selam canlarımmm, ya ne güzel muhabbet olmuş, kaçırmışım, ama birsenim burda , canım nbr?
canan senin hamilelik haberin aldığın an aklıma geldi, çok gülmüştük hani benimkini de anlatmıştım... ne güzel saattlerce yazışıoduk..
dün kızlar ve eşim çarşıya gittik, kendime şık bir kap aldım, kap diyordu satıştaki kızlar şöyle uzun manto gibi yeni sezonmuş indirimde değildi ama çok beğendim diye eşim sesini çıkarmadı kuzum, aldı hemen.. evdebn de bi pantalon uydurcam arık, çok mutlu oldum tedavi sırasında kilo aldım diye bişi almamıştım, e hamilelikte evde geçince 3 yıldır doğru düzgün bişi almamıştım çok ii geldi valla..
kızlara bişi alamadım hem çok pahalı hemde tam mevsim değişimi bi de çk çok hediye geldi hiç giyilmemiş 10 kat elbiseeleri var, hergün birini ikisini giydirip gezicem, 2 bayramdır ziyaret yapamıyorm, biliyorsunz hamileliğim çok zor geçti, tansiyon mide spazmları... bu sıralar yine mide spazmları geçiriyorum, saframda oluşan taşlar da tetikliyormuş, çok sıkıntı veriyor, göğsümde biri oturuyor sanki, nefes alamıyorum sol koluma vuruyor ağrısı... bayramdan sonra dr.a gidicem inş.
biz bayramda 25 kapı yapıyoruz, eşimin de benim de ailesimiz bursada olunca...sadece şaban da 5 amca 1 hala 2 teeyze var, bende de 3 dayı 1 amca, anneanne babaanne....
BURÇİNN,eskirahat günlerimizi arıyoruz zaman zaman,ben de çok bunalıyorum ama bu akşam hatırladım da her kadir gecesi camilerde emirsultan hazretlerinin türbesinde sabahlara kadar Rabbimden istedim bu yavruları, çok şükür boş bırakmadı kucağımı.. şimdi eşimi yolladım camiye, kuzularım maşallah çok güzel uyuyorlar sanki babam rahat rahat etsin ibadetini diyorlar, ben de regl oldum, son günüm, malesef sadece tesbih çekebiliyorum...