- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Yaşınız kaç,evlimisiniz,çocuk varmı?Değişmeliyim kızlar...hem içsel hem dışsal...değişmek demeyelimde salt biz ona gelişmek diyelim.sizden de fikir istiyorum.
Bir kere önce yogaya başlayıp spor salonuna daha düzenli gideceğim.hep pozitif olmaya çalışacağım hayatın gerçeklerini göz ardı etmeden...
Bir de imaj...saçlarım boya değil kendi rengi omuzlarımda koyu kestane,gözlerim yeşil.beyaz tenliyim.sizce saçlarımı boyatayım mı ya da kaynakla uzattırayım mı? Atıyorum masmavi lensler mi alsam ya da siyah? Kafam karışık... akıl istiyorum
31 boşandım çocuk yokYaşınız kaç,evlimisiniz,çocuk varmı?
yarışmaya nerden katılıyorsun diyesim var31 boşandım çocuk yok
İstanbuldan.yüzüm oval.sarıya boyatmalıyım belki de çok radikal olacak ama.beyaz tenliyim çok soluk dururum gibi geliyoryarışmaya nerden katılıyorsun diyesim varşaka şaka gözler yeşilse sarı güzel olur ,yüzünüz yuvarlak sa küt saç harika misss...
Yoo boyatmaya karar verdim hatta rengi seçiyorum şu an.tamamen değişeyim aynaya bakınca yeni biri olsun.eskisinden fayda görmedik: )Bence sacinizi boyatmayin dogal sac en güzeli bence. Gerci benim saclarda boyali ama pismanim. Uclarina biraz renk atdirabilirsiniz yada aralarina
Yoo boyatmaya karar verdim hatta rengi seçiyorum şu an.tamamen değişeyim aynaya bakınca yeni biri olsun.eskisinden fayda görmedik: )
Bence sıcak kahve tonları yapın saçınızı, iri dalga ve gri lens, beyaz tene çok yakışır. Hafif de makyaj o super.İstanbuldan.yüzüm oval.sarıya boyatmalıyım belki de çok radikal olacak ama.beyaz tenliyim çok soluk dururum gibi geliyor
Güzel secim yaptin hayrini görürsün insallahYoo boyatmaya karar verdim hatta rengi seçiyorum şu an.tamamen değişeyim aynaya bakınca yeni biri olsun.eskisinden fayda görmedik: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?