yeni ilişki yeni erkek arkadaş ve kırgınlık

Ne yapmalıyım

• o haklı eşin karışabilir

OY: 2 10,5%
  • karışamaz yol yakınken bitsin

OY: 17 89,5%

• Ankete Katılan
    19

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Brgün yine konu okumaya geldi ben yüksek lisana ve doktora yapmak istediğimi söyledim. Evlilik? diye sordu. Bende geç evlenmek gibi niyetim yok ama genelde doçentler proflar hep evliliģi 2. Plana atmislardir dedim. O da bana "iyi, okuycam diye evde kalırsın" dedi. Bende o ne çirkin laf kalacaksam kalırım dedim. O da "tabi koca her zaman bulunur ama okul bulunmaz demi" dedi. Bende katiliyorum evlenince eşim karışmaz bende okurum, itirazı olursa da kendisi bilir bu benim bireysel hakkım kimse karışamaz dedim. Işte beyimiz sinirden teli kapatıp uyumuş. Saatker sonra mesaj attı"ortak aile kuruluyo ve nasıl kocanın söz hakkı olmaz oturup konuşulur aile olunacak sonuçta tek başına karar verilmez ne demek kocam karışamaz" dedi kime anlattıysam kendisi 2 yillik okudugu icin senin yükselmeni istemiyor gibi yorumlar aldım, ben bu yorumlara katılmıyorum ama aklıma gelmiyo da değil. Daha 2.haftamızdayız neden böyle yaptı kim haklı

Son düzenleme:
hoppp bismillah daha 2. haftada bu ne patronluk böyle okutmaz bu adam seni hatta çalıştırmaz bile benden söylemesi

18 yaş ciddi düşünmek için henüz çok erken ileride daha birçok kez duyguların değişir,arkadaşların doğruyu söylemiş senin okumanı istemiyor yol yakınken bunada yol ver.Bak bir tanıdığımın kızı üniversite okurken evlendi eşi öğretmendi kız da öğretmen olacaktı evlenmeden söz vermiş okuyacaksın diye kız ve Ailesi'de inanmış tabi ama iş evlendikten sonra değişti ve okumasına izin vermedi sonuç olarak boşandılar.

Aman daha yeni ve çok küçüksünüz, ikinci haftada evlilik konuşuluyr daha neler...Tatlım biz evlendikte ne oldu boyumuz göğe ermedi, yaşa gençliğini ....

hoppp bismillah daha 2. haftada bu ne patronluk böyle okutmaz bu adam seni hatta çalıştırmaz bile benden söylemesi
arkadaşlarım da senin lisans okumana zaten canı sıkılıyodur üstüne doktora demissin istemez diyorlar. Ben katılmıyorum onlara, sonuçta işi var. Kendimi ondan daha yüksek bilgili vs hissetmiyorum haşa, ama aklıma geliyor

sana hissetirmese bile erkek bunun ezikliğini ister istemez yaşar bence dengin birini bul bu adam cidden okutmaz seni

Daha 2 haftalık ilişki evlilikten bahsediyorsunuz. Daha yaş 18 evlilikten bahsediyorsunuz. Daha üniye başlamadan yüksek lisans doktora ve evlilikten bahsediyorsunuz dur biraz yavaş ol.
Üniversite okuyorum zaten 1.sınıfım o bitirmiş önlisans. Onunla evlenecek olmasam bile ilerde başka bişey diyebilir kocan karışır diyor

sizin icin degil de, genel yaklasimla, cocugun 'ortak aile kurulacak, ne demek koca karisamaz' demesi hos geldi bana.. ortak aile=[birbirine saygi duyarak]ortak kararlar

bence de doğmamış çocuğa don biçmek sizinkisi. daha ortada fol yok yumurta yok.. yaş 18... 2 haftalık ilişki.... ne ciddi düşünmesi ne evliliği neden bahsediyorsunuz kuzum .. sanki evlenmişlerde kocam bana karışamaz falan filan .

Sen ondan daha yüksek hissetmiyorsundur ama o senden daha düşük hissediyordur.
Üstelik yaş 18 ve iki haftada neyin telaşını yaşıyorsun. Biz burda karışır desek okulu mu bırakacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…