- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Neden kaypak dediniz eski iliskisi yuzundenmiAdam tam bir kaypak. Koşarak uzaklaşın derim ben. Run guclukadin run....
Seni seviyorum diyor pesimi birakmiyo kizi heryerden engelledi.Neyse ne, ne fark eder tüm bunlar. Böyle bir ilişkinin içinde mi bulunacaksın gerçekten. Bırak ne halleri varsa görsünler.
Size yalan söylemiş farkında mısınız?Neden kaypak dediniz eski iliskisi yuzundenmi
Lütfen buna inandığınızı söylemeyin. Size yalan söylemiş herşeyden önce. Kıza hediye almış, barışmak istemiş. Engeli kaldırıp iletişime geçmek çok çok kolay..Seni seviyorum diyor pesimi birakmiyo kizi heryerden engelledi.
Valla kizi aramiz etmis ayni andada bi fake hesapla konusmus ama onu inkar ediyor iste kiz yalan soyluyo bizi ayirmak icin diyorSimdi ocakta kac kisiyi birden idare etmis ben anlamadim
Kiz cildirdi pirlantayi gorunce.. bana 3 yildir param diyordu sana ne hakla pirlanta alir dediPırlanta sahte olmasın ??
Sizce kiza gerimi donucek?Lütfen buna inandığınızı söylemeyin. Size yalan söylemiş herşeyden önce. Kıza hediye almış, barışmak istemiş. Engeli kaldırıp iletişime geçmek çok çok kolay..
Kizi soyledigi hersey dogru.. kis ispatlarini atti sevgilimde inkar edemedi..Ben ikisininde yalan söylediğini düşünüyorum ve bu yüzden bu insanla ilişkiniz devam ettiği sürece hep arada kalacaksınız. Sizin yerinizde olsam bu ilişkiyi sürdürmem. Neresinden tutarsanız tutun sağlıksız. Yaşınız kaç bilmiyorum ama naçizane fikrim böyle çocukça şeylerle uğraşmayın, bunun için kendinizi üzmeyin.
Sizce kizimi seviyor ben yara bandimiyim?Insanlik icin yaptim demesi sacma. Ayrilmislar zaten. Dogum gununde insanlik icin yapacaksa arar kutlardi. Hediyelerle seni seviyorumlarla mi insanlik yerine getirilir? Ki insan ayrildigi eski sevgilisinin dogum gununu neden kutlar? Aciklamasi tamamen kivirmaca.
Adam bence bos kalamayanlardan. Ondan ayrilmis, ayriligin taziyesini yasamadan sana kosmus. 6 aydir kafamda ayrilik vardi sozu de yalan..yalanin buyugu kucugu de olmaz. Bu adsm daha kimbilir ne yalanlar soyleyecek ya da soyluyor.
Ben olsam bu adamla devam etmezdim. Guven vermeyen yalan soyleyen insanla yurumez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?