yeni ilişki yeni erkek arkadaş ve kırgınlık

Ne yapmalıyım

• o haklı eşin karışabilir

OY: 2 10,5%
  • karışamaz yol yakınken bitsin

OY: 17 89,5%

• Ankete Katılan
    19
Yaş 18,hele de erkeğin ki 22
Yeni bir ilişki bitirilmiş
Yeni biri bulunmuş
Daha 2 haftalık ilişki
Evlilik konuşulmaya başlanmış
..........

Güzelim git oku.Daha çok küçüksün.Bu yaşta kızların evlilik konuşması bile yanlış.Senin çokta okumaya niyetin olduğunu düşünmüyorum.Yoksa böyle basit bir olayı kaale alıp anket bile açmazdın.Sana 2 yıllık yükselmeni istemyor diye saçma yorum yapanlardan bir tane mi akıllı yok kızım ne evliliği ne ilişkisi 2 haftada bunları konuşuyorsunuz diyecek.

anketteki o 1 oyu da kim kullandı cok merak ediyorum...

bugun hep merak.
Ankete bir şık daha eklenmesini talep ediyorum ben de.

Bacak kadar boyumuzla evlilikten bahsettiğimiz ve bu kadar gereksiz bir mevzudan kavga ettiğimiz için biz delimiyiz? Bu şık eklenirse oy kullanırım, yoksa oyum devlet bahçeliye

İki haftada birbirinizi bile tanımamışsınızdır doğru düzgün. Ayrıca çok kaba bir insan ve gerçekten de yükselmeni istemediğindendir. Kendini ezik hissetti besbelli. Oku kimse için de vazgeçme okumaktan.

Yorumunuzu oluyunca aklıma geldi.
Arkadaşımın 5 yaşında bir kızı var, büyüyünce ne olacaksın diye sorduğumuzda "önce evlenicem, sonra anne olucam sonra da belki çocuk doktoru olurum" diye cevap veriyor. 18 yaşına gelince o da böyle konuşacak sanırım.

Üniversite okuyorum zaten 1.sınıfım o bitirmiş önlisans. Onunla evlenecek olmasam bile ilerde başka bişey diyebilir kocan karışır diyor
Olgun dedigi adama bak hele ciddi dusunuyor evlilik seyleri tartisiliyor ama baskasiyla evlenirse diye konu sahibinin ilerideki kocasinida dusunuyor hakikaten cok olgunmuş cok olgun konusmalar ikinizde cocuksunuz daha

ben de kullanmayacaktım da bu kadar sacma bir soru ile kafa karısıklıgı yasayan kisi olur da anketi dikkate almaya kalkısırsa yol yakınken dönsün bari dedimdi

daha yaş 18 ne evliliği. 1.
2 haftalık ilişkide oçocuk sana karışamaz 2.
okulun lişkinden daha önemli 3.
bu ilişkiden bir cacık olmaz 4

Yaşıtmışız, empati yapmam zor olmayacak.. Şahsen 2 haftalık değil 2 aylık, yıllık bile olsa evlilik konusunu açmaz/açtırmazdım.. bu yaşlarda karşımıza neler çıkacağı belli olmuyor.. Eğitim konusunda da hedeflerimi belirlerdim olurda ileri ki yaşlarda karşıma evlenilecek bir adam çıkarsa da ona da yapmak istediklerimi hedeflerimi anlatırdım, razı olup olmaması ona kalmış..

Ya kusura bakmayın ama bu konuşma bana biraz komik geldi :)
Hani yaşlarınız çok küçük (aynı yaştayız ben de küçüğüm ) ya o yüzden sanırım .Evcilik oyunu gibi :))

18 yaş bir ilişkiyi bitirip ötekine başlamak için erken 1
önce kendin olgunlaş hele, sonra ciddilik ara evlilikten bahset madem okuyorsun 2
bu ilişkiden bir cacığa nane olmaz buda 3

Ay afedersin çocuğum ama sen daha 18 yaşında 2 haftalık ilişkinden ciddi düşünüyoruz diye mi bahsettin yoksa ben mi yanlış anladım Kızım bir durun bismillah ya.

18 yaşındasin daha oda pek büyük sayılmaz. Ne bu siber hız. Önce oku sonra bulursun.

üzgünüm ama siz bir uyuşuyor musunuz ona bakın okuldan evvel
çocuğun kompleksi şimdiden başlamış ileride sorun olacak besbelli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…