Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ayy ıyı bacım ya cok sevındım gecer oda yakınta benımde burak alerjık olarak öksuruyormu
ya sen hanı bır serum fızyolojık demıştınya ıyı olan adı neydı onun bende ondan alayım dıger pembe işe yaramıyor

sinemoron cnm çok iyii

anladım canım ama üzülmene gerek yok sadece kalça çıkığından şüphelenmişlerdir oda eğer çocuğun hareetlerinde problem yoksa çok kısa bir tedaviyle geçer diyo eşim ama yinede ilk çekilen ultrasonda çıkması lazımdı diyo bence sen şöyle yap hastane raporlarını bana mail at ve eşim değerlendirsin seve seve yaparım diyo okeymi bacııımmmm
sinemoron cnm çok iyii

kızlar bizimkilerinde burun akıntısı vardı sinomarile düzeldi tavsiye ederim sakın ilaç la halletmeye çalışmayın demişti dr yani çok önemli bir sorun olmadıkça opuyorumnanaktan:hulya:kaydirigubbakcemile

bilmiyorum cnm ama artık oda azaldı seyrek öksürüyooo

geniz akıntısı çok sıkıntı yaratır...çok yoğun olduğu zaman kulak ve boğaz iltihabı yapar.kiiii kulak iltihabında dehşet kulak ağrısı yapar. akarkende mideye akarsa kusturur... ciğere akarsa öksürük yapar.... durdurmak için genelde sudafed..zyrtec.. allerset gibi şuruplar kulanılır... bu arada serum fizyolojikle sıksık genizi yıkamakta fayda eder...... öksürük balgamlı öksürüğe dönerse mukolitik şurup verirler ...en faydalısıda asist tir ben çok faydasını gördüm...... gözün korkmasın ama benim kızımastımı geniz akıntısını durduramamaktan kaynaklandı.... şuruplar kesmedi... penisilin bile kesmedi... geniz akntısı yoğun biir iltihap. o iltihap aka aka akciğere doluyor.. öksürük ve hırıltı başlıyor.çıkaramayıncada iyice dolan ciğer artık görevini yapamıyor ve solunum yavaşlıyor..soluk alıyor ama veremiyor...sonuçtada kriz geçiriyor çoğu zamanda bayılıyor. buna astım atağı diyorlar.. hamdolsun atlattık ama çok zor oldu.... dikatli olmak gerekli... vücudun direncini yüksek tutmak gerekli. o nedenle de kızıma geçen sene her sabah pekmez içirdim. hatta bu sene yarım sarımsak yutturmayı düşünüyorum... sarımsak doğal antibiyotik...

antibiyotiklar faydalı olduğu kadarda zararlı böbreklereee...

Son düzenleme:

cnm benim ya mail atarım tabii çok mutlu olurum ya iki doktor bakıyor ama sanrıım özeldeki doktorumuz cerrahpaşa bakıyo diye pek o konularla ilgilenmiyr ben rahatsızlığı vs.varsa soruyorum...maille yollarım cnm ilk doğduklarında çekildi ....ultrasonu çekende yarıca çocuk doktoruda sorun yok dedi...alişimin harektelkerinde sorun yok...ayağa bile 3 aylıkken kalkmaya başladı yani dikiliyordu....bacaklarınıyanyana tutuyorum yine bişey yok ama kalçada kasma gibi bişey var doktorlar bi hareket yaptı......eşin nerede çalışıyor cnm bi mahsuru yoksa tabi sordum ama

asisit aliş kullandı ömere vermediler sinemoron mini kullanın ıhlamur su verin dediler.. devamlı burnu akıyor zaten yıkandığında felan çıkıyor baya ve ömer ağızdan balgam atıyo bebeğm yaa

burun akıyorsa korkma...tıkanıksa korkmak gerek... yazık soluk alamaz tıkanık olunca..yemek yiyemez.uyuyamaz..... kıyamam ya derdinide diyemezki.... bilirim küçükken zor... kızım büyüde rahat ettik...koşup gelir yavrum anne burnuma su çekip temizleyelim diye..... hatta bu sene kendi yapıyor... 6 aylıkken başladı. 6 yaşına kadar kabusu oldu yavrumun bu hastalık.... hiç başka hastalık bilmeyiz.gerçi onada hamdolsun... ama hep bununla uğraştık.kulak iltihapları.burun tıkanıklığı... midesi dolar salya kusar.... üstelik küçücük bebeken ne zor olur. uykularım kaçardı... o öksürürken refleks yapmışım... gırtlağımı sıkardım..faranjit olurdum...

ne mahsuru olacak tatlım manisa özel 8 eylül hastanesinde görev yapıyo istersen internetten bakabilirsin zaten adını girince çıkıyo herzaman yardımcı oluruzturkbayragi

balıkesir çok güsel ya biz erdeğe gittik çok güsel manisada güseldir eminim

bizim bi tanıdık yanımızda şimdi manisakırkağıçtan geldi oranın köylüsü gerçi kendisi

balıkesir çok güsel ya biz erdeğe gittik çok güsel manisada güseldir eminim

bizim bi tanıdık yanımızda şimdi manisakırkağıçtan geldi oranın köylüsü gerçi kendisi

evet balıkesir çok güzeldir cennet memleketim ama doğduğun yer değil doyduğun yer işte manisada fena değil işte alışmak zor ...eğer hala kırkağaçta oturuyosa eşimi mutlaka duymuştur çok hastası var kırkağaçtan ee nerden nereye işte dimi bacııımmmkaydirigubbakcemile2

evet cnm doyduğumuz yer malesefff eşin nereli

ben aslen karadenizliyim giresun eşim arnavut

benimkide iççamaşırcı topdan yerinde pazarlama sorumlusu don satıyoz gari

hehee

bende 2 sene öncesine kadar tasarımcıydım artı ev hanımı ve iki çocuk annesiyim terfi ettimm :roflol::roflol::sm_cool:

maşallah kızlar allhım uzun ömürler versin saglık versin bebişlerinize bende 2 kiz gebelik vardı 4 ayda bebeklerden birini kaybettim şimdi bir oğluşumvar 9 yasında

resimlere bayıldım 41.5 kere maşallah

maşallah kızlar allhım uzun ömürler versin saglık versin bebişlerinize bende 2 kiz gebelik vardı 4 ayda bebeklerden birini kaybettim şimdi bir oğluşumvar 9 yasında

resimlere bayıldım 41.5 kere maşallah

ayyy cnm benim yaaa geçmiş olsun başın sağolsun rabbim oğlusunu uzunnn ömürler versin

güsel dileklerin için sağol cnm benim

eşimde izmirli benim annemler arnavut çok yakınlaştık dimi gıııızzz..aaa öle deme don bizim hayatımızda çok önemli bi nesne onlar olmasa biz naparız:kedi:
bende bilgisayar programcısıyım eşimin hastanesinde otomasyon müdürüyüm ama şimdi çalışmıyorum izindeyim bu gidişlede çalışmayı pek düşünmüyorum seninde dediğin gibi çok büyük yere terfi ettik laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5

amin canım allahım herkesin evladına saglık uzun ömürler versin benim nasibim böyleymiş oğluma verdi rabbim diğer bebeğimin ömrünü

arada gelip bakarım resimlerinize ekledikçe

evettttt...yaklaştıkk izmir hee neden gözel olduğun anlaşıldııııııııııııı

sende hastanedesin heee.....işte konumumuz şuan çok yüksekkk

amin canım allahım herkesin evladına saglık uzun ömürler versin benim nasibim böyleymiş oğluma verdi rabbim diğer bebeğimin ömrünü

arada gelip bakarım resimlerinize ekledikçe

aminnn cnmmmm ..............ekliyoz arada yokla buralarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…