Sivilceli Ciltler Yeni ilaçlarım yardım...........

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

angel_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
465
6
38
35
Ankara
arkadaşlar uzun bir süredir sivilce ve izleri tedavisi için ilaç kullanıyorum doktorum verdikten sonra kullanan yorumları çok önemli oluyor benim için.şimdi yazacağım ilaçları kullanan arkadaşlar yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum..SALTAR losyon,trosyd krem,cleoclin,excipial lipo...bugün verdiği ilaçlar bunlar hepsini kullanacakmışım..cildimin iyiye gittiğini söylüyor.sizler kullandınz mı bilgi verirmisiniz.

merhaba arkadaşlar yüzümde akne ve sivilce sorunum vardı. bütün herşeyi denedim ve en sonunda arkadasımın tavsiyesiyle acvit diye bir firmayla görüştüm bitkisel ürünler satıyorlar. siyah maske diye bir set gönderdiler bana ürün elime geldiğinde halen daha umutsuzdum ama 1 hafta sonra sonuclarını almaya başladım ve şuanda inanılmaz etki görüyorum içerisinde nemlendiricisi besleme sütü siyah maskesi toniği ile birlikte geliyor. kargoyu falan ben ödemedim. yanında bir de gözaltı kremi hediye ettiler kazayakları için. görüştüğüm müşteri temsilcisi de çok kibar bir bayandı ve 10 günde bir arayıp seanslarımı kontrol ediyor. sizler de benim gibi yüzünüzle sıkıntılıysanız didem hanımla görüşmenizi tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back