Yeni iliskim ve onun eski iliskisi..

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Merhaba iyi aksamlar uzatmadan anlaticam. Arkadasimin calistigi yere ugradim is arkadasiyla konusmaya basladik eklestik. benden hoslandigini soyledi bende ona eski iliskisini sordum 6 ay once kalbimde bitirmistim ama yeni konusmayi kestik zorluyorduk 6 aydir ama olmadi dedi. Cok istekliydi benimle cikmak icin bende kabul ettim beni el ustunde tutuyo her bulusmada evime birakiyo yalniz bugun eski sevgilisi beni bulup aradi telefonla biz 28 ocakta ayrildik dedi ve biz 29 ocakta konusmaya baslamistik. Kiza seni 6 ay once silmis kalbinden sen yalvarmissin dedim oda bazen ben yalvariyodum dogru ama son ayriligimizda o dondu yalvardi beni konustugum cocuktan ayirdi mahallemde yalvardi bunlarda 10 ocakta oldu dedi.. 10 ocakta kizin dogumgunuymus benimki kizi arayip barisalim demis kiza dogumgunu hediyesi almis birsuru kiz mesajlari ve hediyelerin resimlerini atti. Birliktede olmuslar.. kizi gercekten sevmis zamaninda ama bana 6 ay onca icimde bitti diyor bittiyse neden daha ocagin 10nunda kiza yalvarip ayagina gidip dogumgununu kutluyo sordugumda insanlik icin yaptim onlari dedi.. kizla 3 sene beraberlermis. Ha kiza neden ayrildiniz dedim onun cevabida beni sok etti. Benimki instagramdan kizla cikarken baska kizla konusmus konustugu kizda bunu kiza atmis kizda kiyamet koparmis 20 ocakta olmus bu olay 28 ocaga kadar kiza yalvarmis kiz affetmek istedim ama olmadi ayrildik iyikide ayrilmisiz baksana hemen seni bulmus sana aciyorum dedi. Madem 6 ay once bitirmis neden 8 gun boyunca kiza yalvarmis? Sizce hala kizimi seviyor? Kiz o beni seviyo hepte beni sevdi beni defalarca aldatti ama hepsinde bana geri dondu cunku bana deli gibi asik benim icin gozyasi doktu dedi. Ben bunlari benimkine sordugumda hayir falan deyip yeminler etti heryere benimle olan resmini koydu bana pirlanta aldi bu olayin oldugu gun.. kafam cok karisik sizce kiz onu surundurdugu icin ona inatmi yapiyor kizimi seviyor? 3 sene gecirmisler sonucta.. banada bi anda bu kadar ilgili davranmasi cok garip.. ne desem?

Neyse ne, ne fark eder tüm bunlar. Böyle bir ilişkinin içinde mi bulunacaksın gerçekten. Bırak ne halleri varsa görsünler.

Ben ikisininde yalan söylediğini düşünüyorum ve bu yüzden bu insanla ilişkiniz devam ettiği sürece hep arada kalacaksınız. Sizin yerinizde olsam bu ilişkiyi sürdürmem. Neresinden tutarsanız tutun sağlıksız. Yaşınız kaç bilmiyorum ama naçizane fikrim böyle çocukça şeylerle uğraşmayın, bunun için kendinizi üzmeyin.

Ne bileyim ya,pirlantayi bosver de her yere fotograf koymus, ilan etmis. Bir sans ver bence. Yine de kendini cok kaptirma insanlara guven olmuyor.

Insanlik icin yaptim demesi sacma. Ayrilmislar zaten. Dogum gununde insanlik icin yapacaksa arar kutlardi. Hediyelerle seni seviyorumlarla mi insanlik yerine getirilir? Ki insan ayrildigi eski sevgilisinin dogum gununu neden kutlar? Aciklamasi tamamen kivirmaca.
Adam bence bos kalamayanlardan. Ondan ayrilmis, ayriligin taziyesini yasamadan sana kosmus. 6 aydir kafamda ayrilik vardi sozu de yalan..yalanin buyugu kucugu de olmaz. Bu adsm daha kimbilir ne yalanlar soyleyecek ya da soyluyor.
Ben olsam bu adamla devam etmezdim. Guven vermeyen yalan soyleyen insanla yurumez.

Kizi soyledigi hersey dogru.. kis ispatlarini atti sevgilimde inkar edemedi..

Sizce kizimi seviyor ben yara bandimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…