- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkeze merhaba .
sonunda buraya gelebildim uzun bir aradan sonra .umutediyorum hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım kimler neler yapmış bebişler nasıllar bilmiyorum sadece arada cananla konuşuyorum .
benim bebişlerim şükür iyi 4. ayı bitirecekler dört aydır giremiyorum nete inşallah bundan sonra girerim
biraz dzene girmeye başladı ogluşlarım .berkte onlara alışmaya başladı eskisi kadar kıskanmıyor yada bize öyle geliyor oda anaokuluna başladı ben biraz daha rahatladım .işte girebildigim bu kadar okulda berkin dogum günü var .pasta siparişi vermeye gidecegim o gelmeden .halletmem lazım .hepinizi kocamannnnn öpüyorummmmopuyorumnanaktan
canım benim büyük tehlike atlaşmışsın gerçekten verilmiş sadakan varmışgünaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....
tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa
hış geldin canım ara ara kaç uğraaaokuldayım ama ara verdim 5 dklığına..nasılsınız kızlar,öptüm hepinizi...geçmişi okurum sonra:)
ben geldim ayyyy yaaaaaaaaa parka gittim stresim geçsin diye ama sabah yaşadığmı atamıyorum üzerimden .......annemle konuştum hemen tuz ekmek vereyim dedi...
para işinide hallettik çok şükür
günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....
tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa
Ben burdayımm,
öyle bir geçer zamanki yi izliyorumm, güsel bir dizi, osman beni öldürdü zaten (minik çocuk),
deşarj olma yöntemi de güselmiş bu arada dırımcımmmkaygana da minnetiniz var diye iyice serildi herhalde, herşeyi senden bekliyor.
Azz kalmış neyse hadi sevindimm.
off yaa koptum yaaaaaaa eşimde yola gidiyor
alimde ömerimde kapadan gelen herkese baba diyor offfffffffffffffffffffffffff
oyyy kıyamammm(
sorma beni de bitirdi osman, çok ağlattı akşam akşam, nası masum yaaa