Yeni hayatın ilk gecesi

Sevgilinizin gözlem yeteneği muazzam bence. Karar verme yetisi de...
Burada kaybı olan, psikolojik tedavi gören, hayatın tokatını yemiş bir çok kişinin yazdıklarını okudum. Fakat hiçbiri sizin kadar sert ve acımasız bir üsluba sahip değildi. Sanırım sevgiliniz de burada yansıttığınız yanınıza şahit olmuş ve böyle bir karar vermiş.

Hakkınızda hayırlısı...

Cok ozur dilerim ama yorumunuzun ilk paragrafi içimi karartti. Lirik şiir gibi

Ak ta kara da böyle günlerde ortaya çıkıyo işte bırak gitsin zaten hayrı dokunmazmis sana bence sen toparlan bir an önce ve hayat sımsıkı sarıl istediğini kopar al güçlü kal bu devirde kimseden kimseye Hayır yok bide rabbime Sığın bol bol dua et

Her gecenin sabahı var.. hangimiz dibe vurmadık ki.. hayatın bana öğrettiği tek şey sadece kendimi dinlemek, kendime sarılmak oldu.. çünkü hangi dala sarılsam elimde kaldı.. yaşananları ve hayatında artık istemediğin insanları koy bir heybeye vur sırtına önüne geçmesinler arkandan gelsinler hayatında; sadece dönüp baktığında hatırla.. umarım herşey yoluna girecektir zamanlada

Yine bir HAYAL KIRIKLIĞI,

Yine bir TERK EDİLİŞ,

Yine bir YARI YOLDA BIRAKILMA .

Hep üzülen biz KADINLAR, ne zaman mutlu olacağız?

Mis kokulu :)

Benim de iki tane mis kokulu kuşum var, onlarla iyiyim.

Hiç tanımadığım insanların, ortak dertlerini benimle paylaşması, şifa olmak istemeleri
İnanamıyorum, bu tarifsiz bir sevinç,

Allah güzel günler göstersin sizlere :)

Bugün üye olup, ne ara okudun?
Okudun da ne oldu?
Benim sürecim, tavrım bana özel, kimseyle kıyaslamayacağın kadar değerli.
Sen hayır şer dileme.
Git konumdan

Yine bir HAYAL KIRIKLIĞI,

Yine bir TERK EDİLİŞ,

Yine bir YARI YOLDA BIRAKILMA .

Hep üzülen biz KADINLAR, ne zaman mutlu olacağız?
Ben umutsuz değilim, sanki bir yük kalktı üstümden.

Ne diyelim, ders oldu, tecrübe oldu

Canım acıdı, ama mühim değil

Geçeceğini biliyorum, geçtiğinde çok daha mutlu olacağım.

Aşka küsmedim, ama terbiyelendim :))

Teşekkür ederim :)
Bir onlar motive ediyor zaten,
İyi ki yalnız değilim evde diyorum.

Neleri atlatmadık ki, bu da geçecek.

Hiç iyi anmayacağım, ama tecrübe oldu diyip yatıştırıyorum kendimi.

Ben mikrobu buldum, arınıyorum artık

Küsmedim aşka, ama dilim yandı, canım yandı
Eskisi gibi pür neşe koşa koşa gitmem,
Zor zamanımdan faydalanmasına izin vermem artık kimsenin

Çok teşekkür ederim yorumun için :)

Çok teşekkür ederim :))

Kısmet, :))

Allah razı olsun sizden :))

Öyle gündüzleri geçen bir şekilde canım nefes değil o adam onsuz yaşmayacak
Bırak ne hali varsa görsün biraz daha iyileş ne güzel bir hayatın olacak

Canım annen için başın sağ olsun diyecek söz yok. Ama degmeyecek bir adam için zerre üzülmeye değmez. İnan geçiyor bitiyor sukrediyorsun. Ben ilk eşimden ayrildigimda ölecek gibi hissetmistim ama bir pislikten arininca mutlu gunlerimin miladiymis anladım. Her şey gönlünce olsun..

Öncelikle başınız sağolsun.
İnsan bu gibi durumlarda akrabanın, ailenin kıymetini daha cok anlıyor. Ama sanslısınız, arkadaslarınız destek olmuş size.
Diğer konuya gelince, ne kadar erken o kadar iyi olmuş. Ciddiyim. Yüzünüze gülüp, sizi sömürüp, yalandan ilgi alaka göstermiş. Bir de zaten o kadar yanındayım su bu diyen rrkekten uzak durmak gerekiyor malesef. Şükredin, daha cok bağlanıp ortada bırakılmamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…