kızlaaaar,
beni hiç merak etmediniz mii? yahu hiç sormayın ipten döndüm dün resmen. bir kontrole gidelim dedik, gittik herşey güseldi bebiş 2880 gr olmuş maşallah, sevindik fln neyse sonra doktora dedim ki bir de nstye gireyim, haftaya alalım dedi başta, sonra da neyse 5 dk alalım dedi. ben evden çıkmadan 5 gibi börekle meyse vuyu içmiştim aç olmayayım diye ama nstye 8'e doğru bağlanınca hareketi az çıktı. bu sefer doktor şüphede kaldı, git karnını doyur oradan hastaneye geç bir daha bağlasınlar dedi. biz de gittik artık abarta abarta yedim, üstüne de bolll çikolatalı waffle yedim iyice kan şekerimi yükselteyim diye, neyse gittik bi bağlandık, hareketler bu sefer güzel ama hiç hissetmeme rağmen 3 tane 100 şiddetinde sancı ardarda çıkmasın mı? hemen yatırdılar beni, 2 doz celestone yaptılar ciğerler için, su dahi içme dediler, doğum hazırlıkları, ondan soora da bi nstye bağladılar gece 4'30a kadar. velhasılı 5 dk hatır için bağlayalım derken bütün gece nst'de geçti, sabah yine 3-5 sancım çıktı. ama doktor neyse ki üzerinde durmadı fazla git evinbde dinlen bi sancın olsa bile hemen gel dedi. böööyle de bi maceramız oldu yani. bir de hastanede 5 taze bebiş vardı dün gece, amanin sabaha kadar non stop ağladılar, kafama yeni dankkk etti, sizin niye ısrarla hamileliği özlediğinizi anladımmm :)
başta ikiz anneleri olmak üzere hepinizi çoook takdir ettim bir kez daha, bir de gebeliğini kısmen ya da tamamen hastanede geçiren annelerin ne zorluklar yaşadığını az çok tahmin ettim,zor da olsa evde olmak çook güzelmiş yauww, hastanede hayat zor, serum elinde wc'ye gitmek bile bi olay. non stop nst zaten sıkıntılı.
offf ne çok konuştum neyse bizde durumlar böyle işte.
firdoscum neyseki önemli bişi çıkmamış rahatlamışsındır umarım, dorukcum geçmiş olsun size de zor bir gece geçirmişsiniz ama neyseki şimdi iyilermiş. nerocumm çok sevindim seni yeniden gördüğümee.
dırımcım ne iş yahuu, niye siz kaynoşa yerleştiniz şimdii?
artvinlim, canancım, wavy sizleri de çokk özledim, herkesi özlemişim bir günde walla. yumurta kapıya dayanmış demek artıkkk, topun ağzındayızz :)