yeni ilişki yeni erkek arkadaş ve kırgınlık

Ne yapmalıyım

• o haklı eşin karışabilir

OY: 2 10,5%
  • karışamaz yol yakınken bitsin

OY: 17 89,5%

• Ankete Katılan
    19
Üniversite okuyorum zaten 1.sınıfım o bitirmiş önlisans. Onunla evlenecek olmasam bile ilerde başka bişey diyebilir kocan karışır diyor
O halde önceliklerini belirleyeceksin. Hem aile kurup hem okumak tabiki zor. Bana sorarsan 30 yaşına kadar evliliği 2. Planda tutabilirsin.

Sen 18 o 22 ve ciddi ilişki mi

Ne aceleniz var bu kadar? 22yaşındaki bi erkekten bahsediyoruz, olgun olması imkansıza yakın
Olgun geliyor bana, bundan önceki 24 yaşındaydı simdiki daha olgun hatta ve gerçekten birşeyler hissediyorum sinirli bana..

okuma işi bitmeden evlenme bence bende okurken tanışsaydım bırak filan derdi.ona kalsa benim çalışmama gerek yok hep ama çalışmam şahane yinede kendi maaşım olduğu için para konularına derinleme giriş yapmıyoruz.sen baştan zaten tavrını koy ki çekinsin senden baştan ödün verirsen gerisi geliyor. ben böyleyim işine gelirse de bakalım iyicene düşünsün

Olgun geliyor bana, bundan önceki 24 yaşındaydı simdiki daha olgun hatta ve gerçekten birşeyler hissediyorum sinirli bana..
18 yasindasin. Henüz sen olgun değilsin kucucuksun.karşıdakilerin olgun olup olmadıklarını bilemezsin ki tatlım.

Okuturum da demiyor okutmam da. Sadece kocamın karışmaması kısmına takılmış

Hayat görüşleriniz çok farklı canımm yaa ...
Bu arada ben de arkadaşlarının yorumuna katılıyorum ..
Kendinde eziklik hissedeceği için istemiyor biraz da ..

Yaş 18, ciddi ilişki ne oluyor? Bu ciddi ilişki kavramı da çok saçma bence. Nasıl oluyor o? Çok mu ciddisiniz birbirinize karşı, mesela o sana x hanım sen ona y bey diye mi hitap ediyorsun. Benim ciddiyetten anladığım bu.

18 yaş üniversiteye başlama yaşıdır. Başlandın mı bilmiyorum ama bu yaşta ciddiyet evlilik vs düşünülmez. Hayatın en güzel 4-5 yılı var önünde. Bir erkeğin kompleksleriyle uğraşmak yerine bu yılların tadını çıkarmalısın. Hayatını planlaman yol çizmen için henüz çok erken. Tabi ki kafanda istediğin şeylere dair şablonlar olmalı ama bunu daha yıllar öncesinden öyle de yapıcam böyle de yapıcam diye karşındaki insanlara dikte etmene gerek yok. Hayatın neler getirip neler götüreceği belli olmaz. Şimdi derslerine ve okulunu bitirmeye odaklan. Gerisini son sene düşünürsün.

Sevgilin de henüz senin gibi çocuk olduğu için bu konu büyümüş de büyümüş. Normal şartlarda kafas az buçuk çalışan bir adam 2 haftalık ilişkisinde evlilikten falan basetmez. Birlikte eğlenmeye, güzel vakit geçirmeye bakın, gelecek planlamak için henüz çok erken.

Erkekler ağır kompleksli oluyor. Benimki bana bi öncekinin eğitiminden bahsediyodu şimdide benimkini engellemeye çalışıyo.

Ayrıca ciddi düşünme kısmında bende tufaya düştüm. Sakın ciddi düşünüyoruz deme. Düşünmüyoruz da deme. O da 22 yaşında ciddi düşünüyosa kızların da dediği gibi evlencek okutmicak seni tazecik kız bulmuş. Henüz böyle şeyler düşünmek için çok erken de. Senin bu fikri kabullendiğini görürse istediği gibi at oynatır. Ben de senin gibi onu yapcam bunu yapcam diyodum şimdi sürekli kavga gürültü düşünüyorum. Şimdi olsa sevgili bile olmazdım belki çünkü kafamı meşgul etmesi derslerimi etkiliyo

1. Daha yaş 18, arkadaş 22, ilişki 2 haftalık, aklını mı kaybettin, nasıl ciddi düşünürsün? Nerden çıktı bu evlilik, koca muhabbeti? Ne gerek var 2 haftalık ilişkide bunları konuşmaya?

2. Evet, söz konusu eğitim hakkınsa, eşin karışamaz. Ha olur da şehir dışı, ülke dışı bir yerde okumak istersin, elbette o zaman onun fikride önemli olur ama normal şartlarda karışamaz. Bende nişanlıyım, işe başlayınca devam edicem akademik hayatıma. Nişanlımda saygı duyar, her zaman destekler.

3. Kim dediyse, haklı. Karşındaki kişi eğitim hayatını kompleks yapacak biri. Erkeğin böylesi de çekilmez. İyi düşün. Yol ver, yol yakınken.

18 yasinda 2 haftalik iliski esim modlari evlilik seyleri hatta simdiden bunlarla ilgili tartisma ortami dogru durust flort edip eglenip keyfinize bakacaginiza daha 14 gun tanidigin ki tanimak bile denmez biriyle evlilik planlari uzerine tartismalara giriyorsunuz tanismaya firsat bile vermeden ne cok ciddiyet meraklisi insan var ciddiye binip evlenincede buseferde evlendigimizden beriiii tartisiyoruuuuzzz diye geliyorlar siz birbirinizi tanimak yerine baska seylerle vakit harciyorsunuz

Yaw ben kadın halimle 22 yaşındayken, o zamanki 4 yıllık erkek arkadaşım evlilik meselelerinden bahsediyor, adını koyalım diye vırvır konuşuyor diye ayrılmıştım adamdan. Ki üniversite son sınıftaydım. Şimdiki gençler bir acayip.

2 haftada nasıl evliliğe karı koca olmaya getirmişsiniz konuyu pes.
Sen de hiçkimseye bakma istediğin hangi okul varsa oku, okulun eğitimin onune kimse geçemez. Ortak oturup konuşlmalıymış, peh tabi kadınların kendilerini yetiştirmesi ayakları üzerinde durabilmesi onlara koyuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…