayız.
Öyle gündüzleri geçen bir şekilde canım nefes değil o adam onsuz yaşmayacakEylülde annemi kaybettim. Psikolog, psikoterapist, psikiyatrist tedavi devam ediyor.
Öncesinde de parlak bir hikayem YÖK, ailevi durumlar yüZünden aşşalanarak büyüdüm, okulda.
Hiç akrabam yok,
Yakın arkadaşlarımla sadece telefonda görüşüyorum.
Maddi durumum iyi, er kişiye ilişki boyunca tek kuruş harcatmadım. Ama ben de battım, 6000 limiti olan kredi kart, 4000 bine yakın nakitim kül oldu,
Hayatımın en zor anında bana sokulan insan, bugün istemiyorum dedi.
Çünkü ona göre şımarıkmışım.
İlişkinin ilk gününde, tedavi olduğumu söyledim.
Durumu bilsin, yoksa gitsin istedim.
Israrla kaldı, söz verdi, hayal kurdu, inandırdı.
Ve ne komik :) bu sözü veren, tam tersini söyleyip ayrıldı, çok çirkin sözlerle.
Yeter gurununu yediğin, az bi sakinleş diyorum kendime
Gündüzler geçiyor da, akşam sizlere ihtiyacındaki var. Yalnız bırakmayın
Öncelikle başınız sağolsun.Eylülde annemi kaybettim. Psikolog, psikoterapist, psikiyatrist tedavi devam ediyor.
Öncesinde de parlak bir hikayem YÖK, ailevi durumlar yüZünden aşşalanarak büyüdüm, okulda.
Hiç akrabam yok,
Yakın arkadaşlarımla sadece telefonda görüşüyorum.
Maddi durumum iyi, er kişiye ilişki boyunca tek kuruş harcatmadım. Ama ben de battım, 6000 limiti olan kredi kart, 4000 bine yakın nakitim kül oldu,
Hayatımın en zor anında bana sokulan insan, bugün istemiyorum dedi.
Çünkü ona göre şımarıkmışım.
İlişkinin ilk gününde, tedavi olduğumu söyledim.
Durumu bilsin, yoksa gitsin istedim.
Israrla kaldı, söz verdi, hayal kurdu, inandırdı.
Ve ne komik :) bu sözü veren, tam tersini söyleyip ayrıldı, çok çirkin sözlerle.
Yeter gurununu yediğin, az bi sakinleş diyorum kendime
Gündüzler geçiyor da, akşam sizlere ihtiyacındaki var. Yalnız bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?