• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Dırım çok geçmiş olsun.....Verilmiş sadakanız varmış,onlar melek melekler korumuş oğluşunu.

herkeze merhaba .
sonunda buraya gelebildim uzun bir aradan sonra .umutediyorum hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım kimler neler yapmış bebişler nasıllar bilmiyorum sadece arada cananla konuşuyorum .
benim bebişlerim şükür iyi 4. ayı bitirecekler dört aydır giremiyorum nete inşallah bundan sonra girerim
biraz dzene girmeye başladı ogluşlarım .berkte onlara alışmaya başladı eskisi kadar kıskanmıyor yada bize öyle geliyor oda anaokuluna başladı ben biraz daha rahatladım .işte girebildigim bu kadar okulda berkin dogum günü var .pasta siparişi vermeye gidecegim o gelmeden .halletmem lazım .hepinizi kocamannnnn öpüyorummmmopuyorumnanaktan

Canım nerlerdesin sen ya.....
Bende geçen seni sordum nerelerde diye,kimseden cevap gelemdi habersiz bıraktın bizleri.
Oğluşların kocaman olmuşlardır maşallah.Özletme artık kendini olurmu.

günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....

tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa
canım benim büyük tehlike atlaşmışsın gerçekten verilmiş sadakan varmış
çok ama çok geçmiş olsun allah tekrarını göstermesinnn

okuldayım ama ara verdim 5 dklığına..nasılsınız kızlar,öptüm hepinizi...geçmişi okurum sonra:)
hış geldin canım ara ara kaç uğraaa

ben geldim ayyyy yaaaaaaaaa parka gittim stresim geçsin diye ama sabah yaşadığmı atamıyorum üzerimden .......annemle konuştum hemen tuz ekmek vereyim dedi...

para işinide hallettik çok şükür

oh para işide halloldu
bide sizin borçlar bitseydi hayırlısı ile

ayy bu bilgisayardan nefret ediyorum nasıl oluyorsa sayfa geri gidiyor ve yazdıklarımda. bananeee bir sürü şey yazmıştım hepsi gitti ağlamak istiyırum:(

canan canım geçmiş olsun yinede dikkatli ol boğaz enfeksiyonu salgınmış..
dirim verilmiş sadakan varmış çok geçmiş olsun birini tuz şekeer falan ver başının gözünün sadakası olarak. kaynanana da pes yani yğrek yangınını düşünmüyorda hapisi düşünüyor.
firdos canım çok geçmiş olsun umarım fıtık yoktur kuzunda.
kevser bunlar fırlama oluyor yaa. yaren ayağının altına bişey buluyor buluşturuyor koltuklara tırmanıyor. :))
kirpii kuzum elife az kaldı heyecan dorukta..

aklımda bunlar kaldı. unuttuklarım olmuşltur hepinizi seviyorm
bana gelince bugün doktora gittim. bu sıralar maddi açıdan dar boğazdayız o yüzden burda kadın doğum polikliniği var oraya gittim. aman adam öldürdü beni. doğumdan sonra olanları anlattım. adam bir başladı bişeyler anlatmaya rahim alınması falan ne diyrsunuz nlmuş ban dedim. ne dese beğenirsiniz yok size değil bu olabilirdi diyorum dedi. yuh dedim içimden sonra. bişeynşz yk olabilir byle dzensizlikler dedi. arkasından tabi bu ultrason dopler değil ileri değil yani çikolata kisti olmuşsa endometriumun arkasına gizlendiyse bunları bilemeyiz kanama içeri akar buda risklidir. enem dedim be kalp krizi geçirmeden çıkayım burdan dedim attım kendimi dışarı..
gelecek ay özele gideceğim. valal kan beynime sıçradı biraz dha dursam adam smear yapmadan knserde olabilirsiniz derdi heralde:(

ay kıslar bu arada benim kızlar çıldrdı ya:( ceren beni ablası sanır annemi annesi sanardı. şimdi annem onu uyutsa içerliyor sabahları
da kalkıyor bende anneme bırakıyorum içerliyor. beni görünce basıyor yaygarayı ve peşimi bırakmıyor kucağımdn inmiyor. yaren desen onu anneanneye bırakacam snıyor birkaç kez market için bırakmıştım. odadan çıksam bas bas ağlıyor. ay elimi kolumu bağladılar. annem geldi rahat ederim dedim daha fena oldular. ikiside tepeme biniyolar. yine nonları benim uyutmamı istiyorlar. sanırım benim kızlar tam bir numune yaw:S
benden bu kadar öpüyorum herkesi..

günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....

tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa

Ayh canım yaaa Rabbim korumuş..
GErcekten dediginiz gibi büyüdükce daha zorlaşıyo ALLAH kolaylık versin...

kızlar sağolun hepinizi çok seviyorum
hataneden geldik herşey aynı saat başı damla devam
ne oğlum uyuyacak ne ben iyiye gidiyormuş durumu ama haftaya tekrar çağırdılar hayırlısı olsun
diğer oğlum daha iyi beşiğe çıkmış ama kafasına fanus koymuşlar onunla oksijen alıyor,serum ve antibiyotik kulanıyor inşallah ekim ayı içinde gelir
DIRIM çok geçmiş olsun büyük tehlie atlatmış oğlun
NEFES hoşgeldin merak ediyordum oğullarını iyi olmanıza sevindim
FİRDOS geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz
KEVSER ne güzel yaramazlıklardır onlar benimkilerde iyi olsada şımarsa
MEDİNE iyi olmana sevindim herşey güzel olacak

birce canım hoşgeldin. dmlalar şifa olsun oğluna. çok zor uykusuzluk. heleki uyuyan bir bebeği uyandırmak daha zor. tüm düzen altüst oluyor. umarım ez zamanda iyileşir yavrucak. diğer oğlunada alalhın izni ile kavmana az kaldı. jüvezden çıkarılması büyük bir ilerleme bence hadi gözün yadın. yakında fanusta kalkar kendi solunuma geçer inşallah . allah şifa versin.

kevseeerrr eşim by bay damlayı bulmuş. bakalım bu gece uyuyacakmıyız. du edin işe yarasın bir bu kaldı denemediğim:(

merhaba kızlarr,

birsencimm para işinin hallolmasına sevindimm, inşallah bir an önce düze çıkar, kendi evinize dönersiniz.
wavy feyste arkadaş olduk nihayet canımm :) işte o karın-burun mesafesi bayaa düşmüş olan benim :) ayy bu arada kızların accaip şeker yaa, ama çok cin bakıyorlar, haşarı oldukları belli wallla .
bircecim hadi gözünaydınn, çoook az kaldı oğluşun eve gelmesine.
canancım hazırmısın buğdaya, tülü napcan? beşikler fln geldi mi (bebek şekeri yane)? geldiyse bi resmini atsana.bende beşiğe dönebilirim yaa, bisiklet ve kız çocuğunu bağdaştıramadı dün eşim, bana da biras mantıklı geldi. aslında magnetli bişi olsa herkes yapıştırır buzdolabına daha mı iyi olur bilemiyorum. ufff ne kararsızım yaaa.
veee nefesciiim hoşgeldin yauww, nerelerdesin, bukkadar ara açılır mı? gerçi üç çocukla başediyosun kolay mı, bekara karı boşamak kolay :P gel artık olur muu, özletmee

off ben de dün doktordan geldim, duyun azalmış sola yat deyince dün akşamdan bugün öğlene kadar non stop sola yattım, ölücem sandım nefesim daralıyor, kemiklerim ağrıdı fln, neyse doktoru aradım soora, suyum okkadar dramatik düzeyde değilmiş, gün içi molalarda ve gece sola yatmak yeterliymiş, abartmışımm.
geçen hafta klinikte bir ikiz doğumu gelmiş 38 haftalık hamile gördüm, inanılmazz bir karnı vardı, muhtemelen sizlerin yabancı olduüu bi sahne değildir gerçi ama biz inanamadık yaa, bi filmde filan görsen yuhh yastıkları nassı abartmışlar böyle karın mı olur dersin, ben yanında minicik kaldımm, kız bi gün sonra 3'er kilo bebeleri patlatmış, ama karın kasları bayaa yırtılmış walla sizleri bir kez daha takdir ettim kızlar.

merhaba kızlar ben geldim.....
ayyy aksam üzeri yemek derdim vardı....parka gittim 1 saat anamla konuştum....1 saatte cananla konuştum..rahatladım......azck spor yaptım.....eve geldim canoma hediye hazırladım aslında süprüzümü gösterdim kendisine......
neyse sonra çocukların sesi kaygana dırdırı derken işimi bitirdim...sonra çamaşır astım....
kaynana pazara gitti....aksam olmuş dolapta yemeğin az oluğunu gördüm
kadın hiç demiyor kızım yemek yok ne yapacağız ben var zannediorum saat 6 olmuş patlıcan yemeği yapalım diyor (o çoğul eki koyuyor ama ben yapıyorum)dedim olmaz...az kuru var yanına mercimek çorbası yaptm ,peynirli makarna yaptm...çamaşırusyuna bastırmıştım çocukların badilerini
onları attım....yine kocamın gelme saatine yığıldı işler...hemen salata yaptım...sofrayı kurdum....yedik
ama kaynanam abarttı olayı bütüngün bişey yapmıyor çene dışında ....zoruma gidiyor valla
bir su ,bir ,ekmek bir tencere getirebilir....ama hiçbişeye elini sürmüyor anneciğime çeyreğini yapmıyorum bu işlerin ...valla gideyim hemen işleri yapacağım.....
yemek sonrası sofrayı kaldırmadım eşim kaldırdı kaygana bulaşkları yıkıyor.......
benden bu kadar

ayrıca dipnot :yaptığım işleri yazamamdaki tek sebepppp deşarj olmam
herhangi bir tekadir beklemiyorum

wavy ...doktor işine çok güldüm koptum hatta :)

nefes hoşgeldin cnm yaa nerelerdesin sen merak etttik..hoşgeldin aramıza

medine wavy artvinli iyi dilekleriniz için sağolun allah korudu bizi..

kirpoşummm cnm az kaldııı azzzzzzzzzzz .....evet hallettik çok şükür

Ben burdayımm,
öyle bir geçer zamanki yi izliyorumm, güsel bir dizi, osman beni öldürdü zaten (minik çocuk),

deşarj olma yöntemi de güselmiş bu arada dırımcımmm ;) kaygana da minnetiniz var diye iyice serildi herhalde, herşeyi senden bekliyor.

Azz kalmış neyse hadi sevindimm.

Ben burdayımm,
öyle bir geçer zamanki yi izliyorumm, güsel bir dizi, osman beni öldürdü zaten (minik çocuk),

deşarj olma yöntemi de güselmiş bu arada dırımcımmm ;) kaygana da minnetiniz var diye iyice serildi herhalde, herşeyi senden bekliyor.

Azz kalmış neyse hadi sevindimm.

ayyyy bizde onu izliyoruz ama eşim istemiyor...osmanı görünce ağlor dayanamıyor.....

kaygana susarsa eğer daha iyi izleecem

kaygananın derdi ne bilmiyorummmm vallaaaaaaaa

Hayırlı geceler kızlar.....

Hayırdır kim bu osman,pek bir üzmüş sizi bee..

Kirpicim bir gün daha gittiiiii,inan bende seninle sayıyorum.Sabah kalkınca diyorum kirpinin bir günü daha bitti,hayırlısıyla elif kızımızı görmeye çok azkaldı..

Kızlar bizdede taşınma telaşı başladı ufaktan,of ya talınmaktan nefret ediyorum....6 yıllık evliliğimde bu 4.taşınmamız taşınmaktan eşyamda hal kalmadı.......Koli topladım bugün,arasan bulunmazya aynen öyle koliyi bile parayla almış babam kağıtçıdan.........

Yağızı kontrole götürdük bugün,5,850 gr.olmuş.13 günde 350 gr.almış kuzum,dr.gayet iyi dedi..:nazar:

Back
X