selam herkese. pek takılamıyorum bu sıralar okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. ikinci dişle çok zladı yavruları. gecelri gündüzleri birbirine karıştı.
Canan canım valla benimkiler zaten zor uyurlardı ama bu sıralar daha anormal oldular. dediğin gibi kıvrım kıvrımlar yastıktan atıyolar kendilerini ama kafayı ordan oraya koyuyorlar. gecede sğrekli uyanıyorlar pışpışla uyuyan ceren salla beni diye tutturuyor. ben dişten diyom inşallah kalıcı değildir.
kevser cici almış hayırlı olsunç
Doruk canım benim cerenin kilosu düşük diye 1 ay geç başladı aşılara. sonra antibiyotik kullanıyor diye verem aşısı olamadı derken nerdeyse iki ay geriden taki etti bişeycik olmaz korkma.
Dirim canım çok geçmiş olsunç eğeer kocakarımısın nesin demezsen öksürük için bir önerim var. bir yemek kaşığı tereyağını erit içine tepeleme 1 yemek kaşığı pekmez koy karıştır azcuk pişir öyle. ılıtıp ver tatlı kaşığıyla. benimkiere yaptım ilaç bile kullanmadık. başlamadan kestk.bide hapşırığımız geçse

alarjikmi ne bunlar yaw
yavru kirpi gebelik alerjisi olabilir arkadaşların dediği gibi benim son dönemlerde kırmızı benek benk çıkmıştıç göğsümde ve karnımda.. böyle pul pul dökülüyordu kşıyınca..
ve yazmaadığim tüm arkadaşlar umarım herkes iyidir. öpüyorum herkesi.
aa bu arada mama andalyesi aldım bugün yarın gelir. ıkeanın antılopundan aldım. 50 tl indirim çekişm vardı bşr siteden onu kullandım 1 adet sipariş erdimç bugün yarında ikea dan 1 tane daha alıcaz...şart oldu artık. normalde yer sofrası kuruyordum araç koltuklarında yedşrşyordumç satışa vermiştim. bir satıldı. yemek yerken zor oluyor..