hopppMerhaba kızlar :)
Bıktınız benden biliyorum ama görüşleriniz benim için önemli. Erkek arkadaşımla 2.haftamızdayız. Evet dediğinizi yaptım ve öncekinden ayrıldım size bu konuda minnettarım haklı çıktınız..
Şimdiki erkek arkadaşımla bende o da ciddi düşünüyoruz ben 18 yaşındayım o 22. Anadolu şehrinde 2 yıllık yapı denetim okumuş ve şu an işi var. Bana "benim 2 yil okumuş olmam sorun olmaz" değilmi demişti elbette olmaz dedim.
Iste birgün yine konu okumaya geldi ben yüksek lisana ve doktora yapmak istediğimi söyledim. Evlilik? diye sordu. Bende geç evlenmek gibi niyetim yok ama genelde doçentler proflar hep evliliģi 2. Plana atmislardir dedim. O da bana "iyi, okuycam diye evde kalırsın" dedi. Bende o ne çirkin laf kalacaksam kalırım dedim. O da "tabi koca her zaman bulunur ama okul bulunmaz demi" dedi. Bende katiliyorum evlenince eşim karışmaz bende okurum, itirazı olursa da kendisi bilir bu benim bireysel hakkım kimse karışamaz dedim. Işte beyimiz sinirden teli kapatıp uyumuş. Saatker sonra mesaj attı"ortak aile kuruluyo ve nasıl kocanın söz hakkı olmaz oturup konuşulur aile olunacak sonuçta tek başına karar verilmez ne demek kocam karışamaz" dedikime anlattıysam kendisi 2 yillik okudugu icin senin yükselmeni istemiyor gibi yorumlar aldım, ben bu yorumlara katılmıyorum ama aklıma gelmiyo da değil. Daha 2.haftamızdayız neden böyle yaptı kim haklı
18 yaş ciddi düşünmek için henüz çok erken ileride daha birçok kez duyguların değişir,arkadaşların doğruyu söylemiş senin okumanı istemiyor yol yakınken bunada yol ver.Bak bir tanıdığımın kızı üniversite okurken evlendi eşi öğretmendi kız da öğretmen olacaktı evlenmeden söz vermiş okuyacaksın diye kız ve Ailesi'de inanmış tabi ama iş evlendikten sonra değişti ve okumasına izin vermedi sonuç olarak boşandılar.Merhaba kızlar :)
Bıktınız benden biliyorum ama görüşleriniz benim için önemli. Erkek arkadaşımla 2.haftamızdayız. Evet dediğinizi yaptım ve öncekinden ayrıldım size bu konuda minnettarım haklı çıktınız..
Şimdiki erkek arkadaşımla bende o da ciddi düşünüyoruz ben 18 yaşındayım o 22. Anadolu şehrinde 2 yıllık yapı denetim okumuş ve şu an işi var. Bana "benim 2 yil okumuş olmam sorun olmaz" değilmi demişti elbette olmaz dedim.
Iste birgün yine konu okumaya geldi ben yüksek lisana ve doktora yapmak istediğimi söyledim. Evlilik? diye sordu. Bende geç evlenmek gibi niyetim yok ama genelde doçentler proflar hep evliliģi 2. Plana atmislardir dedim. O da bana "iyi, okuycam diye evde kalırsın" dedi. Bende o ne çirkin laf kalacaksam kalırım dedim. O da "tabi koca her zaman bulunur ama okul bulunmaz demi" dedi. Bende katiliyorum evlenince eşim karışmaz bende okurum, itirazı olursa da kendisi bilir bu benim bireysel hakkım kimse karışamaz dedim. Işte beyimiz sinirden teli kapatıp uyumuş. Saatker sonra mesaj attı"ortak aile kuruluyo ve nasıl kocanın söz hakkı olmaz oturup konuşulur aile olunacak sonuçta tek başına karar verilmez ne demek kocam karışamaz" dedikime anlattıysam kendisi 2 yillik okudugu icin senin yükselmeni istemiyor gibi yorumlar aldım, ben bu yorumlara katılmıyorum ama aklıma gelmiyo da değil. Daha 2.haftamızdayız neden böyle yaptı kim haklı
bebe ismi kayınvalide yada kayınpederinki olucak tabiki de koca bilecek çünkü onu daDogmamış cocuga don bicmek niye yapılırki
Evlilik için ikinizde cok gencsiniz.
1ayda siz bebe ismide bulursanız şaşırmam
hopppbismillah daha 2. haftada bu ne patronluk böyle okutmaz bu adam seni hatta çalıştırmaz bile benden söylemesi
sana hissetirmese bile erkek bunun ezikliğini ister istemez yaşar bence dengin birini bul bu adam cidden okutmaz seniarkadaşlarım da senin lisans okumana zaten canı sıkılıyodur üstüne doktora demissin istemez diyorlar. Ben katılmıyorum onlara, sonuçta işi var. Kendimi ondan daha yüksek bilgili vs hissetmiyorum haşa, ama aklıma geliyor
Üniversite okuyorum zaten 1.sınıfım o bitirmiş önlisans. Onunla evlenecek olmasam bile ilerde başka bişey diyebilir kocan karışır diyorDaha 2 haftalık ilişki evlilikten bahsediyorsunuz. Daha yaş 18 evlilikten bahsediyorsunuz. Daha üniye başlamadan yüksek lisans doktora ve evlilikten bahsediyorsunuzdur biraz yavaş ol.
bebe ismi kayınvalide yada kayınpederinki olucak tabiki de koca bilecek çünkü onu da
şunların iki haftada ettiğini ben 4 senede edemdimmmmm
millet 2 haftada neler yapıyo görüyosun dimi. tembel minnk
sıfatuna tükürüm duuuuuşunların iki haftada ettiğini ben 4 senede edemdimmmmm
Sen ondan daha yüksek hissetmiyorsundur ama o senden daha düşük hissediyordur.arkadaşlarım da senin lisans okumana zaten canı sıkılıyodur üstüne doktora demissin istemez diyorlar. Ben katılmıyorum onlara, sonuçta işi var. Kendimi ondan daha yüksek bilgili vs hissetmiyorum haşa, ama aklıma geliyor
tükür be hakettim valasıfatuna tükürüm duuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?