- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Bence ayni zamanda birden fazla kisiye ilgi duyuyor. Karakteri oyle. Oteki kizla beraberken de instagramdan sevgili yapmis. Onla tam iliskisini bitirmede sana yazmis vs. Sanalda yazistigi baska kimseler de vardir.Sizce kizimi seviyor ben yara bandimiyim?
Siz bilirsiniz ama bence yürütmeyin. O kızla sevgiliyken fake hesapta başka birileriyle konuşan biri sizinle birlikteyken de gayet rahat yapabilir.Kizi soyledigi hersey dogru.. kis ispatlarini atti sevgilimde inkar edemedi..
Döner mi dönmez mi bilemem fakat güvenilecek biri gibi durmuyor. Kız ispatlamış herşeyi, demek ki yalan söyleyen sevgiliniz. Siz şimdi bu adama sırf kızı engelledi diye güvenebilecek misiniz ?Sizce kiza gerimi donucek?
Bu adam kimseyi sevmiyor. Ne seni ne de kizi. Evet sen de o kiz da yara bandisiniz. Boyleleri kendinden baskasini sevemez. Adam bos duramiyor. Bir iliskiden ayrilip digerine gidiyor. Senden ayrildiginda da kiza gider. Cunku erkekler bosta olduklarinda ilk yaptiklari eskiyi aramaktir. Eskiden yuz bulamazlarsa yenisine giderler.Sizce kizimi seviyor ben yara bandimiyim?
Insan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini
Ben zinalarina bisey demedim. Sadece yapip yapip sonra hamilemiyim acaba diye dolanmalari komik :)
Daha dun zina isledim hadi icin rahat olsun bla bla blaaaa...Ay evli değilsen niye bekaret kontrolünü sordun kız yoksa ZİNA mı? O HALTI MI YEDİN? Tövbeler olsun
Siz pek geri göndermiyeceksiniz gibi. Her çiçekten bal koklamasi değil de, onu kaybetme endişeniz ağır basıyor konuda.Sizce kiza gerimi donucek?
HasssspamDaha dun zina isledim hadi icin rahat olsun bla bla blaaaa...
Neden zina islemek mide bulandiricimi?Hasssspamhiç mi utanmıyosun kendinden ya ne halt olduğuna bakmaksızın gelip elalemi eleştiriyosun... mide bulandırıcı mahlukat
Hayır aynı şeyleri yapanları zinayla itham edip aşağılamak mide bulandırıcı. Yani senin yaptığın. Bunu dahi anlayamayacak kadar zekasız mısın gerçekten?Neden zina islemek mide bulandiricimi?
Hayır aynı şeyleri yapanları zinayla itham edip aşağılamak mide bulandırıcı. Yani senin yaptığın. Bunu dahi anlayamayacak kadar zekasız mısın gerçekten?
Girikin yıpılırsı sivinirimMune Gereken yapilirsa sevinirim..
Kendisi gelip benim konumda zinaa yapmışsınıızz yemeseydin o haltı evlenmeden prezervatifle bile ilişkiye girilmemeli diye diye beni o anki zor durumunda yerin dibine soktu. Kendisi de en son bekaret kontrolüyle ilgili konu açmıştı “o haltı” kendisi de yiyor yani ama gelip bana ahlak dersi veriyor haspamAy ne oluyor yahu??
Hasssspamhiç mi utanmıyosun kendinden ya ne halt olduğuna bakmaksızın gelip elalemi eleştiriyosun... mide bulandırıcı mahlukat
Ya bi de madem gelip eleştiriyosun niye hemen ardından şak diye bekaretle ilgili konu açıyosun. Bırak da ben unutayım seni ki cortlama. O konuda da evliyim demişti bu aradaEle verir talkını kendi yutar salkımı takımından demek ki, en büyük eğlencelerimden bu tür valla
Daha dun zina isledim hadi icin rahat olsun bla bla blaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?